Tips för en perfekt alla hjärtans dag-present 

Tips för en perfekt alla hjärtans dag-present 
Allmänt

Gläd en vän eller partner på Alla hjärtans dag och köp en fin present. Du kan också göra presenten helt eller delvis på egen hand. Ett välarbetat alla hjärtans dag-kort en bild på er, som kanske innehåller ett presentkort. Du kan hitta de bästa presenttipsen och de finaste presenterna till alla hjärtans dag här.

Vill du glädja din partner eller vän med en speciell present på Alla hjärtans dag? Choklad, röda rosor eller något annat? Här är några av de bästa presenttipsen för att hitta en personlig Alla hjärtans dag-present!

Alla hjärtans dag presenttips

För att en alla hjärtans dag-present till honom ska bli personlig och speciell för mottagaren är det värt att komma igång med att fundera över vad mottagaren tycker om. Är återbruk viktigt för honom? Gillar han att laga mat eller pyssla? Gillar han till exempel ett visst band eller ett fotbollslag? Alla hjärtans dag är den näst mest populära presentdagen efter julafton, och det finns gott om alternativ för en mängd olika presenter.

En alla hjärtans dag-present till flickvän, en bästa vän eller partner som ett tecken på hur viktig han eller hon är, är i sig en fin gest. Oavsett om det är en kärleksdikt, ett nytt klädesplagg eller något annat fint som din vän länge har velat ha. En gåva är ett uttryck för omtanke och kärlek.

Alla hjärtans dag-presenter till en partner

Smycken är lite klyschigt, men alltid en passande present till både en man och en kvinna. Gillar ni båda hantverk, boka en gemensam smycketillverkningskurs där ni båda får göra alla hjärtans dag-smycken till varandra och samtidigt ha roligt. Överraska med delade minnen. Montera gamla foton och ta ut dem efter en middag till exempel. Tillsammans kan ni minnas det förflutna och planera för framtiden. Till exempel kan gamla foton användas för att göra en tavla som dekorerar en vägg hemma.

Alla hjärtans dag-present till din pojkvän kan vara en middag på restaurang – eller hemma? Du kan boka bord på hans favoritrestaurang, alternativt trolla fram favoritmaten för en romantisk middag hemma. Om du vill göra något på kvällen, ordna då en blindprovning för din älskade, till exempel som förrätt.

En hockeymatch är definitivt en Alla hjärtans dag-present för dem som gillar sport. Om din partner gillar ett visst lag, boka biljetter i god tid och ta med honom att se matchen. Naturligtvis kan du också ge biljetter till favoritlaget som mer personliga presenter så att han kan gå på matchen senare med en vän, eller tillsammans med dig.

Ge av din tid och att få bli bortskämd i present. Har ni haft det stressigt på sist tiden och inte haft så mycket tid tillsammans? Förbeställ mat hem, ge din partner massage, prata och tillbringa en lugn dag tillsammans. Kanske en fin nalle skulle kunna vara något?

En present till en vän - 8 bra idéer

Örter till amatörkocken. Gillar din vän att laga mat eller älskar hon att prova smaker från olika delar av världen? Köp en liten korg till kocken som du fyller med olika örter. Eller välj en kokbok från biblioteket eller ett recept på nätet, köp de nödvändiga ingredienserna och laga mat tillsammans efter receptet. Alla hjärtans dag-bakning är också väldigt roligt.

En dagstur på Alla Hjärtans Dag! Överraska din vän genom att ta med honom på en liten resa på Alla hjärtans dag. Det kan till exempel vara till en grannstad eller ett besök på en närliggande hästgård eller spa. Ett litet avsteg från vardagen gör alltid gott och gör er båda glada.

En personlig present. Är din vän en skönhetsälskare eller en passionerad bilentusiast? Olika presentbutiker erbjuder presentartiklar på många olika teman och det finns något personligt för alla. Om det är svårt att hitta en passande present, fundera först på vilken typ av present som kan glädja din vän. Hitta sedan en butik där du kan beställa presenten under din väns eget namn. Till exempel är en handduk eller necessär med namnet ingraverat bra idéer.

Dejting. Bjud in dina vänner på en filmdejt på Alla hjärtans dag. Dejting kan vara på bio eller hemma. Båda är enkla att utföra, men en rolig överraskning!

En ny hobby. Har du och dina vänner funderat på en ny hobby, att göra saker tillsammans under den hektiska vardagen eller under kalla vinterdagar? Börja på en avslappnande yoga eller en fartfylld dans tillsammans, lär er ett nytt språk tillsammans eller träna på att göra olika drinkar. Skriv till exempel ett presentkort till en vän där du bjuder in honom eller henne till en ny hobby.

En upplevelsepresent. Har din vän alltid velat hoppa bungyjump, älskar hon spabehandlingar eller vill ta en öltur? Nya upplevelser är alltid en rolig och spännande gåva.

Överraskningstårta. Som namnet antyder är det en tårta, och inuti är den en överraskning. Så baka en alla hjärtans dags-tårta till en vän, med en liten låda inuti och en överraskningspresent i lådan. Presenten kan till exempel vara en egenskriven dikt eller en överraskningsbiljett till ett kommande event.

Ett presentkort är alltid en bra present, speciellt om du är osäker på vad din vän skulle kunna gilla. Välj den mest lämpliga och skäm bort en vän!

Mer Allmänt