Riktlinjer för recensenter

OmdömesStälle grundades med en enda vision: att bidra positivt till vår värld. Vår främsta uppgift är att skapa en digital plattform där konsumenter kan dela sina erfarenheter öppet och erbjuda värdefulla insikter till de företag de interagerar med. Autentiska recensioner och kommentarer spelar en central roll i att guida andra konsumenter till att fatta välinformerade beslut i sina relationer med företag. Här kan du ta del av våra recensenters riktlinjer. Ta gärna en stund att läsa igenom dem.

Skriv Äkta Recensioner

Din recension bör reflektera din personliga upplevelse. Undvik att skriva falska recensioner eller att skriva på uppdrag av någon annan. Det är avgörande att din åsikt är genuin och fri från externa påverkningar.

Undvik Förtal

Undvik uttalanden som orättvist kan skada någons rykte eller medföra ekonomisk skada. Håll dig till att objektivt beskriva din upplevelse så läsarna själva kan dra sina slutsatser.

Tillhandahåll Bevis

Behåll alla dokument som styrker din upplevelse med företaget, såsom kvitton eller bekräftelsemejl. Dessa kan efterfrågas för verifieringsändamål.

Håll det Respektfullt

Förvissa dig om att dina recensioner är ärliga och undvik att posta något hatfullt, rasistiskt eller diskriminerande. Delta inte heller i olagliga aktiviteter som kan skada andra.

Ingen Reklam

Fokusera på att dela relevant information och avstå från att publicera marknadsföringsinnehåll eller länkar. Vår plattform är inte avsedd för reklamändamål.

Du Äger Dina Egna Recensioner

Du har friheten att redigera, uppdatera eller radera dina recensioner vid behov. Använd denna möjlighet ansvarsfullt.

Var Transparent

Om du har någon relation med företaget du recenserar, avslöja detta i din recension för att upprätthålla förtroendet hos läsarna.

Var Rättvis och Konstruktiv

Försök att ge rättvis och konstruktiv feedback i dina recensioner, och lyft fram både positiva aspekter och områden för förbättring. Detta hjälper företag att förstå hur de kan förbättra sina produkter och tjänster.

Gemenskapsriktlinjer

Lär känna och följ våra gemenskapsriktlinjer för att säkerställa en positiv och respektfull miljö för alla användare och företag.

Tack för din medverkan i att bevara integriteten hos OmdömesStälle.