OmdömesStälle

  Recensioner Upplevelse

  Under hela året dyker det ofta upp tillfällen då man ger bort någon slags present till någon annan. Det handlar om födelsedagar, jul, studenter etc. Man hamnar även ofta i en situation där man inte vet vad man ska ge bort till en speciell person. Det kan ofta vara så att man inte känner den personen så väl, man kanske inte träffas så ofta eller så vill man helt enkelt ge bort något speciellt och kanske inte alltid någon fysisk sak. Då kan man faktiskt passa på att ge bort en upplevelse av något slag. Populära upplevelser att ge bort är tex whiskey eller vinprovning, en dag då man får köra en sportbil, en tur med en luftballong etc. Men vill man så kan man även ge bort mer extrema upplevelser som tex en fallskärmshoppning eller bungyjump. Olika företag finns det runt om i världen som erbjuder olika typer av upplevelser, men Upplevelse är ett av dessa företag.

  Kommer man verkligen att få hem upplevelsen då man har beställt via Upplevelse? Hur går det om man vill lämna tillbaka sitt inköp eller om man vill byta en upplevelse mot någon annan? Det är frågor man kan få svar på genom att läsa andra personers recensioner om företaget i fråga.

  Om företaget Upplevelse

  Under 2009 lanserades och grundades företaget på den svenska marknaden. VD för företaget Upplevelse är i dag Arvid Andren och företaget är verksamma genom att erbjuda sina kunder Upplevelser. I dag driver företaget inte någon fysisk butik utan de är verksamma online via sin nätbutik.

  ALLMÄNT SNACK; nytt jobb, flytt av hästar och hur det går med hästarna osv

  Vad erbjuder Upplevelse sina kunder?

  Inne i företagets nätbutik finns det olika kategorier med olika upplevelser som kunderna kan välja mellan. Det finns kategorier som tex: mat och dryck, hälsa och skönhet, motorsport och adrenalin, djur och natur och så vidare. Sökfunktion finns även i nätbutik om kunden vet vad hen är ute efter. Då kunderna gör sin beställning så kan de välja om upplevelsen ska bli skickad via postpaket eller om den ska levereras via e-post. Från och med att kunden har valt och köpt sin upplevelse via hemsidan så är den giltig i 3 år. Skulle det vara så att upplevelsen inte passade så kan kunden byta ut den mot någon annan inom giltighetstiden.

  Hur kan Upplevelse kontaktas?

  Har man några frågor eller funderingar så kan man börja med att gå in på företagets hemsida för att sedan läsa igenom de oftast ställda frågorna, chansen är stor att man då kommer hitta svaret på sin fråga. Skulle man vilja kontakta kundtjänsten eller om man inte hittade svaret på sin fråga så kan man göra det genom att genom att antingen ringa dem på telefon eller genom att skicka e-post.

  Har du handlat hos Upplevelse? Om du har det kan du skriva en egen recension om företaget där du berättar vad du tyckte om kvaliteten på produkter, hur kundtjänsten hjälpte dig om du kontaktade dem samt hur det fungerade att göra en reklamation om du var tvungen att göra det.


  Hur man börjar med egen e-handel.

  Upplevelse
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och därefter gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Upplevelse

  Din recension

  FAQ

  Är Upplevelse ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Upplevelse. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Upplevelse?

  Upplevelse är huvudsakligen aktivt i Allmäntkategorin, mer specifikt inom Presentbutiker. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Om du fick ett positivt intryck av recensionerna kan du fortsätta till Upplevelses webbplats för att göra din beställning. Om inte, klicka här för att fortsätta söka efter företag.