Hur man väljer ett profilnamn

På OmdömesStälle måste varje användarkonto ha ett namn som syns bredvid varje inskickad recension. Ditt användarnamn är inte permanent; du kan ändra det när som helst. Valet av användarnamn beror på hur mycket du vill vara igenkännlig eller om du föredrar en viss grad av anonymitet.

Vilka typer av användarnamn är tillåtna?

Du har friheten att välja vilket användarnamn du önskar. Många recensenter använder bara sitt förnamn, medan andra föredrar att använda sitt fullständiga namn. Om anonymitet är viktigt för dig kan du välja ett alias, men se till att det är passande och följer våra användarriktlinjer. Ditt användarnamn får inte vara personligen identifierbart eller innehålla stötande eller negativt innehåll.

Hur du ändrar ditt användarnamn

Alla användare kan ändra sitt användarnamn när som helst. Följ dessa steg: logga in på vår webbplats, klicka på din profilbild uppe i högra hörnet och gå till "Kontouppgifter". Här kan du uppdatera ditt användarnamn. Kom ihåg att spara ändringarna när du är klar.

Integritet

När du väljer ett användarnamn är det viktig att prioritera din onlineintegritet och säkerhet. Tänk på det som att skydda ditt personliga utrymme. Undvik att använda ditt fullständiga namn för att skydda dig från eventuell obehörig åtkomst eller missbruk av dina uppgifter. Att använda ett alias eller en del av ditt namn bidrar till att skydda din identitet.

Skapa en vänlig miljö för alla

Vid val av användarnamn är det viktigt att hålla saker vänliga och respektfulla. Välj ett namn som visar att du är en professionell och pålitlig medlem av gemenskapen. Undvik språk eller innehåll som kan störa eller förolämpa andra. Genom att följa dessa riktlinjer bidrar du till att alla känner sig välkomna och uppskattade i vårt online-utrymme.