Stugsommar

Alla recensioner

Stugsommar

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo TripX

TripX

0 recensioner

”Mer än 100 destinationer” – Recension om TripXOm TripX Att beställa en resa via TripX är lätt, säkert ...

Logo Reseguiden

Reseguiden

0 recensioner

Att resa är något som väldigt många tycker om och som väldigt många även gör, till och med flera gå...

Logo Hotel Specials

Hotel Specials

1 recensioner

Att resa är något som man ofta väljer att göra. Vissa tycker om att resa till solen med hela familjen och bara njuta under en ...

Logo Risskov

Risskov

3 recensioner

Att åka på semester är något som många väljer att göra årligen. Vissa tycker om att åka runt omk...

Stugsommar

Det är sommarlov, att resa iväg någonstans kan vara väldigt lockande. Oberoende om man vill bort hemifrån, eller om man kanske vill att sina barn ska få uppleva nya saker och städer. Att resa bort just under sommaren är något som är väldigt vanligt, detta betyder att priserna även kan vara ganska så höga då det kommer till att resa, i synnerhet utomlands. Men Sverige kan faktiskt vara väldigt fint, och genom att åka några timmar åt något håll i Sverige så kan man uppleva hur många fina och nya platser som helst. Att hyra någon typ av stuga med kanske vänner eller familjen är populärt, Stugsommar erbjuder just den tjänsten.

Är det smidigt att avboka en redan bokad stuga via Stugsommar? Kan jag endast hyra en stuga på sommaren vilket namnet tyder på eller kommer att kunna boka en stuga där jag och familjen kan fira jul? I form av andra personers recensioner kan dessa frågor bli besvarade. 

Om Stugsommar
Stugsommar är ett företag och en bokningstjänst online som har 60 års erfarenhet på den relevanta marknaden. Stugsommar ingår i bolaget DanCenter A/S viket i sin tur är en marknadsplats för semesteruthyrning. De erbjuder 10 000 fastigheter i Skandinavien samt norra Tyskland. Företaget kommer ursprungligen från Danmark där huvudkontoret ännu idag ligger. Inne i tjänster är det möjligt att söka en valfri stuga, men det finns även en kategori som går under namnet "sista minuten" där det finns stugor som ännu är lediga och bokningsbara på en kort varsel. 

Tjänster som erbjuds hos Stugsommar
Själva bokningen går att göra helt online via tjänsten där det är möjligt att fylla i hur lång vistelsen ska vara, det kan vara allting mellan 2 dagar till flera veckor. Samt fylla i vilket datum som själva hyran ska börja och sluta. Från och med att en resenär har gjort sin bokning så kommer hen att få information om själva resan. Tex viken tid det kan vara bra att anlända och vad man ska tänka på under sin vistelse. Stugsommar erbjuder även sina kunder trygghetsgaranti, och kunderna har möjligheten att få sina pengar tillbaka om de skulle vara missnöjda över något under sin vistelse. 

Stugsommar erbjuder även stugor som är till uthyrning under vinterhalvåret och inte endast under sommaren. Inne på företagets hemsida finns svaren till de oftast ställda frågorna, och skulle kunden vilja ha mer information om något så ska hen fylla i sin telefonnummer på hemsidan och sedan ringer Stugsommar upp till kunden i fråga. 

Tips eller erfarenheter av Stugsommar
Har du valt att någon gång spendera din sommarsemster i en stuga någonstans i Sverige, och bokade du då din vistelse via Stugsommar? Om du svarade ja till båda de frågorna så vill jag gärna att du skriver en egen recension och berätta om vad du tyckte om företaget. Berätta vad du tyckte om tjänsten, prissättningen, kundtjänsten om du kontaktade dem och annan information som du kanske känner att du skulle vilja lägga till- Kom ihåg att vara ärlig i din recension. 


Tips inför sommaren då det kommer till skönhetsprodukter.