OmdömesStalle
  Företag (180)

  Hemartiklar

  Vi gjorde en översikt över alla inredningscenter: affärer som specialiserat sig på hemartiklar. Soffor, möbler, leverantörer av badrum, sovrum och sängar till kuddar och skrivbord. Allt du vill ha i vardagsrummet hittar du här. Hur hanterar dessa (nätbaserade) butiker begäran om retur eller reparation? Hur länge måste du vänta på att din stol ska bli reparerad eller att den ska bytas ut? Hur lång är leveranstiden eller måste du söka den själv? Vilka var dina erfarenheter? Vem vet var man kan hitta de bästa rabatterna eller specialerbjudandena när du köper utställningsmodellen. Kan du pruta hos vissa butiker? Se alla svaren på OmdömesStalle. Vi erbjuder en översikt över alla kunderfarenheter, så att du kan göra det bästa valet.

  Alla Hemartiklar företag (180)

  Mer info om Hemartiklar företag

  Ett kök är mycket dyrt. Och det finns många dåliga historier om köksleverantörer eller företag som placerar dem. Vi vill förhindra dig från det. Valet av ditt kök lämnar vi upp till dig eller en produktjämförelsewebbplats. Vad du kan läsa här är om tjänsten och kundvänligheten var vad du förväntade dig att den skulle vara. Tusentals kunder berättar allt om leverantörer, företag och deras erfarenheter med dem. Företagen är rankade och recensioner av kunder kommer att informera dig om vad du ska se upp för. Och när du äntligen har ett kök, vill du ha köksartiklar för att laga mat med. Kokkärl, bestick, disk och köksutrustning. Vad är det bästa stället att köpa dem? Vem levererar online? Vem erbjuder den bästa garantin och viktigare: vem är billigast och har de bästa sakerna? Läs erfarenheter av kunder som redan har köpt i dessa (online) köksbutiker för att veta om det är rätt plats att beställa din gourmetuppsättnings ostfondue!

  En växt eller bukett köps enkelt. Men skulle du åka till ett visst trädgårdscenter igen när den sista buketten du köpte där bara varade i en dag eller två? Eller när ditt träd inte överlevde i din trädgård? Det är en fråga som trädgårdscentraler eller leverantörer av online trädgårdsartiklar inte kommer att svara på. Det enda sättet du hör det är från kunder som redan har praktisk erfarenhet av dessa företag. Det är därför vi gjorde en översikt över alla (online) trädgårdsbutiker. Förutom växter erbjuder de ofta trädgårdsuppsättningar för dina trädgårdsmöbler eller stolar. Letar du efter en uteplatsvärmare eller fina lampor eller blommor till din trädgård? Vi lägger dem i en enkel översikt. Läs och granska trädgårdscentraler och trädgårdsaffärer genom att dela dina tankar och åsikter.

  Vad är kundernas åsikter om vissa byggindustrier? Vilka är skillnaderna? Det kan vara svårt att avgöra, men det finns säkert fler att hitta om du bara tittar noga. Det kan finnas skillnader i kundservice, till exempel när en enhet ger problem. I så fall är det viktigt att du får hjälp på bästa sätt, särskilt inom garantiperioden. Men också i tydlighet. När du är upptagen med att bygga ditt hus vill du inte spendera tid på att leta efter saker du behöver. Det måste finnas en logisk uppbyggnad i gångar eller webbplatser. Och om du inte kan hitta något måste det finnas tillräckligt med assistenter för att hjälpa dig. Du kanske också vill veta vilka rabatter och specialerbjudanden är. Vad möttes du av själv? Varför kommer du (inte vill) komma ihåg denna byggmarknad? Lämna din positiva eller negativa recension här så att andra kan läsa. Låt dem veta ditt betyg, så kan vi alla köpa till de bästa, ärliga och mest pålitliga leverantörerna.

  Rengöringsartiklar, dammsugare, tvättmaskiner, torktumlare, diskmaskiner, men också korgar, torkramar och toalettpapper. Du namnger det och du kan hitta det på internet. Men vilket märke är det bästa rengöringsmedlet för din diskmaskin? Det finns många jämförelsewebbplatser som erbjuder den här typen av information. Därför är det inte så svårt att se vilken butik som är billigast. Men är den här butiken också den bästa? För det bästa betyder inte alltid det billigaste. Det bästa bestäms beroende på pris, kvalitet, leveranstid, garanti och återlämningsalternativ. Och du kan inte bestämma det själv. Men andra människor som besökte dessa butiker kan! Här kan du läsa erfarenheter, recensioner och klagomål från kunder som varit där innan dig.

  Du ser antagligen massor av reklam från de mest kända allt-i-1 webbplatserna. Snabba leveransperioder som "beställ idag, ta emot imorgon" är helt normalt och du kan returnera varan gratis inom de första sju dagarna. Allt verkar ganska attraktivt, och det är ofta. Men vem är den billigaste och bästa? Vem har de flesta specialerbjudanden och finns det ett sätt att jämföra priser så att du kan vara säker på att du inte betalar för mycket? Det här är alla frågor som webbutiken själv inte kommer att besvara. Precis som andelen produkter som verkligen levererades inom en dag. Eller väntar alla på sina saker och är det bättre att bara gå till butikerna? Dessa frågor kan vi besvara tillsammans som kunder. Vi gjorde en översikt över alla stora all-in-1 webbutiker. Kunderna delar sina recensioner och betyg på leverans, service, beställningar och priser.