Tripadvisor

Alla recensioner

Tripadvisor

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo TripX

TripX

0 recensioner

”Mer än 100 destinationer” – Recension om TripXOm TripX Att beställa en resa via TripX är lätt, säkert ...

Logo Reseguiden

Reseguiden

0 recensioner

Att resa är något som väldigt många tycker om och som väldigt många även gör, till och med flera gå...

Logo Hotel Specials

Hotel Specials

1 recensioner

Att resa är något som man ofta väljer att göra. Vissa tycker om att resa till solen med hela familjen och bara njuta under en ...

Logo Risskov

Risskov

3 recensioner

Att åka på semester är något som många väljer att göra årligen. Vissa tycker om att åka runt omk...

Tripadvisor

Om man ska ut och resa så kommer det mycket planering med på köpet. Inte nog med att man måste bestämma sig för ett resmål, men man måste även hitta hotell eller någon annan plats att bo på, samt flyg eller något annat fordon på hur man faktiskt ska ta sig dit. När man ska på semester så kan det vara skönt att läsa andra personers recensioner och erfarenheter av olika boenden, hotell, evenemg och så vidare. Tripadvisor är en online hemsida som har valt att samla recensioner och åsikter om olika resmål och liknande. 

Men är alla recensioner verkligen riktigt på Tripadvisor, eller ska man vända sig till någon annan hemsida? Finns det något som jag bör tänka på innan jag vänder mig till Tripadvisor, och är det gratis att hos dem läsa erfarenheter? Ta reda på mer om dem inne här på OmdömesStälle

Mer om Tripadvisor
Tripadvisor är en reseplattform som är verksam online och varje månad hjälper de cirka 463 miljoner resenärer världen över. Inne på företagets hemsida finns det cirka 860 miljoner omdömen och recensioner om olika boenden, restauranger, upplevelser och annat världen över. Tripadvisor finns idag tillgänglig på 49 markander samt på 28 olika språk. Tripadvisor kan även användas via en nedladdningsbar app antingen i mobilen eller i plattan. 

Kunder/använder kan själva välja på vilket språk de vill använda hemsidan, och även i vilken valuta de vill se alla priser. Efter det är det möjligt att på hemsidans förstasida se vilka olika resmål som för tillfället är populära, och vilka olika ställen som olika resenärer rekommenderar via Tripadvisor. Användare har även möjligheten att boka olika saker direkt via Tripadvisor, som tex evenamng och annat som ska göras under semesterns gång. 

Vad är det som erbjuds hos Tripadvisor?
Inne på hemsidan kan användarna även söka upp ett ställa som de själva har besökt och sedan skriva ett eget omdöme om platsen. I sitt omdöme har användaren möjligheten att välja betyg för platsen, skriva en egen recension samt även lägga till egna bilder som togs under vistelsen. För att kunna lägga upp egna bilder på ställen samt ställa/besvara olika frågor så krävs det att användaren har ett Tripadvisor konto. Ett konto hos dem kan skapas gratis, och det fungerar antingen direkt via Tripadvisor, men det är även möjligt att skapa ett konto via Facebook eller Google. Inne på företagets hemsida finns de oftast ställa frågorna redan besvarade, men Tripadvisors kundtjänst kan även kontaktas via ett befintligt konto hos dem. 

Tankar om Tripadvisor
Skulle du kunna sig att dina resor blivit bättre tack vare Tripadvisor, och är du själv en person som skriver recensioner då du faktiskt har erfarenhet av något. Vi hoppas att du här inne hos oss på OmdömesStälle skulle vilja lämna en recension om Tripadvisor. Berätta om du tycker att det fanns bra och riktiga omdömen inne hos dem, om det underlättade att höra andra personers erfarenheter och annat som du kanske skulle vilja dela med dig av till oss och många andra där ute. 


Tips om man ska ut och resa.