TripX

Alla recensioner

TripX

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och därefter gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till att driva webbplatsen.

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo Risskov
Risskov
1 recensioner

Att åka på semester är något som många väljer att göra årligen. Vissa tycker om att åka runt omk...

Logo Momondo
Momondo
0 recensioner

Att resa är något som väldigt många tycker om att göra. Man kan välja att göra en långresa genom Asien e...

Logo Reseguiden
Reseguiden
0 recensioner

Att resa är något som väldigt många tycker om och som väldigt många även gör, till och med flera gå...

Logo TUI Villas
TUI Villas
0 recensioner

Att resa är något som väldigt många tycker om att göra. Vissa tycker om att göra det under flera gånger per &...

TripX

”Mer än 100 destinationer” – Recension om TripX

Om TripX
Att beställa en resa via TripX är lätt, säkert och även prisvärt. Många kunder har varit nöjda just därför och det är företaget väldigt glada över. I företagets affärsmodell finns det inte plast för några dyra mellanhänder, ”value for money” är företagets devis. Cirka 40% av alla resenärer som bokat via TripX reser med olika flygbolag på dit och hemresan, vilket är smart. 

Vad kan TripX erbjuda dig?
När du ska söka en resa via hemsidan kommer bokningsmotorn automatiskt alltid att först generera det lägsta priset på det datumet du valt. Oftast kommer du även att få olika flygalternativ så att du kan välja och vraka vad som passar just dig bäst. Genom att göra sökningarna ännu lättare kan du också begränsa maximal flygtid för att hitta de flygen som kanske kommer ta dig genast till din destination eller med bara några få korta mellanlandningarna. För att du som resenär ska få så behaglig resa som möjligt är alla hotell via hemsidan noggrant kontrollerade och handplockade. De mest komplicerade hotellen som kommer att göra resenärerna besvikna och missnöjda har TripX valt att inte ens erbjuda sina kunder, företaget strävar efter att ha så lite krångel och problem som möjligt. De hotellpriser som är paketpris på TripX hemsida är oftast 30 – 40% lägre än de priser som erbjuds på hotellens egna hemsidor eller på andra hemsidor som till exempel Bookin.com eller hotel.com. Bokningsmotorn hos TripX är otroligt snabb och det tar endast några sekunder att hitta de absolut lägsta priserna till önskad destination. Alla resor som erbjuds på hemsidan omfattas av den svenska resegaranti laget och skulle du drabbas av något under din resa kommer företaget att finnas till hands för att hjälpa dig. Är du intresserad att boka en resa kan du enkelt även betala den med ditt kreditkort, din internetbank, ta det på faktura eller på avbetalning. Du kan välja det som passar dig bäst. Om du har bokat en resa och får förhinder att åka på den ska du genast meddela det via e-post, om du skulle vilja meddela det under tiden som inte är under företagets öppettider kan du alltid kontakta företaget eller flygbolaget du ska resa med. Reglerna som gäller avbokning eller ändring på din vistelse varierar på olika hotell och även vilken säsong det är. I de flesta fall är inte flygdelen återbetalningsbar men i enstaka fall kan hela resan vara återbetalningsbar.

Reklamationshantering hos TripX
Om du har en reklamation eller är missnöjd över något gällande företagets bemötande eller din resa måst du meddela det som är fel inom skälig tid efter att du uppmärkt felet. Företaget kommer att kolla igenom det som du anser är fel och efter det kanske du får prisavdrag eller ersättning. Har du några andra frågor kan du ringa och fråga företaget under deras öppettider. 

Har du varit ut och resa via detta bolag?
Berätta då hur det gick, om du var nöjd och om allting gick till som det ska.