Momondo

Alla recensioner

Momondo

0% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

I rampljuset: vad säger våra kunder?

K
Kim Wallberg
Vi ville boka om vårt flyg, missade att läsa det finstilta noggrannt och gjorde misstaget att trycka på den stora, gröna knappen AVBOKA på Norweigans hemsida - ingen varning på den sidan att ångerr...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt

  Flygresa med Norweigan

  Vi ville boka om vårt flyg, missade att läsa det finstilta noggrannt och gjorde misstaget att trycka på den stora, gröna knappen AVBOKA på Norweigans hemsida - ingen varning på den sidan att ångerrätten inte gäller - och därmed förlorat 3600 kr i vår resekassa. Varför är det ens MÖJLIGT att avboka en flygbiljett utan att få återbetalning? Hur kan det alternativet ens existera? Vi har sökt kontakt med kundtjänst och bett att få lov att omboka flyget istället men inte fått respons på 2 dygn. Påverkar resekassan enormt. Kundservice obefintlig, det här är aktivt lurendrejeri för att få folk att betala för biljetter som de sedan inte använder. Klart att Nporweigan anser sig tjäna på det... Helt sinnessjukt att flygbolag får bete sig på det här sättet. Res med ett annat bolag är mitt råd. Eller ta tåget.


Andra personer tittade också på

Logo TripX

TripX

0 recensioner

”Mer än 100 destinationer” – Recension om TripXOm TripX Att beställa en resa via TripX är lätt, säkert ...

Logo Reseguiden

Reseguiden

0 recensioner

Att resa är något som väldigt många tycker om och som väldigt många även gör, till och med flera gå...

Logo Club Med

Club Med

0 recensioner

Att resa är något som väldigt många tycker om att göra. Vissa vill ta med sig hela familjen på en solsemester en g...

Logo Hostelsclub

Hostelsclub

0 recensioner

Att resa är något som man ofta väljer att göra. Vissa tycker om att resa till solen med hela familjen och bara njuta under en ...