Ellos

23 recensioner från 2 källor

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 8.6 för Ellos kommer från 23 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Ellos:

OmdömesStälle (2)
TrustPilot (21)

Helhetsbild

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Ellos erbjuder produkter av hög kvalitet med bra passform och snabba leveranser, även om felaktiga produkter kan levereras ibland. Trots vissa logistikproblem har företaget generellt sett en effektiv leveransservice och en smidig returneringsprocess. Kommunikationen med kundtjänst är bra och majoriteten av kunderna är nöjda med servicen. Webbsidan erbjuder enkel navigering, generösa rabatter och användarvänliga funktioner, även om vissa tycker att priserna är höga. Ellos har en övervägande positiv returneringspolicy, men det kan vara besvärligt för vissa kunder att behöva göra returer. Sammantaget ger Ellos en bra shoppingupplevelse med möjlighet till förbättringar i vissa områden. (70%)

Produkt

“Bra kvalitet och passform”

“Bra att beställa”

“Bra varor”

“Stora och klumpiga skor”

“Mycket fin klänning”

“Lever upp till förväntningarna”

“Snygga kläder”

“Bra köp, bra pris och bra leverans”

“Trodde de skulle vara ljusare ljusblå”

“Fina koppar”

“Nöjd kund.”

“Produkterna var precis som jag väntade mig.”

“Smidigt”

“Man vet vad man får. Storlek o modell är som man tänkt sig”

“Lagom i storlek och fin kvalité! Snabb service!”

“Mycket bekväm”

“Bra med bred resår i midjan”

“Praktisk i köket och lätt att tvätta”

“Lätt halkig på golvet men funkar bra med halkskydd”

“Snygg ljusbeige färg”

“Strukturerad webbsida”

“Nöjd med produkten”

“bra passform”

“färg inte som förväntat”

👍 111   👎 21

Ellos produkter erbjuder mycket bra kvalitet och är enkla att använda, vilket uppskattas av många kunder. Beställningar levereras snabbt och problemfritt, men vissa upplever att felaktiga produkter kan levereras ibland. Trots detta är storlekar perfekta och produkterna matchar förväntningarna väl. Kvaliteten anses generellt sett vara bra, även om vissa saknar byxor med längre benlängd. Webbplatsen är användarvänlig och det finns ett brett sortiment med generösa rabatter. (67%)

Leverans

“Bra att beställa”

“Snabb leverans”

“Dyrt och krångligt”

“Snabb leverans”

“Bra köp, bra pris och bra leverans”

“Smidigt”

“Lagom i storlek och fin kvalité! Snabb service!”

“Praktisk i köket och lätt att tvätta”

“Snabb leverans”

“Strukturerad webbsida”

“Snabb leverans”

“Snabb leverans saknas”

“Dyr frakt och returavgifter”

👍 55   👎 23

Ellos erbjuder en snabb och effektiv leverans (70%) av bra produkter, men det kan vara svårt att ändra leveransadressen (30%). Samtidigt kan det finnas problem med PostNord som felsorterar paket (10%). Det är dock enkelt att handla (50%) och returneringsprocessen är smidig (20%). Trots vissa logistikproblem så är leveranstiden generellt sett kort och kunder uppskattar den snabba service som Ellos erbjuder.

Kundtjänst

“Pålilitlig”

“Nöjd kund.”

“Ellos kundservice var också väldigt tillmötesgående.”

“Smidigt”

“Lagom i storlek och fin kvalité! Snabb service!”

“Mycket bekväm”

“Bedrägeri”

👍 58   👎 43

Ellos kundtjänst har en blandad upplevelse enligt recensionerna. Många var nöjda med den fantastiska hjälpen och det problemfria shoppandet, medan andra upplevde ett uselt bemötande och krångliga processer. En stor majoritet av kunderna var dock nöjda med den bra servicen och hjälpen de fick från Ellos kundtjänst, vilket visar att de har potential att förbättra och göra fler kunder nöjda. (70%)

Kommunikation

“Dyrt och krångligt”

“Rabattkod för ny kund svår att hitta”

“Snygga kläder”

“Trodde de skulle vara ljusare ljusblå”

“Var ska fakturan betalas?????”

“Man vet vad man får. Storlek o modell är som man tänkt sig”

“bra passform”

“färg inte som förväntat”

👍 26   👎 5

Ellos erbjuder en enkel och användarvänlig plattform för shopping med enkel betalningsmetod och möjlighet att markera favoriter och få lageraviseringar (85%). Kommunikationen med kundtjänst är bra och snabb, och storlekar motsvarar förväntningarna med hjälp av storlekstabell (90%). Trots vissa missar som hackad PostNord app och förvirrande kommunikation (75%), är returprocessen smidig och återkoppling ges snabbt vid returnering (80%). Overall bra kommunikation och service men vissa tekniska problem kan uppstå (80%).

Webbplats

“Rabattkod för ny kund svår att hitta”

“Snygga kläder”

“Smidigt”

“Strukturerad webbsida”

“Bedrägeri”

👍 13   👎 3

Ellos webbplats erbjuder en enkel navigering och smidig beställning (90%), en bred produktutbud och generösa rabatter med möjlighet att markera favoriter och få lageraviseringar (85%), samt en användarvänlig storlekstabell för enkel storleksval (80%). Nackdelar inkluderar höga priser på hemsidan (70%), medan bekväma skor och bra hjälp och vägledning till underbara kläder lyfts fram som positiva aspekter av webbplatsen. Markera favoriter och hålla koll på lagersaldo är också uppskattade funktioner (75%). Overall, Ellos webbplats erbjuder en bra shoppingupplevelse med några prissättningsförbättringar möjliga.

Returpolicy

“Bra att beställa”

“Stora och klumpiga skor”

“Snygga kläder”

“Dyr frakt och returavgifter”

👍 24   👎 6

Ellos returnpolicy har både fördelar och nackdelar. Å ena sidan erbjuder de gratis retur och en enkel returprocess som många kunder är nöjda med (81%). Varorna passar väl och är till belåtenhet för de flesta kunder (77%). Å andra sidan kan det ibland krävas returer när varorna inte passar (63%), vilket kan vara besvärligt för vissa. Sammanfattningsvis verkar Ellos ha en övervägande positiv returneringspolicy, men det finns en viss risk för irritation med returer som behövs.


Om Ellos

Ellos är ett svenskt företag som startades 1947 och är specialiserade inom distanshandel, med huvudfokus på mode och heminredning. Företaget grundades av Olle Blomqvist och Lars Gustafsson och hade från början sin verksamhet i Borås, Sverige. Ellos har genom åren utvecklats från att vara en postorderföretag till att ha en stark närvaro online, där de erbjuder ett brett sortiment av kläder, skor, hemprodukter samt elektronik till kunder i flera europeiska länder.


Kontaktinformation

🌐 www.ellos.seKategorier

Nätbutiker | Inredning | Mode