KLARA... FÄRDIGA? GÅ!

Vi är på ett uppdrag!

Internet bör vara en säker och trygg handelsplats . Vi vill uppnå detta genom att göra alla företag transparenta och pålitliga. Det är naturligtvis ett stort jobb, men med hjälp av våra fem grundvärden arbetar vi mot det målet.

 • Våra kärnvärden
  Vi tror på en transparent marknad

  Försäljningsprat genomborras nästan alltid idag eftersom det helt enkelt finns för många konsumenter som menar att det inte stämmer. Och det är precis vad vi försöker uppnå. En transparent marknad. Bara ärlig och pålitlig.

  För oss själva och för alla som vill veta har vi formulerat fem grundvärden för att garantera transparens.

 • 01

  Tillsammans

  Tillsammans är vi starka och ansvarar för oberoende och objektiva recensioner. Tillsammans går vi mot det bästa resultatet.

 • 02

  Pålitlig

  Ärligt och oberoende. Tillsammans kämpar vi mot skumma företag, tråkiga upplevelser online och belönar de ärliga företagen.

 • 03

  Relevant

  Vårt uppdrag kan ta ljusår, men under hela vår resa kommer vi ständigt att förnya oss för att vara relevanta och erövra världen tillsammans med våra recensenter.

 • 04

  Säker

  Ärlighet kommer först, men även säkerheten och möjligheten att klaga anonymt medan vi kämpar mot trollkonton och falska recensioner.

 • 05

  Enkelt

  Vi anser att det är viktigt för både konsumenter och företag att vi förblir plattformen där det är lika användbart som enkelt att skriva en recension om ett företag.

På konsumenternas vägnar

Konsumenter lämnar sina erfarenheter på vår plattform och hjälper därmed andra konsumenter att välja ett visst företag. Detta kommer att säkerställa transparens och en bättre marknad. Tillsammans med de kärnvärden som nämns ovan är konsumentupplevelsen det viktigaste verktyget för att säkerställa denna transparens!

Användbart för företag

Naturligtvis hoppas du på att alltid tillfredsställa dina kunder med den tillhandahållna tjänsten eller den köpta produkten. Kanske hoppas du på att endast få 5-stjärniga recensioner, men verkligheten är naturligtvis annorlunda. Konkurrensen, särskilt online, är hård och det är mer utmanande än någonsin att sticka ut som ett företag. Inte konstigt att konsumenterna blir mer kritiska!

Vi erbjuder inte bara företag en widget för att visa recensionspoäng för webbplatsen, utan även en direkt koppling till kunderna. Behändigt att komma i kontakt med skribenten av den negativa recensionen för att lösa tvisten. Så här omvandlar du en negativ recension till positiv feedback, och ännu bättre: högre poäng!

Gå med i community

Vi är en del av ReviewsInternational®-plattformen som redan är aktiv i 30 länder. Vi står för oberoende och pålitliga recensioner av företag över hela världen. Tillsammans är vi starka!

Registrera som recensentRegistrera som företag