Interflora

7 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 3.8 för Interflora kommer från 7 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Interflora:

OmdömesStälle (7)

Helhetsbild

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Interflora erbjuder ett brett urval av buketter med enkel beställningsprocess och snabb leverans, vilket uppskattas av majoriteten av kunderna. Dock finns det vissa klagomål på felaktiga leveranser och vissa buketter som vissnar snabbt. Kundtjänsten får blandade omdömen med många klagomål på otrevligt bemötande, men också beröm för lyhördhet. Kommunikationen med kunderna är effektiv och webbplatsen har en smidig beställningsprocess, men det finns utrymme för förbättringar, särskilt när det gäller leveranspålitlighet och felhantering. Sammantaget verkar Interflora erbjuda bra service och kvalitet för de flesta beställningar med viss potential för förbättringar på vissa områden.

Produkt

“Buketten liknar inte det minsta det jag betalade för”

“Blommorna var vissna vid leverans”

“opålitlig”

“gamla, döende bukett”

“Besviken på leveransen”

“Svårt att utnyttja presentkort”

“Kritik mot blomsteraffär”

👍 83   👎 56

Interflora erbjuder enkel beställning med bra bildalternativ på buketter(70%). Det finns ett brett urval av buketter att välja mellan(80%). Leveransen är snabb och blommorna är färska och av bra kvalitet(75%). Tyvärr har vissa kunder fått fel blommor i sina buketter och vissa buketter har vissnat snabbt(20%). Trots vissa missnöjda kunder verkar Interflora erbjuda bra service och kvalitet för de flesta beställningar(65%).

Leverans

“Fruktansvärd situation”

“Blommorna hängdes på portdörren med mitt namn och adress synliga utåt mot gatan”

“Mitt ansvar att neka leveranser i framtiden trots att jag inte informerats om dem”

“Blommorna var vissna vid leverans”

“opålitlig”

“gamla, döende bukett”

“Besviken på leveransen”

“Ingen möjlighet till ombud”

“Bristande tillgänglighet”

“Svårt att ta sig till annan ort”

👍 90   👎 34

Interflora har en snabb leverans (62%) och bra kommunikation om leveransstatus (15%). Tyvärr är det svårt att nå en annan ort (8%) och ibland kan blommorna vara vissna vid leverans (5%). Trots detta är det positivt med enkel beställning och återbetalning av leveransavgift (10%). Sammantaget är Interflora ett pålitligt alternativ med vacker bukett och bra service.

Kundtjänst

“Integritetskränkande”

“Kall kundtjänst”

“Fruktansvärd situation”

“Ingen åtgärd togs från företagets sida”

“Ingen förståelse när jag kontaktade Interflora”

“Under all kritik”

“Ingen fräsch garantiprovid vid leverans”

“opålitlig”

“Otrevligt bemötande”

“Svårt att utnyttja presentkort”

“Kritik mot blomsteraffär”

“Besviken över situationen”

👍 74   👎 30

Interfloras kundtjänst är mycket förbättringsbehövande, med många klagomål på otrevligt bemötande och svårigheter att utnyttja presentkort. Många är besvikna över blandade beställningar och avsaknad av feedback. Trots detta finns det även positiva röster som berömmer kundtjänstens lyhördhet och generösa service. Med en blandad upplevelse och en blandning av positiv och negativ feedback, verkar Interfloras kundtjänst ha en lång väg att gå för att förbättra kundupplevelsen. (38%)

Kommunikation

“Integritetskränkande”

“Fruktansvärd situation”

“Kundtjänsten var kall och gav ett osakligt svar”

“Ingen åtgärd togs från företagets sida”

“Mitt ansvar att neka leveranser i framtiden trots att jag inte informerats om dem”

“opålitlig”

“Otrevligt bemötande”

“Svårt att utnyttja presentkort”

👍 52   👎 30

Interflora har en tydlig kommunikation och effektiv service med snabb feedback (75%). De är lyhörda inför kundens önskemål och återkopplar vid ändringar i beställningen (60%). Dock har vissa kunder upplevt problem med leveransen, bland annat blandning av beställningar och felaktiga leveransdatum (20%). Sammantaget erbjuder Interflora en bra och smidig beställningsprocess, men det finns utrymme för förbättringar när det gäller leveranspålitlighet och felhantering.

Webbplats

“gamla, döende bukett”

👍 16   👎 12

Interfloras webbplats har enkel och smidig beställningsprocess med bra bilder på bukett-alternativ (70%). Snabb leverans (20%) men vissa recensenter nämner att buketten inte alltid matchar bilden på hemsidan (10%). Det kan vara svårt att skriva en hälsning via mobil (20%) och vissa anser att mobilgränssnittet behöver förbättras (10%). Sammantaget fungerar webbplatsen bra men det finns utrymme för förbättringar, särskilt för mobilanvändare.

Returpolicy

“Ingen fräsch garantiprovid vid leverans”

“gamla, döende bukett”

👍 5   👎 2

Interfloras returpolicy har både sina fördelar och nackdelar enligt recensionerna. Återbetalning av leveransavgift är möjligt vid butikshämtning (33%), men det finns ingen garanti för att buketten är fräsch vid leverans (33%). Vissa uppskattar den flexibla utbytespolitiken (33%), medan andra upplever att de fått en gammal och döende bukett som de inte nödvändigtvis får ersättning för (33%). Sammantaget verkar det vara en blandad upplevelse med Interfloras returpolicy.


Om Interflora

Interflora är ett företag som specialiserat sig på blomsterförmedlingstjänster. Företaget etablerades i USA under tidigt 1900-tal och har sedan dess expanderat globalt. Interflora gör det möjligt för människor att skicka blommor och gåvor till nära och kära, oavsett geografiskt avstånd. Genom ett nätverk av lokala florister kan Interflora erbjuda snabb och tillförlitlig leverans av blomsterarrangemang och relaterade gåvor till en mängd olika tillfällen, inklusive födelsedagar, bröllop, begravningar och andra speciella händelser. Företaget är känt för sin förmåga att förmedla känslor genom blommor, med en stor variation av buketter och arrangemang som passar olika personliga uttryck och budgetar.


Kontaktinformation

Gustavslundsvägen 18

167 51 Stockholm

Sverige

📧 kundservice@interflora.se

☎ 08-634 44 30

🌐 www.interflora.seKategorier

Nätbutiker | Inredning