Vår Affärsmodell

OmdömesStälle är en kostnadsfri plattform öppen för alla internetanvändare och företag för att dela sina åsikter och upplevelser med andra användare.

Mer om OmdömesStälle-åsikter

Trots att vi på OmdömesStälle monetiserar vissa funktioner för företag för att behålla vår oberoende och transparens, är dessa tjänster endast tillgängliga för företagen och är enbart avsedda för marknadsföring och synlighet. Läs mer…

Äkta och Uppriktiga Gratis Recensioner

Vårt mål på Recensioner Internationellt är att erbjuda en trygg, misstankefri plattform för alla som tröttnat på platser där recensioner manipuleras till företagens fördel. Hur kan vi då köpa tryggt?

På OmdömesStälle är vi engagerade i att dela genuina upplevelser och recensioner från pålitliga individer som vill informera och ibland varna andra användare som står inför att köpa samma tjänster och produkter. Oavsett om recensionerna är positiva eller negativa reflekterar de på företagens agerande. Visst låter det rättvist?

Ett Rättvist och Innovativt Recensionssystem

Vi tror att vi har skapat ett system som förenar två av de mest värdefulla principerna idag: Demokrati och Meritokrati.

  • Demokrati i den bemärkelse att det är användarna som fritt väljer och delar sina åsikter om företag, helt utan hinder och med total tillgänglighet. Det är via verifierade kommentarer som användarna avgör om ett varumärke, tjänst eller produkt är värd att köpa. Samtidigt får företagsägare utrymme att svara på dessa kommentarer och eventuellt lösa missförstånd.

  • Meritokrati i den mening att det är företagens egna handlingar som belönas eller bestraffas, baserat på tidigare kunders bedömningar. De kunderna bedömer, berömmer eller varnar andra för företagens praxis.

Vi vill främja denna modell i så många länder som möjligt och därför satsar vi på att expandera, oavsett kulturella eller språkliga skiljelinjer. Detta skulle bidra till att göra internet till en tryggare och mer ärlig plats för att köpa och erhålla tjänster online.

Helt Gratis Tjänst för Användare

Vår recensionsplattform är helt gratis att använda för alla. Ett av våra mål är att bygga en objektiv och enad gemenskap mot företagens missbruk och utnyttjande av internetanvändares okunskap.

Vårt Affiliate-system

OmdömesStälle får sina intäkter genom vår affiliatetjänst som vi erbjuder till vissa företagsprofiler i vårt system. På detta sätt slipper vi använda annonser, vilket prioriterar ett fritt utrymme för vår gemenskap.

En av våra målsättningar är att skapa en miljö av förtroende samt frihet för användarna att navigera på vår plattform utan påverkan från reklam. Vi välkomnar alla typer av affiliate-partners att kontakta oss för att finna samarbeten som överensstämmer med våra angivna värden.

Har du fler frågor?

Om du vill veta mer om våra mål och åtaganden kan du kontakta oss. Vi har även en avdelning för press och publikationer som kan vara av allmänt intresse.