Om oss

Den nationella upplevelseplatsen i SE!

 

 

OmdömesStälle är den ultimata platsen för att dela och hitta ärliga recensioner och verkliga upplevelser med företag. Vi erbjuder opartiska och tillförlitliga omdömen från hela världen för att underlätta välgrundade köpbeslut. Få insikt i ett företags verkliga karaktär innan du genomför ett köp, och undvik överraskningar i efterhand.

Vi är stolta medlemmar i nätverket ReviewsInternational®, som aktivt främjar transparens i över 30 länder. På en marknad där många genomskådar falska försäljningsargument, tror vi på att ärlighet är nyckeln. Dela dina positiva recensioner med oss och låt anständiga företag lysa.

Utforska våra djupgående frågor. Ett mobilabonnemang kan verka lockande, men hur är täckningen i ditt område? Ett gymmedlemskap kan vara prisvärt, men är det trångt vid dina träningstider? Eller kanske vill du shoppa i en ny modebutik men är inte säker på dess tillförlitlighet? På vår recensionsplattform får du tillgång till all information du behöver innan beslutet.

Verifierade Företag på OmdömesStälle

På OmdömesStälle säkerställer vi att de företag som finns på vår webbplats är autentiska och ärliga. Vi kommunicerar med dem och verifierar deras uppgifter för att garantera trovärdighet. Denna verifiering påverkar inte recensionerna på vår webbplats, som bygger uteslutande på kundomdömen. En verifiering indikerar transparens och trovärdighet hos ett företag. Alla företag kan kontakta oss för att nyttja vår verifiering, vilket gör onlinehandeln säkrare och mer tillfredsställande för alla via vår plattform.

OmdömesStälle för en Bättre Köpupplevelse

På vår plattform täcker vi en mängd olika företag, från näthandelssidor till finansiella tjänster och bilservice. Varje kategori är indelad i underkategorier, vilket gör det enkelt att hitta relevanta recensioner. Oavsett om det gäller hälsa, ekonomi eller din nästa semester, har vi något för varje intresse. Att fatta beslut har aldrig varit enklare!

OmdömesStälle för Dig, Värdefulla Köpare!

  • En av de största recensionsplattformarna
  • Vårt community är vår drivkraft: aktiva användare älskar att dela sina upplevelser här
  • Upptäck ett brett utbud av produkter och tjänster genom kundrecensioner
  • Njut av företagsprofiler, videorecensioner och detaljerade analyser

Reklamsloganer finns överallt, men de kan också vara vilseledande. Därför strävar vi efter en öppen och ärlig marknad där du kan få höra verkliga upplevelser från andra konsumenter. Läs mer om vår plattform!

Äkta och Pålitliga Recensioner

På OmdömesStälle är vi stolta över att publicera äkta kundomdömen. Vår process säkerställer en äkthet på upp till 99%, och i sällsynta fall tar vi bort en recension för att bevara integriteten. Vi använder avancerad programvara för att spåra recensionernas ursprung, och garanterar att de kommer från verkliga användare. Vår oberoende ställning är vår styrka; vi förlitar oss på genuina erfarenheter skrivna av riktiga kunder. Vi uppskattar både beröm och kritik eftersom de uppmuntrar företag att förbättras. Negativa recensioner som är berättigade, förblir publicerade. Vår plattform fungerar ofta som en kommunikationskanal mellan missnöjda kunder och företagen ifråga, vilket leder till lösningar och nya erfarenheter genom varje feedback.

Vår Vision: Äkta och Oberoende Recensioner

Vi tror på att kalla saker vid deras rätta namn. Vårt mål är att publicera ärliga och framför allt oberoende recensioner, så att du kan få en klar bild innan du genomför ett köp. Vi säkerställer att alla omdömen är skrivna av riktiga personer och inte av robotar. Vi favoriserar inga företag och lägger stor vikt vid rättvisa. Ditt förtroende för oss är vår högsta prioritet, vilket är anledningen till att vi uppskattar ärliga och hjälpsamma recensioner. Tveka inte att kontakta oss om något verkar ohjälpsamt eller skadligt.

Kontakta Oss, Vi Hjälper Dig

Har du en fråga eller feedback? Vi vill gärna höra från dig! Kontakta oss genom vår kontaktsida och någon från vårt team kommer att återkomma till dig snart. Din input hjälper oss att förbättra OmdömesStälle för alla, så tveka inte att höra av dig!

Kontakt:

Allmänna förfrågningar: info@reviews-international.com
Support: support@reviews-international.com

Adress:
Reviews International
Brouwersgracht 238
1013 HE Amsterdam
Nederländerna
Registreringsnummer: NR. 63579677, Handelskammer
ID Nummer: NL8552.99.861B01

Kontakta Vårt Team

Intresserad av att veta mer om drivkraften bakom vår plattform? Vi uppmuntrar dig att kontakta vårt team för mer information. De består av redaktörer, innehållsgranskare och marknadsföringsspecialister som gör allt möjligt.

Våra teammedlemmar är mångsidiga och skickliga i olika uppgifter. De finslipar noggrant innehållet för att garantera dess noggrannhet och leder våra marknadsföringsinitiativ. Deras unika kompetens gör att vi kan leverera förstklassigt innehåll och meningsfullt engagera oss med vårt publik. Så om du är nyfiken på att veta mer, tveka inte att nå ut till vårt otroliga team!

Henk Meyer

E-post: henk@reviews-international.com
Henk Meyer är vår VD och medgrundare av Reviews-International. Henk bidrar med stor erfarenhet från sin tid på företaget. Han är hängiven till att främja innovation och tillföra värdefulla insikter till branschen. Tillsammans med vårt team av talangfulla redaktörer, innehållsgranskare och marknadsföringsspecialister är han redo att förbättra vår plattforms kapacitet och leda oss mot nya horisonter. Kontakta gärna Henk och vårt otroliga team för att upptäcka mer om passionen och expertisen som driver vår plattforms framgång.

Beata Fiedziukiewicz

Innehållsbidrag: beata@reviews-international.com
Beata är en redaktör med en mångsidig utbildnings- och yrkesbakgrund. Med en examen i litteratur har hon utvecklat sitt kritiska tänkande samt sina analytiska och kommunikationsfärdigheter, vilket gör att hon effektivt kan analysera texter. Dessutom ger hennes språkkunskaper en extra fördel till hennes redigeringskapacitet, vilket möjliggör att hon kan arbeta med olika litterära stilar och kulturella nyanser. Beata är särskilt passionerad för ämnen som resor, olika kulturer, mat och kosmetikas kemiska sammansättning, hälsosam livsstil och naturlig medicin. Hon har också ett intresse för vetenskap och teknik. Hennes passion för språk och hennes erfarenhet gör henne till en utmärkt redaktör som kan förbättra vilken text som helst.


Jorge Calvo Macho

E-post:  jorge@reviews-international.com
Jorge är en skicklig och dedikerad redaktör med en passion för språklig kreativitet och ett öga för detaljer. Han har bevisat sig som en ovärderlig tillgång för vårt företag genom sitt flerspråkiga kunnande och sin utbildnings- och arbetsbakgrund, vilket gör honom till en perfekt redaktör. Jorge är en erfaren innehållsskapare och har omfattande erfarenhet av redigering och korrekturläsning, demonstrerat av hans anmärkningsvärda projekt. Hans förmåga att förbättra klarheten och samanhållningen i innehållet gör honom till en ovärderlig del av vårt team.

Mo Maghsoudi 

E-post: mo@reviews-international.com
Mo Maghsoudi är vår chef för innehåll, innehållsgranskare och marknadsföringschef för många av våra favoritkategorier. Med en gedigen bakgrund som sträcker sig över mer än sju år har Mo finslipat sin expertis som skribent och redaktör. Han är särskilt kunnig inom områden som onlinehandel, e-handel, telekom och onlinetjänster. Men det är inte allt – Mo har också ett skarpt öga för innehåll relaterat till diet, fitness och hälsa. Hans breda expertis ger verkligen en unik kant till vårt team!

Din Guide till Smart och Säker Onlinehandel

Vi är glada att meddela att vi erbjuder mer än bara en plats att skriva dina recensioner om företag. På vår blogg hittar du praktiska köpguider, företagsbetyg och recensioner för att hjälpa dig att fatta smarta beslut. Dessutom har vi lätthanterliga "hur man gör"-artiklar och säkerhetstips för att hålla dig trygg medan du surfar online. Vi är här för att göra din resa i onlinehandeln informerad och bekymmersfri!

För Företag

Redo att visa dina kundrecensioner för alla i Sverige? Ansök om en företagssida här på OmdömesStälle! Det är ett utmärkt sätt att låta en oberoende, tillförlitlig plattform framhäva dina produkter och din kundservice. Kontakta oss eller besök vår företagssida för mer information, och låt oss börja dela kundernas kärlek för dig!