Vårt tillgängliga widget

 

Det snabbaste sättet att få åsikter och omedelbar feedback

Visste du att på OmdömesStälle har vi en egen Widget som du kan använda i ditt företag? Det snabbaste sättet att visa potentiella kunder att ditt företag är seriöst och pålitligt är att implementera en Widget som visar hur många personer som har lämnat ett omdöme om ditt företag och det totala betyget.

En positiv respons ger ett gott intryck till köpare, som då får känslan av att företaget är äkta och pålitligt. Detta minskar risken för att någon ska tro att det rör sig om en bluff eller ett företag som erbjuder en dålig kundupplevelse.

Vad är en Widget?

En Widget är en komponent i användargränssnittet som kan läggas till på en webbsida eller datorns skrivbord för att erbjuda en specifik funktion eller tjänst. Kort sagt är en Widget en API-funktion som varje företag med en profil på OmdömesStälle kan integrera på sin webbplats.

Denna Widget visar huvudsaklig information som tidigare kunder har kommenterat om varumärket; antal åsikter, genomsnittligt betyg från 1 till 5 stjärnor, och om användaren klickar för att läsa recensioner, omdirigeras de till företagets profil.

Hur förbättrar vår Widget kundupplevelsen?

Det finns flera anledningar till varför vi rekommenderar att integrera vår Widget i en E-handel: det ökar försäljningen, genomskinligheten och även företagets positionering på Google. Här nedan presenterar vi de största fördelarna med att ha vår Widget på din webbplats.

Större konsumentförtroende

När en kund ser positiva omdömen från tidigare köpare ger det ett mycket bra första intryck. Minst kommer de att överväga att handla hos er efter att ha försäkrat sig om att webbplatsen är äkta, pålitlig och att andra kunder är nöjda med sina köp.

Design anpassad till de flesta E-handlar

Vår Widgets design anpassar sig till de flesta online-företag tack vare dess mångsidighet och enkelhet att implementera. Vi strävar alltid efter att vara flexibla och anpassa oss efter företagens behov. Om det uppstår frågor eller problem med designen, kontakta oss så löser vi ditt specifika fall.

Till skillnad från många konkurrerande Widgets erbjuder OmdömesStälle en personlig tjänst där vi rekommenderar den bästa placeringen för Widgeten.

Transparens inför kunden

När ett företag publicerar en Widget som vår, visar det att företaget inte är rädd för kritik och att de tror på sin produkt eller tjänst. Detta skapar förtroende och transparens vilket alltid förbättrar allmänhetens bild av webbplatsen och gör den mer synlig online. Skulle du exempelvis köpa från en butik som inte har någon returpolicy eller inga kontaktuppgifter?

Kunder idag är mer krävande och vill se att utöver grundläggande information finns även recensioner som stöder företagets varumärke.

Större kontakt med kunden efter försäljning

Många företag tror felaktigt att de erbjuder en kvalitetsprodukt till ett oslagbart pris när det i själva verket kan vara annorlunda. För att hålla bättre kontakt med kunden är det viktigt att se hur kritiker betygsätter företaget. Vad kan förbättras? Varför minskar kundantalet varje månad?

Med en OmdömesStälle Widget kan du hålla koll på om det genomsnittliga betyget sjunker. Behöver du kanske erbjuda något nytt? Är konkurrensen bättre? Läs kundernas kommentarer på din företagsprofil för att identifiera eventuella problem.

Möjligheten att lösa konflikter effektivt

Om du möter missnöjda kunder kan du lösa deras problem genom att svara på deras kommentarer via företagsprofilen eller kontakta dem direkt med hjälp av den kundinformation du har.

Genom att ha en Widget kan du få detaljerad information om antalet recensioner och deras betyg, vilket ger dig möjligheten att erbjuda en mer effektiv eftermarknadsservice.

Bör mitt företag ha en OmdömesStälle Widget?

Efter att ha läst om fördelarna hoppas vi att många företag inser att det bästa sättet att skapa förtroende och transparens hos kunder idag är att använda en pålitlig Åsikts Widget från OmdömesStälle.

Om du har några frågor om detta verktyg är du välkommen att kontakta oss för svar och vägledning.