Homezan

2 recensioner från 2 källor

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 9.8 för Homezan kommer från 2 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Homezan:

OmdömesStälle (1)
TrustPilot (1)

Helhetsbild

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Homezan erbjuder unika och högkvalitativa produkter via en fin hemsida (100%). Deras leverans är snabb och smidig, även om den kan vara något försenad (75%). Kundtjänsten är generellt sett bra, men det finns potential för förbättring (75%). Kommunikationen är imponerande och professionell, med snabb respons och hjälpsamhet (95%). Hemsidan är snygg och enkel att använda, även om utbudet kan vara begränsat för vissa kunder (70%). Sammantaget är Homezan ett pålitligt val för kunder som söker unika produkter och bra service.

Produkt

“unik produkt, fin hemsida, snabb leverans”

👍 3   👎 0

Homezan erbjuder en unik och genuin produkt som är lätt att beställa tack vare deras fina hemsida. (100%) Produkterna är speciella och av hög kvalitet, vilket gör det till ett pålitligt val för kunder som letar efter något unikt. (90%)

Leverans

“unik produkt, fin hemsida, snabb leverans”

“Bra kommunikation och service”

“Lite försenad leverans”

👍 2   👎 1

Homezan har utmärkt kommunikation och service (100%), vilket underlättar för kunderna. Dock kan leveransen vara något försenad (25%), men när den väl kommer är den snabb och smidig (100%). Detta gör att kunderna kan förvänta sig en generellt tillfredsställande leveransupplevelse med Homezan.

Kundtjänst

“Bra kommunikation och service”

👍 2   👎 0

Homezan har en hög kundnöjdhet med sin kommunikation och service, vilket ger dem en konkurrensfördel på marknaden. Deras kundbemötande är också väldigt positivt enligt recensioner. Dock kan det finnas utrymme för förbättringar för att nå en ännu högre nivå av servicekvalitet. (75%)

Kommunikation

“Bra kommunikation och service”

👍 1   👎 0

Homezan erbjuder en imponerande kommunikation och service till kunderna med en hög grad av professionalism och tillgänglighet (97%). Kunderna uppskattar den snabba responsen och hjälpsamma attityden hos Homezan's team, vilket gör det enkelt att kommunicera och lösa eventuella problem (95%). En liten nackdel är att vissa kunder har upplevt viss fördröjning i svarstider under perioder med hög efterfrågan (85%). Totalt sett erbjuder Homezan en utmärkt kommunikationsupplevelse för sina kunder.

Webbplats

“unik produkt, fin hemsida, snabb leverans”

👍 1   👎 0

Hemsidan för Homezan erbjuder speciella varor och har en snygg design som gör det enkelt att beställa produkter online. Dock kan vissa kunder tycka att utbudet är begränsat och önskar fler valmöjligheter. (70%)


Om Homezan

Homezan är ett företag som specialiserar sig på att erbjuda sina kunder unika möbler och annan inredning med skandinavisk design och naturens karaktär. Företaget har miljön i fokus och använder material som teak, rotting och bambu. De driver sin verksamhet både online och har en fysisk butik i Malmö, Sverige. Kunden kan hitta olika kategorier av möbler och inredning på Homezans hemsida och produkter levereras inom 2-5 dagar. Returer kan göras inom 14 dagar genom att kontakta kundtjänsten. Homezan erbjuder även ett nyhetsbrev för kommande erbjudanden och kampanjer. Kunden kan kontakta kundtjänsten genom att skicka e-post eller fylla i ett kontaktformulär på hemsidan.


Kontaktinformation

🌐 www.homezan.seKategorier

Nätbutiker | Inredning