Förtroendet för våra Äkta och Pålitliga Åsikter

OmdömesStälle är en nationellt erkänd plattform för att hitta tillförlitliga, genuina och unika användaromdömen.

Transparens är avgörande när du vill läsa recensioner om ett företag du överväger att handla från. Därför erbjuder vi på OmdömesStälle all information och alla verktyg du behöver för att inte bara läsa andras upplevelser utan också dela dina egna ärliga omdömen. Men varför förtjänar vi ditt förtroende?

  1. Bevisad erfarenhet inom branschen

OmdömesStälle, en del av Recensioner Internationellt, har verkat i över tio år och erbjuder användbar information och en plattform där alla, både användare och entreprenörer, kan interagera för att göra internet till en säkrare, mer pålitlig och mer ärlig plats för alla.

De flesta omdömen du hittar på vår plattform har tidigare verifierats eftersom vi är emot manipulation av upplevelser och påverkan på konsumenters åsikter.

  1. Del av ett större projekt

OmdömesStälle är en del av Recensioner Internationellt och har närvaro online i över fyrtio länder, vilket gör det möjligt för många att uttrycka sin uppskattning och missnöje med tjänster från olika onlineföretag.

Vi har inte slutat växa inom industrin och har för avsikt att fortsätta expandera till fler länder så att alla användare kan ge sina ärliga omdömen på en transparent plattform öppen för världen, med respekt för mångfald av åsikter om både lokala och nationella företag.

Om du vill bli en del av vår gemenskap och bidra till att göra internet till en mer pålitlig plats att handla säkert på, bjuder vi in dig att publicera ditt första omdöme på OmdömesStälle. Glöm inte att läsa vår policy om hur man skapar ett bra omdöme!

  1. Vårt åtagande för genuina omdömen

På OmdömesStälle värnar vi om äkta omdömen. Vårt skyddssystem mot botar och spam säkerställer att inga verkliga upplevelser tas bort och att användarna kan njuta av både positiva och negativa åsikter om företag de är intresserade av. Vi motsätter oss falska recensioner som skapats artificiellt för att manipulera läsarnas och OmdömesStälle-användarnas åsikter.

  1. Ett kompetent team bakom projektet

Stora framgångar byggs och underhålls inte av ett litet team. Tack vare den kontinuerliga framgången hos Recensioner Internationellt har vi nu ett team på över femtio personer som samarbetar för att skriva kvalitetsartiklar på vår blogg, skapa företagsprofiler och hantera rapporter och klagomål från användare som stöter på opålitliga eller osanna omdömen.

Trots kraftfulla mjukvarusystem som skyddar oss mot yttre hot som artificiellt genererat innehåll eller spam-cyberattacker, finns det uppgifter där endast en människa kan ingripa, exempelvis vårt kundserviceteam. Medan många digitala bolag delegerar dessa funktioner till automatiserade system, tror vi på värdet av mänsklig kontakt.

  1. Alla är välkomna att skriva ett omdöme

Har du något att säga om en butik du nyligen handlat från? Har du haft problem med kundservice på ett företag? Vill du tacka ett särskilt varumärke eller onlinebutik för deras hjälp och stöd? Det är precis vad OmdömesStälle är till för – här är alla välkomna att uttrycka sina tankar, oavsett om de är positiva eller negativa.

Åtkomlighet och enkelhet att bli en del av OmdömesStälle-gemenskapen är något vi är särskilt stolta över. Så om du har något att säga om ett digitalt företag, tveka inte att dela din erfarenhet och hjälp andra användare att avgöra om en webbplats är tillförlitlig eller inte!

Lär dig mer om vår företagspolicy.