Trip.com

Alla recensioner

Trip.com

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo DFDS

DFDS

0 recensioner

Att resa är något som väldigt många tycker om att göra. Vissa vill fara en gång i året på en solsemses...

Logo Reseguiden

Reseguiden

0 recensioner

Att resa är något som väldigt många tycker om och som väldigt många även gör, till och med flera gå...

Logo Nordic Choice Hotels

Nordic Choice Hotels

0 recensioner

Att resa är något som man ofta väljer att göra. Vissa tycker om att resa till solen med hela familjen och bara njuta under en ...

Logo Sunweb Ski

Sunweb Ski

0 recensioner

Att resa är något som man ofta väljer att göra. Vissa tycker om att resa till solen med hela familjen och bara njuta under en ...

Trip.com

Ska man spara pengar under flera års tid och sedan åka på en riktigt lång och maffig resa? Eller ska man istället åka på billigare resor flera gånger under året för att kunna upptäcka så mycket som möjligt? Såklart kan man helt och hållet välja detta själv och internet och recensioner kan vara en bra hjälp på vägen. Men hur ska man göra då man bokar en resa? Ska man köpa en resa som ingår i ett helt paket med både hotell och flyg eller ska man tänka på att boka allting skilt? I detta fallet kan man göra helt som man känner för och vad man är mest intresserad av. Är man personen som vill boka flyg och hotell skilt så finns det olika företag och hemsidor som erbjuder hotell, och även företag som erbjuder endast flygresir. Trip.com är ett företag som erbjuder hotell och flyg men även andra biljetter som tex tågbiljetter samt hyrbilar. 
 
Hur fungerar onlinetjänsten som Trip.com erbjuder? Får man det som man förväntar sig eller inte? Vad ska man tänka på då man bokar övernattning eller resor via hemsidan? Hur ska man göra om det dyker upp en situation där man måste avboka sin resa? Ta reda på det och mycket mer genom att läsa andra personers recensioner. 

Mer om själva företaget Trip.com
Hemsidan och bokningstjänsten Trip.com är en del av företaget Trip.com Group och de har funnits på den internationella marknaden sedan 2003. Trip.com har idag cirka 45 tusen anställda samt att de har cirka 400 miljoner kunder som har valt att bli medlem på deras hemsida. Företaget grundades och lanserades i Singapore men erbjuder idag 1.4 miljoner olika hotell i 200 olika länder samt regioner. Trip.com har även lanserat en app som gör det möjligt för kunderna att använda tjänsten via mobilen 

Vad är det som Trip.com erbjuder sina kunder?
Inne i själva bokningstjänsten som Trip.com erbjuder finns det olika kategorier med tjänster, som tex hotell, bilar, attraktioner, flyg och så vidare. Kunderna som använder hemsidan kan välja på vilket språk de använder hemsidan och även i vilken valuta de ser de olika priserna. Då kunder väljer att bli medlem på hemsidan så kommer de att tjäna in poäng då de reser och dessa poäng kan sedan användas vid ett senare tillfälle. 

Trip.com erbjuder sina kunder att nyhetsbrev som de kan prenumerera på för att sedan få information om kampanjer och erbjudanden direkt till inkorgen på e-posten. 

Hur kan kunderna kontakta Trip.com?
Vid frågor och funderingar kan kunderna nå företagets kundtjänst via e-post eller telefon. Men innan man kontaktar kundtjänsten kan man läsa igenom alla tips, villkor och all information som finns på hemsidan, för att se om man hittar svaret på sin fråga redan där innan man kontaktar kundtjänsten. Om man känner behovet av att lämna in en reklamation ska man kontakta kundtjänsten i första hand så att de kan hjälpa till.

Har du någon erfarenhet av företaget Trip.com? Om du har det ska du inte glömma att skriva en egen recension och berätta vad du tyckte om rummen, själva tjänsten och möjligtvis kundtjänsten. Det är viktigt att vara ärlig i sin recension så att alla får se en rättvis bild av företaget i fråga. 


Tips om man ska resa under sommaren.