OmdömesStalle
  Företag (7)

  Allmänt

  Vi vill hålla dig uppdaterad på alla företag och de tjänster, kvaliteter och priser som de erbjuder. För att göra det du letar efter lättillgängligt, har vi delat in dem i kategorier. Vissa företag, är dock så unika att de helt enkelt inte kan placeras i en kategori. För dessa företag har du den här allmänna kategorin, där vi visar dessa företag och deras recensioner. Viss information som kan finnas med i dessa recensioner är råd om företag som ger bort gratisartiklar eller erbjuder fynd, rabatter, specialerbjudanden och/eller säljer objekt. För att få reda på om det verkligen är rekommendabelt att göra affärer med ett företag, vill vi hänvisa till de synpunkter och erfarenheter som läggs upp av dig och dina medkunder. Denna kategori är också det stlle där du hittar välgörenhetsorganisationer, eftersom de också förtjänar att recenseras och bedömas. Används dina pengar på ett bra sätt? Är orsakerna som är tänkta att bli gynnade faktiskt hjälpta? Läs alla åsikter här på BritainReviews!

   

  Mer info om Allmänt företag

  När du besöker ett företags webbplats läser du alltid texter om den enastående kvaliteten på deras produkter, deras fantastiska kundservice och deras kundvänliga arbetare. Det är väldigt lätt att lägga denna typ av texter på en webbplats, men hur vet du om dessa påståenden är sanna? Naturligtvis kan du testa detta genom att ta risken och göra ett köp. Alternativt kan du ta ett taktiskt tillvägagångssätt och använda feedback från kunder som handlat där innan dig. Genom att läsa deras recensioner, åsikter och klagomål får du en tydlig och korrekt bild av företaget som är utöver marknadsföringspåståenden på deras webbplats.

  Den allmänna kategorin
  På denna webbplats finns kundrecensioner från ett brett utbud av företag. För att göra den stora mängden recensioner på webbplatsen tillgänglig och göra det enkelt att hitta rätt har företagen delats in i flera kategorier. I kategorin Rikedom kan du till exempel hitta företag som erbjuder besparingar och hjälper dig att investera, medan kategorin Onlinebutiker innehåller företag som har specialiserat sig på online försäljning av produkter.

  Ibland är dock företag så unika att de inte kan delas in i en viss kategori. För att ha en plats för dessa företag gjorde vi kategorin Allmänt. I den här kategorin kan du hitta verksamheter som erbjuder gratisartiklar, men du kan också hitta recensioner på välgörenhetsorsaker som du kan stödja. Om du letar efter ett företag som du inte kunde hitta i någon av de andra kategorierna, är chansen stor att du kan hitta det företaget i den här kategorin.

  Från kuponger till gåvor: Du kan hitta allt här.
  I kategorin Allmänt kan du hitta olika underkategorier där dessa företag är indelade. De underkategorier du kan hitta är:

  • Rabatter och specialerbjudanden: Det kan vara webbplatser som erbjuder produkter till ett reducerat pris, men också webbplatser som samlar in kuponger.

  • Gratis saker: Här hittar du webbplatser som erbjuder gratisartiklar som prover eller tillfälliga prenumerationer som du kan få under en begränsad period.

  • Bra orsaker: I den här kategorin kan du hitta en rad välgörenhetsorganisationer.

  • Lotterier: Här kan du hitta leverantörer av lotterier i Sverige, rankade av kunder.

  • Spel och Vinnande: I den här kategorin kan du hitta leverantörer av spel och spelutmaningar.

  • Gåvor: Inom denna sektion finns det leverantörer av originalgåvor som du kan köpa till dig själv eller någon annan.

  • E-rökning: Här kan du hitta leverantörer av e-cigaretter, e-vätskor och annan relevant utrustning.

  • Blomsterhandlare: Ett urval av blomsterhandlare för att köpa blomsterleveranser till dig själv eller någon annan.

  • Canvas: i den här kategorin hittar du företag som gör det möjligt att skriva ut din bild på en duk.

  Klicka på den kategori du letar efter, sök efter ditt företag av intresse och läs om erfarenheter, recensioner och klagomål från andra kunder för att få en tydlig och realistisk bild av denna verksamhet.