21 företag

Boende

...

    Boende


    Boka en natt på ett hotell - oavsett om det är för en weekend, en stadsresa eller inför hela sommarsemestern, så är allt möjligt. Men vilket hotell är bäst? Och vilken hotelleverantör kan man lita på? I vilken utsträckning kollar resebyråerna hotell i avseende service och kvalitet? Och vad kan du göra när din semester inte är vad du tänkt dig? Allt det här är frågor som endast personer med praktisk erfarenhet kan berätta om. Genom att dela med dig av både positiva och negativa recensioner kan vi informera varandra om vilken resebyrå som du bör eller inte bör göra en reservation hos. På så sätt kan du inte bara hitta resebyråer med de billigaste hotellen, utan också de som uppfyller sina löften.

    Boende

    Varje år åker familjer och campare till Frankrike, Tyskland eller Spanien till campingplatser för att slå sig ner med sin husbil eller husvagn. Funderar du också på att göra det? Först är det viktigt att ta reda på - hur du kan hitta en pålitlig webbplats som kontrollerar och håller koll på campingplatserna för att undersöka det bästa stället att följa upp just din bokning? Hur vet du om du behöver göra en bokning eller om de alltid har ett ledigt utrymme tillgängligt? Var finns dom kulturella utställningarna och vilka platser finns att besöka? Är toaletterna hygieniska och rengörs dom regelbundet? Finns det ett vattenpark för barnen och är det lika trevligt som bilderna på webbplatsen påstår att det är? Erbjuds det underhållning för barn? Det är frågor som turister som varit där innan dig kan svara på och därför har vi gjort en översikt över alla campingplatser. Där har andra campare granskat och återberättat om miljön, servicen och kvalitén. Har du egna åsikter eller erfarenheter av klagomål som du vill dela med dig av? Lämna gärna en egen recension.


    Är du sugen på att hyra en stuga på landet eller en bostad i till exempel Italien, Spanien eller Frankrike? Eller snarare en bungalow inte allt för långt borta? Det finns många resebyråer som erbjuder denna typ av semester. Men vilken är billigast? Och ännu viktigare, vem är bäst? Vem håller vad dom lovar? I vilket skick hittar du stugan eller bostaden och kunde du hitta allt som skulle vara där? Hur var kundtjänsten under bokningen och under själva semestern? Allt det här är frågor som resebyråerna inte kommer att svara på. Nej, du får bara den typen av information från personer som redan har bokat en stuga eller bostad. Därför har vi gjort en översikt över alla resebyråer som erbjuder semesterstugor, bostäder och bungalows. Personer med erfarenhet har delat med sig av sina recensioner, åsikter och klagomål angående priser, biljettservice och kvalité, så att du kan göra det bästa valet för dig själv. Har du någon upplevelse som du vill dela med dig till andra turister? Lämna gärn en egen recension.