Varför du ska skapa en företagsprofil?

Sedan starten av OmdömesStälle har vi alltid sett vår gemenskap som en plats där användare kan dela sina åsikter online medan företagsägare får en chans att exponera sitt varumärke, ta del av såväl positiv som negativ kritik från sina kunder.

Men varför skulle ett företag vilja riskera negativ kritik? Varför borde du skapa en företagsprofil på OmdömesStälle? Läs vidare för svaret.

Vad innebär det att skapa en företagsprofil?

Genom att skapa en företagsprofil på vår plattform ger du ditt varumärke, dina produkter och tjänster ökad synlighet. Samtidigt öppnar du upp för feedback från tidigare kunder.

Varje företagsprofil har verktyg för att hantera sitt innehåll och möjligheten att svara på kommentarer som har publicerats. Detta ger företaget en närmare kontakt med sina kunders åsikter, på en neutral mark – OmdömesStälle. Vi garanterar en rättvis förmedling där vi inte tillåter missbruk från någon part.

Kika gärna på våra regler för att se hur vi hanterar falska recensioner och under vilka omständigheter vi kräver att en recension tas bort.

Är det värt att utsätta ditt varumärke för kritik?

På Recensioner Internationellt har vi verkat i denna bransch länge och talat med både affiliate-plattformar och individuella företagsägare. Svaret är alltid ja. "Det viktiga är att de pratar om dig." Detta är vårt råd till entreprenörer som överväger att skapa en företagsprofil hos oss.

Kommer det finnas både positiva och negativa recensioner? Ja, ingen är felfri, särskilt när man börjar med sin onlineverksamhet. Men vad är fördelen för ett företag med en kompetent och empatisk kundkommunikationstjänst? Ni kommer regelbundet att övervaka er profil och svara på negativa recensioner samt kontakta tidigare kunder för att lösa eventuella problem.

Vi tror att en positiv åsikt är lika värdefull som en negativ som blivit löst, då det signalerar att företaget bryr sig om att leverera förstklassig service och sitt rykte.

Fördelar med att skapa en företagsprofil

Om du vill veta mer om vilka specifika fördelar du kan få genom att skapa en företagsprofil på OmdömesStälle, klargör vi detta nedan.

  1. Ökad online synlighet

Genom att skapa en företagsprofil på en välrenommerad webbplats som OmdömesStälle får du ökad synlighet och SEO-fördelar. Google premierar länkar till din officiella webbplats från oss, vilket förbättrar dina mätvärden och ökar chansen att dina potentiella kunder hittar dig via sökningar relaterade till ditt företag. Detta gynnar särskilt nystartade e-handelsföretag.

  1. Få direkt feedback från dina kunder

Det finns inget mer värdefullt än att veta om kunder har haft en bra upplevelse. Inte alla vill direkt ge feedback, men de som gör det föredrar det ofta på en neutral plats som vår webbplats.

På OmdömesStälle får du tillgång till äkta och ärliga kundomdömen, samt möjlighet att svara på dem som företagsägare. Om du är osäker på hur man bäst svarar på en negativ recension, har vi flera hjälpsamma artiklar.

  1. Förbättra ditt företag

Med hjälp av feedback kan du fatta bättre beslut om ditt företags framtid. Kanske måste du byta leverantör för att förbättra leveranstider, eller höja kvaliteten på din produkt? Att förbättra både ditt företags verksamhet och dess offentliga ansikte leder till långsiktig framgång och positiva recensioner från nöjda kunder.

För att öka chanserna till goda omdömen, rekommenderar vi att skicka e-post till kunder och be dem lämna en recension på vår sida. Vi erbjuder även widget-tjänster som du kan implementera på din hemsida för att underlätta recensioner från dina kunder.