Flygresor

Alla recensioner

Flygresor

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo TripX

TripX

0 recensioner

”Mer än 100 destinationer” – Recension om TripXOm TripX Att beställa en resa via TripX är lätt, säkert ...

Logo Reseguiden

Reseguiden

0 recensioner

Att resa är något som väldigt många tycker om och som väldigt många även gör, till och med flera gå...

Logo Club Med

Club Med

0 recensioner

Att resa är något som väldigt många tycker om att göra. Vissa vill ta med sig hela familjen på en solsemester en g...

Logo Hostelsclub

Hostelsclub

0 recensioner

Att resa är något som man ofta väljer att göra. Vissa tycker om att resa till solen med hela familjen och bara njuta under en ...

Flygresor

Att resaär något som väldigt många tycker om att göra. Man kan välja att göra en långresa genom Asien eller så kan man spendera en vecka med familjen i solen i Spanien. Men oberoende hur och vart man väljer att resa så måste man ta sig dit på något sätt. Vissa tycker om att åka på bilsemester med hela familjen, medans andra föredrar att åka ut på tågresa. Men ett av de absolut vanligaste sätten att resa med är med flyg. Vissa flygresor kan vara otroligt dyra, och man vill kanske inte alltid lägga så mycket pengar på själva resandet när man redan har betalat för själva resmålet. Om man vill kan man sitta en hel kväll och googla runt för att hitta den billigaste flygresan, men det finns faktiskt företag som gör jobbet åt en och visar de billigaste flygresorna till just det landet. Flygresor är ett företag som erbjuder sina kunder möjligheten att jämföra flygresor online. 

Är tjänsten som Flygresor erbjuder enkel att använda? Kommer verkligen det billigaste flyget att bli erbjudet år mig eller måste jag leta vidare? Hur ska jag ta mig till om jag ångrat mig och vill ställa in en resa jag bokat? Det är frågor man kan få svaret på genom att läsa andra personers recensioner

Mer information om Flygresor
Flygresor är ett företag och en hemsida där man har möjligheten att jämföra olika flyg och resor. Företaget är lanserat och grundat i Sverige under 2007 och det är i dagsläget den största och mest populära prisjämförelsesajten för flygresor i Sverige. Hos Flygresor så kan man inte boka flygbiljetter utan man kan jämföra olika priser på resor för att sedan kunna boka den man tyckte mest om. 

Vad erbjuder Flygresor sina kunder?
Skulle man vilja jämföra olika priser och resor via företagets hemsida så ska man börja med att gå in på deras hemsida för att sedan hitta resan man är ute efter. Man ska fylla i när och vart man vill åka, samt hur många personer som ska ut och resa och i vilken klass man önskar att resa. Flygresor erbjuder även sista minuten resor som man kan boka till ett billigare pris och även åka ut på en resa nästan genast. 

Flygresor erbjuder möjligheten att flyga mer miljövänligt genom att välja olika sorters resor där man kan se vilka som är mer miljövänliga än de andra. 

Hur kan man nå kundtjänsten hos Flygresor?
Är det så att man har några frågor eller funderingar så kan man börja med att gå in på företagets hemsida för att sedan läsa igenom all information och alla villkor som finns där. Chansen är stor att man då kommer att hitta svaret på det man undrar över. Skulle det vara så att man inte hittade svaret på sin fråga eller om man ändå vill kontakta företagets kundtjänst så kan man göra det genom att antingen ringa dem via telefon eller genom att skicka e-post till dem. 

Har du någon erfarenhet av Flygresor? Om du har det kan du skriva en egen recension om företaget. 


Resetips när man ska ut och resa själv.