Skriv för Oss

På OmdömesStälle tror vi starkt på att konsumenter ska ha tillgång till detaljerade och tillförlitliga omdömen om produkter och företag inom olika branscher. Vårt mål är att driva en plattform där äkta erfarenheter kan delas, vilket bidrar till en gemenskap av välinformerade konsumenter. Vi inser kraften i kollektivt kunnande som kan berika våra läsares olika perspektiv. Därför välkomnar vi experter, tankeledare och vardagskonsumenter att bidra till vår resursrika informationspool.

Hur du kan bidra till OmdömesStälle

Din kunskap är mycket uppskattad på OmdömesStälle. Vi förstår att bara tydligt och ärligt innehåll leder till bra konsumentbeslut. Är du redo att dela din expertis med oss? Så här kan du bli involverad:

Vad vi söker

Vi efterfrågar artiklar som är unika, objektiva och faktabaserade. Vi är intresserade av engagerande berättelser, omfattande guider och insiktsfulla recensioner som utstrålar professionalism och äkthet. När du tar upp känsliga ämnen, var noggrann och respektfull. Vissa ämnen kan kräva godkännande innan publicering, och vi meddelar dig om detta vid ett senare tillfälle.

Ämnesområden vi täcker

Vi inbjuder bidrag inom en mängd olika ämneskategorier, inklusive teknik, mode, hälsa och välmående, finans, resor och mer. En komplett lista finner du längst ner på sidan. Om du brinner för att dela insikter, recensioner eller råd om produkter eller tjänster ser vi fram emot ditt bidrag!

Inlämningsprocess

 • Presentera dig själv och din expertis genom att skicka ett mejl till beata@reviews-international.com.

 • Sammanfatta de huvudpunkter du vill ta upp i din artikel.

 • Vårt team granskar ditt bidrag. Om det uppfyller våra riktlinjer, går vi vidare med att skapa ett utkast. Ytterligare revisioner kan behövas innan slutgiltigt godkännande och publicering.

Redaktionell granskningsprocess

För att säkerställa kvaliteten och trovärdigheten på OmdömesStälle genomgår alla bidrag en noggrann granskning:

 • Vårt redaktionella team granskar varje artikel för att säkerställa att den uppfyller våra standarder för kvalitet, unikhet, relevans och värde för våra läsare.

 • Om nödvändigt kan vi begära revisioner för att förbättra tydlighet, noggrannhet eller tillföra ytterligare information.

 • Du får besked så fort din artikel är accepterad och redo för publicering.

Formatering

Artiklar ska vara objektivt och intressant skrivna och ha en längd på 750 - 1200 ord. 

 • Använd rubriker, underrubriker, listor eller tabeller för att göra texten mer läsvänlig.

 • Artikeln bör innehålla en introduktion och en avslutning.

 • Alla artiklar ska skickas till vårt redaktionella team i Google Docs-format.

Fördelar med att bli publicerad på OmdömesStälle

Genom att bidra med artiklar till OmdömesStälle får du inte bara en plattform för att sprida ditt budskap utan också möjlighet att etablera dig på en ansedd webbplats. Här är några fler skäl till varför dina publikationer kan vara fördelaktiga:

Nå en bred publik: Dra nytta av den stora trafiken på vår webbplats och gör dina artiklar tillgängliga för en bredare läsarkrets.

Olika nischer: Våra besökare kommer från en rad olika branscher, vilket ger dig stort utrymme för dina bidrag.

Främja din profil: Författare kan inkludera länkar till sina webbplatser eller sociala medier.

Engagemang: Vi är stolta över höga engagemangsnivåer och ser till att dina bidrag både ses och uppmuntrar till meningsfull interaktion.

Exponering

Din artikel kommer att synas i:

 • Relevanta kategorier.

 • Sektioner med relaterade artiklar.

Juridiska aspekter

Vi tar juridiska frågor på största allvar för att skydda både våra författare och vår plattform.

Varje artikel måste följa tillämpliga lagar och förordningar. Förtal, ärekränkning eller olagligt innehåll är strikt förbjudet.

Författare är ansvariga för att respektera integritetspolicyn och upphovsrättslagar. Var god och se till att du har alla nödvändiga tillstånd för tredje parts innehåll som ingår i ditt bidrag.

Vi ser fram emot att samarbeta med dig för att tillhandahålla värdefulla och trovärdiga bidrag till vårt samhälle. Dela din expertis, dina erfarenheter och insikter med en stor publik och etablera dig som en expert inom ditt område på OmdömesStälle. Är du redo att bidra? Kontakta oss idag på beata@reviews-international.com.