Min recension har fått en verifieringsförfrågan

Jag har blivit ombedd att redigera min recension eller lämna mer information

Företag du har recenserat kan kontakta dig om de misstänker att du refererar till fel företag eller bryter mot OmdömeStälles riktlinjer.

Varför skulle ett företag kontakta mig?

Att kontakta en recensent är en vanlig del av företagets strategi för att hantera problematiska recensioner. De kan kontakta dig av flera skäl:

Okänd som kund:

  • Om företaget inte kan identifiera dig som kund kan de behöva mer information för att snabbt kunna spåra, förstå och hantera eventuella problem.

Recensionen verkar felaktigt placerad:

  • Om din recension antyder att den är postad på fel företagsprofil kan företaget fråga om du verkligen avsåg att recensera deras verksamhet.

Brott mot riktlinjer:

  • Recensioner ska inte innehålla konfidentiell eller personlig information. Om ett företag tror att din recension bryter mot denna regel kan de be dig att redigera eller ta bort sådant innehåll.

Bekymmer om berättigande:

  • Om företaget misstänker att din recension inte uppfyller OmdömeStälles publiceringskrav kan de begära ytterligare information för att bekräfta din upplevelse.

Denna guide förklarar varför och under vilka omständigheter ett företag kan kontakta dig angående din recension, för att säkerställa transparens och effektivt adressera eventuella problem.

Hur fungerar det?

Du kommer att få ett meddelande från företaget på den e-postadress som är kopplad till ditt konto. Det är upp till dig hur du vill svara. Vi ger en vecka för att bemöta förfrågan.

Vad händer om jag inte håller med om förfrågan eller inte svarar?

Om du inte håller med om förfrågan, väljer att inte svara, eller inte tillhandahåller tillräcklig information, kommer din recension troligen att tas bort efter en slutlig granskning av vår team.

Denna process säkerställer att båda parter har en rättvis möjlighet att adressera eventuella problem relaterade till innehållet i en recension, samtidigt som plattformens integritet bevaras.