Skyscanner

Alla recensioner

Skyscanner

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo Trainline

Trainline

0 recensioner

Nästan varje dag förflyttar vi oss från vårt hem, det kan vara för att vi far till butiken, till jobbet, till släkt...

Logo Radisson Hotels

Radisson Hotels

0 recensioner

Att resa är något som väldigt många tycker om att göra. Vissa tycker om att åka till en större stad och stann...

Logo Reseguiden

Reseguiden

0 recensioner

Att resa är något som väldigt många tycker om och som väldigt många även gör, till och med flera gå...

Logo Qatar Airways

Qatar Airways

1 recensioner

Att resa är något som väldigt många gör årligen. Vissa familjer tycker om att åka på solsemster en g&a...

Skyscanner

Att resa och att upptäcka världen är en sak som väldigt många tycker om att göra, och en sak som många skulle vilja göra mer av. Det är så givande och rofyllt att sitta på en varm balkong i ett varmt land och man har tur om man gör det till och med flera gånger under ett år. Vissa personer föredrar att resa till ett land och sedan se var dom hamnar, ibland kan det bli ett lyxhotell medans det kanske nästa natt blir ett vandrarhem. Medans andra resenärer vill ha en annan sorts säkerhet och bokar därför en två veckors resa i Spanien där det ingår all inklusive med hela köpet. Men oberoende vad man är ute efter för semester så måste man ju boka den någonstans. Förr var man tvungen att boka en resa via en reseförmedlare eller liknande, men det behöver man inte längre. I dagsläget kan man boka en resa med endast några få klick på mobilen och lite personuppgifter. Ett reseföretag som finns online är Skyscanner. 

Vilka länder kan man boka en resa till hos Skyscanner? Hur ska jag göra om jag måste avboka en resa hos Skyscanner? Hur vet jag att jag får min resa bekräftad? Du kan få svar på dessa frågor genom att läsa andra personers recensioner

Mer information om Skyscanner
Skyscanner är ett resebolag som lanserades och grundades under 2003 och då hade de målsättningen att vara annorlunda. I dag har företaget över 100 miljoner människor som använder deras tjänster världen över för att få hjälp med sina resplaner. Skyscanner tänker även på miljön och därför kan man välja flyg hos dem som är ”ett grönare val”. Hittills har 10 miljoner av deras kunder valt en flygresa som inte har så stor påverkan på miljön som de andra har. Skyscanners webbplats och applikation finns tillgänglig på över 30 språk. 

Vad kan man hitta hos Skyscanner?
Hos Skyscanner kan man antingen boka flyg, hotell eller en hyrbil. Man ska börja med att fylla i varifrån man skulle vilja åka och vart, och även under vilken tid man vill ut och resa. Skyscanner erbjuder även olika sorters erbjudanden där det ingår resor med extra bra pris, samt att de har en flik med namnet ”bli inspirerad” där man kan gå in och kolla om man inte riktigt vet vart man ska resa. Skyscanner har även sin egen reseblogg där man kan läsa om olika resor, resmål och saker man kan göra runt om i världen. 

Hur kan kundtjänsten hos Skyscanner kontaktas?
Skyscanner har ett hjälpcenter där de oftast ställda frågorna finns, så där kan man gå in och läsa om man undrar över något. Om man inte hittar svaret på sin fråga där kan man kontakta företagets kundtjänst genom att fylla i ett kontaktformulär. Om man fyller i kontaktformuläret kommer företaget vanligtvis att återkomma till dig inom 24 timmar. 

Har du bokat en resa via Skyscanner någon gång? Och hur var det i så fall? Skriv gärna en egen recension om företaget och berätta.