Verifieringsprocess för företag

OmdömesStälle värdesätter högt att hjälpa användare att enkelt hitta pålitliga företag för online shopping. En central del av vår strategi är att verifiera om ett företag är legitimt och säkert.

När ett företag erhåller vår verifieringsmärkning, innebär det att de har delgett oss sina företagsuppgifter och att vi noggrant har bekräftat dessa. Detta innebär direkt kommunikation med företagsrepresentanterna och validering av företaget som en legitim och pålitlig aktör som erbjuder verkliga tjänster till sina användare. Vi lämnar dock bedömningen av kvaliteten på dessa tjänster eller produkter till våra användare, som delar sina åsikter genom recensioner och kommentarer.

Hur får ditt företag verifiering hos oss?

Vill du få ditt varumärke eller din webbutik verifierad? Kontakta oss via vår supportsida. Vanligtvis kommer vi att behöva följande information:

1. Ett giltigt ID-kort
2. Bevis på domänägande (namn och efternamn måste matcha ID-kortet)
3. Registreringsnummer hos Bolagsverket
4. Synlig kontaktinformation på din webbutik

Påverkar brist på verifiering ditt betyg?

Nej, ditt betyg hos oss baseras helt på användarrecensioner och deras erfarenheter. Verifieringsmärkningen fungerar som en garanti för datatransparens till dina kunder. Även om den inte är obligatorisk, rekommenderas den starkt för att stärka förtroendet hos både potentiella och befintliga kunder som recenserar dina produkter.

Fördelar med att verifiera ditt företag hos oss

Utöver att stärka transparensen och tillförlitligheten, finns det flera skäl till varför det är fördelaktigt att verifiera ditt företag på vår plattform:

  • Enkelt och snabbt: När du tillhandahåller nödvändig information och allt kontrolleras, kommer vi snabbt att ge ditt företag Verifierad-etiketten.

  • Höjer ditt företags trovärdighet: Jämfört med overifierade konkurrenter kan verifieringsmärkningen betydligt öka attraktiviteten hos användare som värdesätter tillförlitliga recensioner om ditt varumärke.

  • Det är ett ansvarsfullt steg: I en tid där online shopping innebär risker visar detta engagemang för kundens säkerhet, vilket förbättrar den totala shoppingupplevelsen och gör det tryggare och roligare.

Kom ihåg att verifiera ditt företag hos OmdömesStälle handlar inte bara om att möta en standard; det handlar om att skapa och upprätthålla en nivå av säkerhet, transparens och förtroende inom online marknadsplatsen.