Kiwi

Alla recensioner

Kiwi

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och därefter gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till att driva webbplatsen.

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo Risskov
Risskov
1 recensioner

Att åka på semester är något som många väljer att göra årligen. Vissa tycker om att åka runt omk...

Logo Momondo
Momondo
0 recensioner

Att resa är något som väldigt många tycker om att göra. Man kan välja att göra en långresa genom Asien e...

Logo Reseguiden
Reseguiden
0 recensioner

Att resa är något som väldigt många tycker om och som väldigt många även gör, till och med flera gå...

Logo Qatar Airways
Qatar Airways
1 recensioner

Att resa är något som väldigt många gör årligen. Vissa familjer tycker om att åka på solsemster en g&a...

Kiwi

När var du senast ut och resa? Är du kanske en sådan person som gillar att flera gånger under året åka på mindre resor eller vill du hellre spara pengar och åka på en riktigt maxad resa var tredje år? Oberoende vilken typ av resenär man skulle klassa sig själv så måste man ju boka sina resor. När det kommer till att boka resor så att man ju välja att boka allting som ett helt paket, men det finns även möjligheten att boka allting skilt för sig. Kiwi är ett företag och en hemsida som erbjuder resor men även andra tjänster inom resandet som tex bilar. 
 
Hur fungerar onlinetjänsten som Kiwi erbjuder? Kommer min resa att bli lyckad när jag valde att boka den via Kiwi eller kommer det att uppstå något under själva färden? Hur ska jag göra om jag plötsligt insjuknar endast en eller några dagar innan avfärd, måste jag ändå betala priset för hela resan då? Få svaren till dessa frågor och många fler inne hos OmdömesStalle. 
 
Mer om Kiwi
Under 2012 grundades och lanserades företaget men gick då under namnet Skypicker. I Tjeckien grundades företaget men de har idag kontor i nio olika länder samt att de har 2 000 personer anställda. Varje dag görs det cirka 100 miljoner sökningar efter resor inne via företagets hemsida samt att de i medeltal säljer cirka 40 000 sittplatser dagligen. Kiwi har även en app som kan finnas på AppStore eller Google Play där det är möjligt att boka resor, få rese aviseringar samt möjligheten att ladda ner boardingkort
 
Vad erbjuder Kiwi sina kunder?

Kunderna har möjligheten att välja på vilken språk de vill använda hemsidan och även i vilken valuta de vill se priserna på de olika resorna. Kunderna kan välja om de vill endast boka tex flyg eller endast ett rum, men de kan även boka ett paket där både ingår. Möjligheten att boka en hyrbil via Kiwis hemsida finns även. Det är möjligt att få en återbetalning på en biljett som redan är bokad via Kiwi med det beror på vilken biljettyp kunden valde då hen gjorde sin bokning. Det är även möjligt att skjuta upp en resa om det skulle ske förhinder för kunden. 

Hur kan kunderna nå Kiwi?
På telefon eller via e-post är de två olika alternativ som kunder kan kontakta företagets kundtjänst. Men innan man kontaktar kundtjänsten kan man läsa igenom alla tips, villkor och all information som finns på hemsidan, för att se om man hittar svaret på frågan redan där. Om man känner behovet av att lämna in en reklamation ska man kontakta kundtjänsten så att de kan hjälpa till.
 
Har du bokat resa eller någon övernattning via Kiwi? Om du har gjort det så skriv gärna här hos oss och berätta vad du tyckte om själva upplevelsen och hur det vara att boka en resa via Kiwi. Du kan berätta vad du tyckte om tjänster, om du kommer att boka hos dem igen och annan info du kanske vill lägga till. 


Tips på olika resor och resemål.