Momondo

Alla recensioner

Momondo

0% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

I rampljuset: vad säger våra kunder?

K
Kim Wallberg
Vi ville boka om vårt flyg, missade att läsa det finstilta noggrannt och gjorde misstaget att trycka på den stora, gröna knappen AVBOKA på Norweigans hemsida - ingen varning på den sidan att ångerr...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt

  Flygresa med Norweigan

  Vi ville boka om vårt flyg, missade att läsa det finstilta noggrannt och gjorde misstaget att trycka på den stora, gröna knappen AVBOKA på Norweigans hemsida - ingen varning på den sidan att ångerrätten inte gäller - och därmed förlorat 3600 kr i vår resekassa. Varför är det ens MÖJLIGT att avboka en flygbiljett utan att få återbetalning? Hur kan det alternativet ens existera? Vi har sökt kontakt med kundtjänst och bett att få lov att omboka flyget istället men inte fått respons på 2 dygn. Påverkar resekassan enormt. Kundservice obefintlig, det här är aktivt lurendrejeri för att få folk att betala för biljetter som de sedan inte använder. Klart att Nporweigan anser sig tjäna på det... Helt sinnessjukt att flygbolag får bete sig på det här sättet. Res med ett annat bolag är mitt råd. Eller ta tåget.


Andra personer tittade också på

Logo TripX

TripX

0 recensioner

”Mer än 100 destinationer” – Recension om TripXOm TripX Att beställa en resa via TripX är lätt, säkert ...

Logo Reseguiden

Reseguiden

0 recensioner

Att resa är något som väldigt många tycker om och som väldigt många även gör, till och med flera gå...

Logo Club Med

Club Med

0 recensioner

Att resa är något som väldigt många tycker om att göra. Vissa vill ta med sig hela familjen på en solsemester en g...

Logo Flygresor

Flygresor

0 recensioner

Att resa är något som väldigt många tycker om att göra. Man kan välja att göra en långresa genom Asien e...

Momondo

Att resa är något som väldigt många tycker om att göra. Man kan välja att göra en långresa genom Asien eller så kan man spendera en vecka med familjen i solen i Spanien. Men oberoende hur och vart man väljer att resa så måste man ta sig dit på något sätt. Vissa tycker om att åka på bilsemester med hela familjen, medans andra föredrar att åka ut på tågresa. Men ett av de absolut vanligaste sätten att resa med är med flyg. Vissa flygresor kan vara otroligt dyra, och man vill kanske inte alltid lägga så mycket pengar på själva resandet när man redan har betalat för själva resmålet. Om man vill kan man sitta en hel kväll och googla runt för att hitta den billigaste flygresan, men det finns faktiskt företag som gör jobbet åt en och visar de billigaste flygresorna till just det landet. Hos Momondo kan man jämföra olika flyg och priser, samt boka flyg. 

Är tjänsten som Momondo erbjuder enkel att använda? Kommer verkligen det billigaste flyget att bli erbjudet år mig eller måste jag leta vidare? Hur ska jag ta mig till om jag ångrat mig och vill ställa in en resa jag bokat? Det är frågor man kan få svaret på genom att läsa andra personers recensioner

Mer information om Momondo
Företaget är lanserat och grundat under 2006 och huvudkontoret ligger i Köpenhamn i Danmark. I dag har företaget över 250 personer anställda som kommer från mer än 40 olika länder. Tjänsten Momondo finns på över 30 olika marknader världen över och de erbjuder sina kunder resor världen över. 

Vad erbjuder Momondo sina kunder?
Hos Momondo kan man kan man jämföra priser på flygbiljetter, hotell, olika paketresor samt hyrbilar. Man kan använda sig av tjänsten helt online och hemsidan finns tillgänglig på många olika språk. Momondo jämför alla olika priser i realtid och flygpriserna kommer inte att påverkas av dina sökningar, oberoende hur många du väljer att göra. Att använda sig av tjänsten är helt  b. När man ska jämföra olika resor ska man börja med att fylla i varifrån man vill åka och vart, samt hur många som kommer att resa och även vilket datum man skulle vilja ut och resa. Om man har slut på reseidéer kan man gå in på företagets hemsida för att se olika resor till olika länder runt om i världen. 

Hur kan man komma i kontakt med Momondo?
Inne på företagets hemsida finns en flik med namnet ”hjälp/vanliga frågor” och där kan man gå in och läsa om man har några frågor eller funderingar angående tjänsten eller resorna. Om man inte hittar svaret på sin fråga eller om man ändå vill komma i kontakt med företagets kundtjänst kan man kontakta dem via e-post. Om man känner sig missnöjd över något och vill lämna in en reklamation till Momondo ska man börja med att kontakta deras kundtjänst. 

Har du någon erfarenhet av att boka en flygresa via Momondo? Om du har det kan du gärna ta och skriva en egen recension om företaget och berätta vad du tyckte om dem. 


Momondo.