5 företag

Specialresor

...

  Specialresor


  Har du alltid drömt om en långresa? Eller har något speciellt resmål lockat dig? Kanske är det dags att slå slag i saken och boka den där resan till Färöarna. Eller vill du se hur livet är utanför Europa? Kan du se dig själv dyka bland fiskar i klarblått vatten eller gå genom den Bolivias saltöken? Vilka är de bästa resebyråerna som specialiserar sig inom resor som är utöver det vanliga? Vi har gjort en översikt över alla resebyråer som erbjuder traditionella långresor till bland annat Japan eller USA men även specialiserade byråer som har erfarenhet av mindre välkända destinationer. I samtliga fall är det viktigt att en resebyrå vet exakt vad de gör och har tagit reda på hur de kan hjälpa till om något händer. Så vilken ska du välja? Läs recensioner, erfarenheter, åsikter och klagomål här så får du en klarare bild. Eller lämna en egen recension.

  Specialresor

  Har du någonsin funderat på att boka en golfresa? Den tanken delas av många! Det är därför det finns fler leverantörer av golfsemestrar än du kan tänka dig. Alla är inte så välkända men de finns. Därför har vi gjort en översikt över alla resebyråer som erbjuder golfsemestrar. Populära destinationer inkluderar bland annat Tyskland, Frankrike och särskilt Spanien, som också har fördelen med fint väder. Costa del sol och Gran Canaria är utmärkta resmål för dig som söker efter bra golfupplevelse. Miljön och uppsättningen på golfbanorna är också värt att titta på om du är ett stort fan av golf. Mindre kända, men lika vackra alternativ finns till exempel i Turkiet eller USA. Läs praktiska upplevelser från golfvana användare som bokat genom resebyråerna så att du kan välja det bästa och förmånliga alternativet som går i linje med dina förväntningar.


  Vem drömmer inte om att kryssa över medelhavet, koppla av på däck i solen en hel dag, njuta av en cocktail med live underhållning eller kanske en film på bio. Låt dig svepas bort över det stora haven till soliga Karibiska öarna, Fiji, Nya Zeeland eller kanske Dubai. Men vem är det som erbjuder kryssningar? Vem har det bästa erbjudandet och vem har det billigaste? Vilken webbplats är bra för att jämföra och se recensioner, betyg, erfarenheter och åsikter från människor som varit där innan dig? Hur är maten och hur är kvalitén på rummen? Det här är frågor som inte kommer att besvaras genom att titta på leverantörens webbplats. Frågorna kommer bara att besvaras genom recensioner av personer som åkte på samma kryssning före dig. Och naturligtvis vill du veta hur leverantörerna hanterar din personliga information. Hur bokningen går till och du får dina biljetter med rätt information i tid. Därför har vi gjort en översikt över alla resebyråer som erbjuder semestrar på kryssningsfartyg. Gå genom erfarenheter, recensioner och klagomål från tidigare kunder för att bilda en egen åsikt för att göra det bästa valet.


  Den perfekta bilresan – var hittar du den? Kanske har du en egen bil eller föredrar du en hyrbil? För en del är en bilresa den ultimata spontanresan där du inte behöver ordna eller planera för att sen se var du hamnar. Kanske är det början till många fantastiska berättelser. Vare sig berättelserna är positiva eller negativa, är det bara en del av hela upplevelsen. Andra föredrar att resan planeras noga genom att boka in flera ställen längs vägen, så att du åtminstone har ett hotell eller en campingplats säkrad. Där kommer resebyråerna in. Dom kan ge dig ett tydligt schema upplagt så att du vet exakt vart du ska köra. Tänk dig exempelvis en bilresa genom Skottland eller genom den spanska kusten. Genom en sån resa är du garanterad en upplevelse där du får möta några av de vackraste landskapen som länderna har att erbjuda. Men vilka är årets populäraste bilresor? Är det Frankrike, Italien eller är det Tyskland? Läs recensioner av personer som har gjort en bilresa före dig och se vad de har att säga genom deras erfarenheter, åsikter och klagomål.