let's deal

16 recensioner från 2 källor

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 8.6 för let's deal kommer från 16 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för let's deal:

OmdömesStälle (2)
TrustPilot (14)

Helhetsbild

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Lets Deal erbjuder bra kvalitet på skönhetsbehandlingar och upplevelser samt en smidig beställningsprocess(75%). Kundservicen är generellt sett bra, men vissa kunder har haft problem med beställningar och återbetalningar(67%). Leveransen är enkel och pålitlig, även om höga fraktkostnader och begränsningar vid bokningar kan vara en nackdel. Kommunikationen behöver förbättras för att öka transparensen och förtroendet(43.75%). Websidan är användarvänlig och erbjuder en trygg handelsplats för många kunder(67.5%). Returpolicyn är överlag bra, men det finns förbättringsområden såsom att vägra byten i vissa fall(33%). Sammantaget erbjuder Lets Deal ett bra utbud av produkter och upplevelser, men det finns utrymme för förbättringar inom kundservice och kommunikation för att öka kundnöjdheten och förtroendet(60%).

Produkt

“Fantastiskt bemötande och professionell behandling”

“Tydlig förklaring under behandlingen”

“HIFU 9D-behandlingen var mycket tillfredsställande”

“Bästa hamburgaren jag ätit”

“Liten mysig och amerikanskt inredd lokal”

“sämsta klippning”

“Väldigt bra erbjudande”

“Bra erbjudanden”

“Har följt bedömningen, det stämde”

“Bra erbjudande på biobiljetter”

“Seröst företag”

“Lätt att beställa”

“Pålitliga”

“Bra kvalitet på skönhetsbehandlingar”

“Bra utbud av upplevelser och aktiviteter”

👍 90   👎 30

Let's deal erbjuder bra kvalitet på skönhetsbehandlingar och ett bra utbud av upplevelser och aktiviteter. Det är smidigt att hitta och köpa deals, och man blir motiverad att köpa fler. Kundservicen är bra, men det finns en extra avgift på vissa köp. Även om vissa kunder har haft problem med vissa beställningar och återbetalningar, har många varit nöjda med produkterna och upplevelserna som erbjuds. (75%)

Leverans

“Väldigt kul för fulla rättigheter”

“Liten mysig och amerikanskt inredd lokal”

“Bra erbjudande på biobiljetter”

“Kanon service! Snabba och verkligen nöjd”

“Lätt att beställa”

“Lätt att beställa och boka tider”

👍 27   👎 14

Leveransen från Let's deal är generellt sett smidig och enkel, med möjlighet att enkelt beställa och boka tider. Betalning via Klarna möjliggör en säker transaktion. Tyvärr kan höga fraktkostnader och begränsningar vid bokningar vara en nackdel. Det är viktigt att läsa det finstilta för att undvika eventuella missförstånd. Trots detta har många kunder varit nöjda med företagets pålitlighet och enkelhet i beställningen.

Kundtjänst

“Fantastiskt bemötande och professionell behandling”

“Rekommenderar starkt att boka tid hos AVAT Klinik”

“Bästa hamburgaren jag ätit”

“Trevlig personal kunnig om mat”

“Väldigt kul för fulla rättigheter”

“sämsta klippning”

“inte en utbildad frisör”

“Seröst företag”

“Bra mottagande”

“Kanon service! Snabba och verkligen nöjd”

“Lätt att beställa”

“Pålitliga”

“Kan inte avbryta köpet trots konsumentens rättighet att göra det”

“Dålig kundservice och vägrar att återbetala pengar”

👍 66   👎 37

Lets Deal får en blandad recension när det gäller kundservice. Å ena sidan finns det positiva kommentarer om smärtfria beställningar, professionellt bemötande och lyhördhet för kundens önskemål. Josefin på kundservice får särskilt beröm för sin effektiva hantering av ärenden. Å andra sidan finns det klagomål om en del dåliga bemötanden, avsaknad av svar på klagomålsmail och problem med att få återbetalningar. Det verkar vara viktigt för dem att visa ansvar och skydda konsumenten, även om det finns utrymme för förbättringar när det gäller att lösa klagomål och ge snabbare svar. Totalt sett verkar kundservicen hos Lets Deal vara genomgående okej men med områden som behöver förbättras för att nå en högre nivå av tillfredsställelse hos sina kunder (67%).

Kommunikation

“Tydlig förklaring under behandlingen”

“sämsta klippning”

“inte en utbildad frisör”

“Inspirerande”

“Seröst företag”

“Okänd kontakt med företaget”

“Lätt att beställa”

“Pålitliga”

👍 52   👎 26

Let's Deal har en enkel och smidig beställningsprocess samt bra och relevanta erbjudanden som motiverar till köp. Företaget tar ansvar och skyddar konsumenten, även om vissa klagomål inte får svar. Betalning via Klarna kan dock vara besvärligt och vissa upplever extra avgifter. Kommunikationen kan vara bristfällig och viss marknadsföring är vilseledande. Trots det erbjuder Let's Deal fortfarande bra deals och en win-win-situation för både företag och kunder, även om vissa upplever det som oseriöst. Totalt sett verkar Let's Deal fungera bra, men det finns utrymme för förbättringar i kommunikationen och transparensen kring prissättning. (43.75% positiva, 31.25% negativa, 25% neutrala)

Webbplats

“Inspirerande”

“Lätt att beställa och boka tider”

👍 9   👎 1

Let's deal har en användarvänlig hemsida där det är lätt att beställa och boka tider för olika erbjudanden, inklusive bio biljetter. Betalning via Klarna ger en trygg känsla och företaget anses vara seriöst av kunderna. Många uppskattar också hur lätt det är att hitta det man söker, även när man är ute i sista minuten. Totalt sett verkar Let's deal uppskattas av många användare för dess enkla och pålitliga sätt att handla online. (67.5%)

Returpolicy

“Pålitliga”

👍 5   👎 10

Let's deal har en lättillgänglig returpolicy med möjlighet att reklamera varor utan problem att få pengar tillbaka, vilket uppskattas av många kunder (67%). Tyvärr verkar det finnas vissa fall där företaget vägrar att byta däck trots tillräcklig slitaget (33%) och där kunder var tvungna att betala trots missnöje (17%). Det finns även önskemål om kompensation i vissa fall (8%). Sammantaget verkar det vara en blandad upplevelse när det kommer till returpolicy hos Let's deal.


Om let's deal

Let's deal är en svensk onlineplattform som erbjuder produkter till rabatterade priser året runt. Företaget strävar efter att ge kunder möjligheten att fynda olika sorters varor till förmånliga priser. Let's deal är en del av Schibsted, en norsk mediekoncern med huvudkontor i Oslo och har varit verksamt sedan 1839. Genom Let's deal kan kunder hitta ett brett utbud av produkter och tjänster inom kategorier såsom hem, mode, elektronik, skönhet, hälsa och sport. Kundtjänsten kan kontaktas via e-post och betalningar hanteras av Klarna. Let's deal strävar också efter snabba leveranser och erbjuder möjligheten att boka upplevelser direkt via e-post. Kunder har 14 dagar på sig att returnera produkter och får återbetalning inom 14 dagar. Genom Let's deal kan kunder fynda olika erbjudanden och upplevelser till förmånliga priser.


Kontaktinformation

🌐 letsdeal.seKategorier

Nätbutiker | Inredning | Mode | Sport & Friluftsliv | Merchandise