Användarvillkor

OmdömesStälle är en del av Reviews International, en global plattform för online-recensioner som länkar samman företag med konsumenter för att stärka förtroendet och främja samarbete genom erfarenheter och mångfald av åsikter. Tjänsten är kostnadsfri, tillgänglig för alla och bygger på principerna om transparens och ärlighet, med fokus på säkerhet vid e-handel.

  • Vår integritetspolicy beskriver vilken sorts information vi samlar in från dig och hur den hanteras.
  • Våra riktlinjer för användares uppförande specificerar godtagbara och förbjudna aktiviteter på vår plattform.
  • Våra officiella policys, driftsregler och koder finns tillgängliga på vår juridiska sida.

Genom att använda OmdömesStälle för att söka företag och recensioner eller lämna din egen recension, måste du godkänna våra villkor för att tydliggöra dina juridiska rättigheter och skyldigheter. Din tillgång till och användning av plattformen baseras alltid på ditt godkännande av dessa villkor. Om du vid något tillfälle inte håller med om villkoren eller inte kan följa dem, måste du sluta använda vår plattform. Alla interaktioner med plattformen styrs strikt av dessa villkor.

Du godkänner villkoren genom att göra något av följande: bläddra på sajten, söka, skriva en recension, redigera eller ta bort innehåll, eller på annat sätt använda plattformen. Detta inkluderar även att klicka på en kryssruta eller knapp som indikerar ditt godkännande av villkoren.

Åtkomst och Användning av OmdömesStälle

Här är en guide för åtkomst och användning av vår plattform.

Tredjepartsteknologier: Vår plattform kan använda, visa eller länka till tredjepartsteknologier, produkter och tjänster. Vi presenterar dessa alternativ men stöder dem inte och garanterar inte deras pålitlighet eller kompatibilitet med din tekniska uppsättning. Vi kan inte säkerställa att plattformen kommer att fungera smidigt med din webbläsare, nätverk eller datorinställning.

Skapa ett användarkonto: För att delta aktivt på plattformen, såsom att lämna recensioner eller interagera med andra användares innehåll, måste du skapa ett användarkonto. Du är tillåten ett enda användarkonto som inte är överförbart. För att skapa kontot kan du använda dina Facebook- eller Google-uppgifter, eller din e-postadress tillsammans med en verifieringskod som vi skickar. Ibland kan ditt konto automatiskt ställas in och förifyllas med information efter specifika handlingar, som att svara på en recensionsinbjudan eller registrera dig via Facebook.

Välja ett användarnamn: Du måste välja ett användarnamn för alla offentliga interaktioner på plattformen, såsom att skriva eller kommentera recensioner. Detta användarnamn hjälper andra att identifiera dig. Var försiktig om du väljer att använda ditt riktiga namn som användarnamn, eftersom det kan avslöja din identitet. Användarnamnet får inte innehålla stötande eller olagliga termer, låtsas vara någon annan, eller använda begränsade titlar som "Gäst", "Admin" eller domänsuffix.

Ansvar för ditt konto: Du är ensam ansvarig för säkerheten och aktiviteten på ditt användarkonto. Dela inte dina inloggningsuppgifter med andra. Om du tror att ditt konto har blivit komprometterat, kontakta oss omedelbart. Håll din kontoinformation, inklusive e-post, aktuell och korrekt. Du kan själv uppdatera ditt användarnamn genom att logga in på ditt konto.

Du är ansvarig för alla åtgärder som utförs genom ditt konto, inklusive skapande och interaktion med andra användares innehåll.

Identitetsverifiering: Du kan också välja att verifiera din identitet för ökad säkerhet. Det innebär att du väljer ett ID, fotograferar det tillsammans med en selfie. Hanteringen av dina data under denna process är säker och beskrivs i vår integritetspolicy.

Användares Ansvar

När du engagerar dig med vår plattform, måste du följa följande skyldigheter:

Plattformens användaröverensstämmelse

  • Ålderskrav: Du måste vara minst 18 år gammal för att använda vår plattform.

  • Plattformens säkerhet: Kompromettera inte säkerheten eller integriteten för vår plattform.

  • Funktionell integritet: Undvik alla åtgärder som kan skada plattformens funktionalitet eller hindra andra användares upplevelser.

  • Äkta recensioner: Du måste avstå från att skapa, uppdraga eller delta i skapandet av falska recensioner. Vi definierar falska recensioner som de som inte representerar en äkta upplevelse av en tjänst eller köp, eller som är avsedda att manipulera kunders uppfattningar eller orättvist skada ett företag.

  • Lagligt och respektfullt uppförande: Säkerställ att dina handlingar på plattformen inte är vilseledande, stötande, olagliga eller kränker andras rättigheter. Du måste också följa våra riktlinjer för recensenter och policyer.

  • Respektfull interaktion: Agera alltid i enlighet med vår plattforms standarder för respektfull interaktion.