Hur man skapar din egen användarprofil på OmdömesStälle?

För att börja använda och skapa egna omdömen på OmdömesStälle behöver en användarprofil ha skapats tidigare på vår plattform. Den här artikeln hjälper till att besvara de vanligaste frågorna om hur detta går till och vad det innebär att ha en profil.

Varför behöver jag skapa ett konto för att lämna en recension?

En av våra främsta prioriteringar är att alla våra omdömen är mänskliga, ärliga och pålitliga, oavsett om de är positiva eller negativa. Kravet på att skapa ett konto innan en recension kan skrivas fungerar som en barriär mot potentiella hot som försöker publicera falska eller AI-genererade omdömen.

Vi hoppas därför att våra användare inser vikten och fördelarna med att skapa en användarprofil på OmdömesStälle.

Hur skapar man ett konto?

Att skapa ett konto på OmdömesStälle är mycket enkelt och tillgängligt för alla. Följ dessa enkla steg för att registrera dig genom att ange följande grundläggande personliga uppgifter:

  • Förnamn

  • Efternamn

  • E-postadress

  • Lösenord

Kom ihåg att vårt team på OmdömesStälle aldrig kommer att be om din personliga information via e-post. När denna information är ifylld måste kontot bekräftas via den e-postadress som angavs, och därefter kan funktionerna på OmdömesStälle börja användas.

Rekommendationer innan ett konto skapas på OmdömesStälle

För att du ska ha all information du behöver innan du skapar ett konto på OmdömesStälle rekommenderar vi att läsa följande artiklar som finns på vår plattform:

  • Vår integritetspolicy

  • Hur man skriver en recension

  • Tillgängliga funktioner för användare och företag

Om det finns några specifika frågor är det också möjligt att kontakta vårt supportteam för ytterligare hjälp.