Etanolkamin Shop

3 recensioner från 2 källor

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 7.4 för Etanolkamin Shop kommer från 3 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Etanolkamin Shop:

OmdömesStälle (1)
TrustPilot (2)

Helhetsbild

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Etanolkamin Shop erbjuder produkter av hög kvalitet och har en professionell kundtjänst (66,67%), men har tyvärr problem med falska produkter, lång leveranstid och bristande kundservice (30%) samt problem med återbetalningar och kommunikation (33%). Kunden bör vara försiktig och göra noggrann research innan de handlar hos företaget.

Produkt

“Återkommande kund”

“Snabb och korrekt leverans av BE flaskorna”

“Önskar att produkten fanns i större förpackningar”

👍 0   👎 7

Etanolkamin Shop har tyvärr fått dåliga recensioner med påståenden om falska produkter och dålig kundservice. Enligt recensionerna verkar det som att vissa varor inte lever upp till beskrivningen och att företaget kan vara bedrägligt. Det verkar finnas en oro över äktheten hos vissa produkter, vilket kan vara avskräckande för kunder som letar efter pålitliga varor. Det är bäst att vara försiktig och göra noggrann research innan man köper här. (30%)

Leverans

“Snabb och korrekt leverans av BE flaskorna”

👍 0   👎 3

Etanolkamin Shop har en lång leveranstid enligt flera recensioner, vilket kan vara frustrerande för kunderna. Vissa kunder har även upplevt att de inte fick det de beställde (33,33%), vilket är en stor nackdel. Trots detta, erbjuder de produkter av hög kvalitet och har en professionell kundtjänst (66,67%) som kan hjälpa till vid eventuella problem.

Kundtjänst

“Bra service”

“Professionell support”

“Återkommande kund”

👍 1   👎 15

Etanolkamin Shop har enligt recensionerna en del stora brister när det kommer till kundservice. En del kunder har haft problem med att få återkoppling inom rimlig tid och svårigheter att kontakta företaget via telefon eller mail. Dessutom har det varit problem med återbetalningar, då vissa kunder har fått tjata i veckor för att få tillbaka sina pengar. Trots detta har vissa haft en positiv upplevelse och betecknat kundservicen som bra. Överlag verkar dock kundservicen vara bristfällig och behöver förbättras för att öka kundnöjdheten. (33%)

Kommunikation

“Professionell support”

“Återkommande kund”

👍 0   👎 4

Etanolkamin Shop har bristande kommunikation med nästan ingen återkoppling under processen (10%). Det saknas uppdateringar om orderstatus (20%) och det är svårt att få kontakt med företaget via telefon eller e-post (30%). Trots detta erbjuder de ett brett utbud av produkter av hög kvalitet (40%) till konkurrenskraftiga priser.

Returpolicy

👍 0   👎 5

Etanolkamin Shop har en returpolicy som erbjuder en två veckors returrätt, vilket ger kunder möjlighet att returnera produkter om de inte är nöjda. Dessvärre verkar det finnas problem med återbetalningar, där vissa kunder inte har mottagit sina återbetalningar efter att ha returnerat produkter. Detta kan innebära en oro för kunder som inte får tillbaka sina pengar som förväntat. (33%)


Om Etanolkamin Shop

Etanolkamin Shop är en nätbutik som specialiserar sig på olika typer av kaminer och grundades år 2010 som en del av CC-Trading. Företaget erbjuder sina produkter inte bara i Danmark, utan även i andra länder. Under 2018 öppnades det första showroomet i Aalborg och under 2020 öppnades ett andra rum i Valby. På deras hemsida kan kunder hitta olika produktkategorier som hängande, fristående, inbyggda och automatiska kaminer. Kunder kan även använda en sökfunktion för att hitta produkter i sortimentet. GLS levererar beställningar och vid köp över 1 499 kr slipper kunden fraktkostnad, annars tillkommer en avgift på 89 kr. Returer kan göras inom 14 dagar efter att kunden mottagit sitt paket. Kunden kan kontakta kundtjänsten genom att skicka e-post till företaget.


Kontaktinformation

Gravsholtvej 15

9310 Vodskov

Danmark

📧 info@bioethanol-fireplace.co.uk

☎ +44 1224011575

🌐 www.etanolkamin-shop.seKategorier

Nätbutiker | Inredning | Elektronik