OmdömesStälle

  Recensioner Risskov

  Att åka på semester är något som många väljer att göra årligen. Vissa tycker om att åka runt omkring i världen för att upptäcka så mycket som möjligt medans andra gillar att åka till samma hotell som de alltid gjort tidigare. Det finns även möjligheten att resa på olika sätt. Många tänker kanske att man måste direkt ta flyget för att snabbt komma till någon annat land, men det finns även andra sätt att resa som till och med kan vara ännu mer givande. Man kan tex resa med tåg eller buss, då har man möjligheten att träffa nya människor på ett annat sätt. Båt är även ett fordon som många gillar att resa med, i synnerhet under sommare. Men bilsemester är något som varit populärt ganska länge, i synnerhet för familjer. Är det så att man vill åka ut på bilsemester så finns det företag och hemsidor som kan hjälpa till i dessa situationer genom att tex erbjuda hotell eller andra boenden. Risskov är en hemsida gjord för personer som är ute på bilsemester.

  Hur fungerar onlinetjänsten som Risskov erbjuder? Får man det som man förväntar sig eller inte? Vad ska man tänka på då man bokar övernattning via hemsidan? Det är frågor man kan finna svaret på genom att läsa andra personers recensioner.

  Mer info om Risskov

  Företaget och hemsidan Risskov är verksamma på marknaden genom att vara en distributör av minisemestrar och weekend vistelser runt om i Europa. Varje år är det cirka 275 000 som väljer att resa via Risskov och de har samarbeten med 850 olika hotell i 15 länder. Hela företagets namn är Risskov Bilsemester och det är för att en stor del av deras kunder väljer att resa med bil.

  FRANSKA LEKTION # De semestrar

  Det som Risskov erbjuder

  Inne i själva tjänsten som Risskov erbjuder är det möjligt att välja på vilket språk man vill använda hemsidan och även i vilken valuta man vill se res priserna. I själva sökmotorn där man gör sin bokning ska man välja när man vill åka och även till vilket land. Det är möjligt att inne på hemsidan se hur många hotell de samarbetar med i olika länder, i Sverige har de tex samarbeten med cirka 140 olika hotell och boenden. Möjligheten att göra en bokning med ett visst tema finns även, det finns tex teman som: vinresor, spa hotell, alpresor, familjesemester och så vidare.

  Hur kundtjänsten hos Risskov kan kontaktas

  Vid frågor och funderingar kan kunderna nå företagets kundtjänst via e-post eller telefon. Men innan man kontaktar kundtjänsten kan man läsa igenom alla tips, villkor och all information som finns på hemsidan, för att se om man hittar svaret på sin fråga redan där. Om man känner behovet av att lämna in en reklamation ska man kontakta kundtjänsten så att de kan hjälpa till.

  Har du bokat hotell eller annan övernattning via Risskov? Om du har det ska du inte glömma att skriva en egen recension och berätta vad du tyckte om rummen, själva tjänsten och möjligtvis kundtjänsten.


  Bilsemester i Europa.

  Risskov
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (1)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och därefter gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till att driva webbplatsen.

  Toppenresor med Risskov

  Tack för att ni finns. Har inom 1 månad gjort 2 resor med Risskov/ Alvesta samt Kumla. Satte fingret på kartan dit åker vi! Bra hotell bra personal jättebra frukost o middag. Vi är helnöjda min fru o jag. Har rekommenderat till vänner o bekanta. Kommer snart att åka med er igen! Kanske bilresa. Tack Maud o Tommy

  Av: Tommy Holgersson 20-09-2021
  Beställning
  rating
  Tjänst
  rating
  Prissättning
  rating
  Leverans
  rating
  Skulle handla här igen
  Ja
  10
  rating

  Skriv din egen recension om Risskov

  Din recension

  FAQ

  Är Risskov ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Risskov. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Risskov?

  Risskov är huvudsakligen aktivt i Semestrar & Resorkategorin, mer specifikt inom Billiga Semestrar, Specialresor, Gruppresor. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Om du fick ett positivt intryck av recensionerna kan du fortsätta till Risskovs webbplats för att göra din beställning. Om inte, klicka här för att fortsätta söka efter företag.