Bravofly

Alla recensioner

Bravofly

0% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

I rampljuset: vad säger våra kunder?

Jag bokade en resa med Bravofly och efter två dagar fick jag ett mail om att något gått fel och att resan var inställd. De skrev att de skulle sätta tillbaka pengarna och att om detta inte fungerad...Läs vidare
S
sofia milesson
Bolaget är en katastrof. Köpte biljetter och betalade för bagage. Fick mail att dom skulle återbetala bagaget eftersom jag skulle boka direkt med flygbolaget. Istället för att få pengar, drog dom...Läs vidare
M
Malena
Jag bokade 2 flygbiljetter från Köpenhamn till Rom t/r för 6 dagar sen. Resan ska gå på fredag. Bravofly har blockerat betalningen av mina biljetter på mitt bank konto men jag har inte fått mina b...Läs vidare
N
Nurdin H.
Jag avråder starkt från att använda Bravofly/ Lastminute.com. De stal bokstavligt talat mina pengar. Sämsta bolaget jag har stött på. Jätte dålig kundbemötande av deras kundtjänst och de ljuger stä...Läs vidare
H
Helene Ängehagen
Meddelade att flygbolaget ställt in flyget för samtliga recenärer vilket var lögn. Påstod också att de inte kan betala tillbaka biljetten innan flygbolaget godkänt, ca 2 månader, även detta lögn. H...Läs vidare

Alla recensioner (6)

 • Inga recensioner än!

  Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt

  Bravofly

  Jag bokade en resa med Bravofly och efter två dagar fick jag ett mail om att något gått fel och att resan var inställd. De skrev att de skulle sätta tillbaka pengarna och att om detta inte fungerade skulle jag kontakta min bank! Jag kommer aldrig mer att boka via Bravofly!


 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt

  flygbiljetter

  Bolaget är en katastrof. Köpte biljetter och betalade för bagage. Fick mail att dom skulle återbetala bagaget eftersom jag skulle boka direkt med flygbolaget.
  Istället för att få pengar, drog dom samma summa igen.
  Har varit i kontakt med kundtjänst via telefon och mail och dom vägrar inse sitt misstag trots bevis i form av bankutdrag och mail. Så, dom bokstavligen stjäl pengar.
  Låt er inte lockas av låga priser, för det blir mycket dyrare i längden.


 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt

  Flygbiljetter av Bravofly

  Jag bokade 2 flygbiljetter från Köpenhamn till Rom t/r för 6 dagar sen. Resan ska gå på fredag.
  Bravofly har blockerat betalningen av mina biljetter på mitt bank konto men jag har inte fått mina biljetter. Jag har försökt att kontakta dem på chat flera gånger men det fungerar inte.
  Jag vet inte om jag har någon resa eller inte. Om jag går in på mitt Bravofly, så har jag ingen bokning men på banken är pengarna blockerade. Priserna går upp hela tiden, om jag nu skulle vilja köpa en ny biljett.
  Undrar nu, vad det är för ett oseriöst bolag.


 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt

  Flygbiljett. Avråder starkt från att använda Bravofly

  Jag avråder starkt från att använda Bravofly/ Lastminute.com. De stal bokstavligt talat mina pengar. Sämsta bolaget jag har stött på. Jätte dålig kundbemötande av deras kundtjänst och de ljuger ständigt och kommer med olika ursäkter hela tiden.

  Jag köpte min flygbiljett hos Bravofly/ Lastminute.com och flygbolaget ställde in resan och betalade tillbaks pengarna till Bravofly. Det skulle ta max upp till 2 månader att få tillbaka mina pengar Bravofly enligt mitt första telefonsamtal med dom. Det har nu gått 4 månader och jag har förstått nu att de absolut inte tänker eller kommer att betala tillbaks mina pengar.


 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt

  Lögnare och OCKRARE.

  Meddelade att flygbolaget ställt in flyget för samtliga recenärer vilket var lögn. Påstod också att de inte kan betala tillbaka biljetten innan flygbolaget godkänt, ca 2 månader, även detta lögn. Har nu bokat samma biljett igen direkt från flygbolaget 1200 kr billigare än Bravofly nu. Just det, de säljer fortfarande biljetter till det påstått inställda flyget, nu för 1500 kr dyrare. Jävla bluffbolag.


 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt

  Booked flight cancelation

  I have booked a flight via Bravofly and was charched for that after couple of hours I recieved en email which said that they canceled my booking because of some anormal issues. They will pay my maney back within 3 weeks. I reckon that the price of the ticket was too low thats why they cancel the booking afterwards which in not my f.king problem and will never buy anything from them again


Andra personer tittade också på

Logo TripX

TripX

0 recensioner

”Mer än 100 destinationer” – Recension om TripXOm TripX Att beställa en resa via TripX är lätt, säkert ...

Logo Reseguiden

Reseguiden

0 recensioner

Att resa är något som väldigt många tycker om och som väldigt många även gör, till och med flera gå...

Logo Club Med

Club Med

0 recensioner

Att resa är något som väldigt många tycker om att göra. Vissa vill ta med sig hela familjen på en solsemester en g...

Logo Qatar Airways

Qatar Airways

1 recensioner

Att resa är något som väldigt många gör årligen. Vissa familjer tycker om att åka på solsemster en g&a...

Bravofly

Att resa är en sak som många är intresserade av. Oberoende om det handlar om att åka på samma solsemester varje år med familjen eller om man vill upptäcka Asien under 6 månaders tid. Att få upptäcka världen och träffa nya människor är något som många får energi av och verkligen är intresserade av. Men hur ska man göra då man bokar en resa? Ska man köpa en resa som ingår i ett helt paket med både hotell och flyg eller ska man tänka på att boka allting skilt? I detta fall kan man göra helt som man känner för och vad man är mest intresserad av. Är man personen som vill boka flyg och hotell skilt så finns det olika företag och hemsidor som erbjuder hotell, andra typer av övernattningar och även flygresor. Ett av dessa företag är Bravofly. 

Hur fungerar onlinetjänsten som Bravofly erbjuder? Får man det som man förväntar sig eller inte? Vad ska man tänka på då man bokar övernattning via Bravofly? Det är frågor man kan finna svaret på genom att läsa andra personers recensioner. 

Info om företaget Bravofly
Företaget och själva tjänsten har varit verksamma på marknaden sedan 2004 och de fungerar som en sökmotor där kunder och resenärer kan hitta både flyg och hotell. Företagets huvudkontor ligger i Schweiz och deras tjänster kan användas på 15 olika språk i 35 olika länder. Varje år bokar cirka 10 miljoner kunder någon typ av flygresa eller hotellövernattning via Bravofly. Företagets tjänst kan användas både online via webbläsaren på datorn med de har även en applikation som kan laddas ner till plattan eller mobilen. 

Vad erbjuder Bravofly sina kunder?
Inne via företagets sökmotor kan resenärer välja om de vill boka endast en flygresa, endast en hotellövernattning eller en kombination mellan de båda. I sökmotorn är det möjligt att fylla i hur många personer som ska ut och resa, när kunden i fråga ska ut och resa och även i vilken klass hen vill flyga (ekonomi – första klass). 

Bravofly har även en annan sökmotor vilket gör det möjligt för personer att hyra en bil via dem. själva biluthyrningen sker på en annan hemsida och i dag har de samarbeten med 900 olika bolag i 160 länder runt om i världen. 

Ett nyhetsbrev erbjuder Bravofly sina kunder så att de kan prenumerera på det och sedan få information om kampanjer och andra erbjudanden direkt till inkorgen på e-posten. 

Hur kan kunderna kontakta Bravofly?
Vid frågor och funderingar kan kunderna nå företagets kundtjänst via e-post eller telefon. Men innan man kontaktar kundtjänsten kan man läsa igenom alla tips, villkor och all information som finns på hemsidan, för att se om man hittar svaret på sin fråga redan där. Om man känner behovet av att lämna in en reklamation ska man kontakta kundtjänsten så att de kan hjälpa till. 

Har du bokat hotell eller en flygresa via Bravofly? Om du har det ska du inte glömma att skriva en egen recension och berätta vad du tyckte om rummen, själva tjänsten och möjligtvis kundtjänsten. 


Tips om man ska resa själv.