Allmänt


I den här kategorin hittar du företag inom allmänna områden, bland annat välgörenhetsorganisationer, florister och utbildning. Information som är värdefull för dig som konsument finns med i recensionerna i form av råd om olika företag som ger bort gratis produkter eller erbjuder rabatter, specialerbjudanden och/eller säljer varor. För att ta reda på om det verkligen är värt att göra affärer eller handla från ett företag hänvisar vi gärna till de synpunkter och erfarenheter som publicerats av dig eller andra kunder. I den allmänna kategorin hittar du även välgörenhetsorganisationer, eftersom de också förtjänar att recenseras och bedömas. För visst vill du vara säker på att dina pengar används på ett bra sätt? Läs alla åsikter från kunder med erfarenhet här.

 
 

Allmänt

När du besöker en webbshop läser du oftast om den enastående kvalitetén på produkterna, deras fantastiska kundservice och snabba leverans. Det är lätt att lägga denna typ av texter på en webbplats i säljande syfte men hur vet du att företagens påståenden faktiskt är sanna? Naturligtvis kan du ta reda på det genom att köpa produkten från företaget utan att tänka vidare på det, eller så kan du gå den säkra vägen - gå igenom feedback från kunder som handlat där innan dig. Genom att läsa kundernas recensioner, åsikter och klagomål får du en tydligare och mer korrekt bild av företaget.

Här hittar du kundrecensioner från ett brett utbud av företag. För att göra den stora mängden recensioner på webbplatsen tillgänglig och för att göra det enkelt att hitta rätt har företagen delats in i flera kategorier. Inom kategorin presentbutik hittar du ett urval butiker som specialiserat sig på just det - presenter, som kan vara en nödvändig flik att kika in på inför dom stora högtiderna. I kategorin E-cigaretter & Vaping hittar du  alla företag som erbjuder allt för dig som inte röker vanliga cigaretter. 

Inom kategorin allmänt kan du hitta olika underkategorier där företagen är indelade. De underkategorier du kan hitta är:

  • Välgörande Ändamål & Välgörenhetsorganisationer: Här hittar du allt som intenderar välgörande ändamål.
  • Presentbutik: Här hittar du webbshoppar som erbjuder allt från små presenter till förberedelser inför de stora högtiderna. 
  • E-rökning & Vaping: I den här kategorin hittar du en rad butiker som erbjuder allt för dig som röker men håller dig undan vanliga cigaretter.
  • Florister: I den här kategorin finns ett brett urval av blomsterhandlare för dig som vill beställa blomsterleveranser till dig själv eller någon annan.
  • Foton & Tryck: I den här kategorin hittar du leverantörer av foton och tryck. 
  • Utbildning: Inom den här sektionen hittar du allt som ingår inom utbildning - allt från dagliga nyheter till läroplattformer. 
  • Rabatter & erbjudanden: Här hittar du spelbolag och företag som ger bort saker, exempelvis test produkter. 

Klicka på den kategori du letar efter, sök efter ditt företag av intresse och läs om erfarenheter, recensioner och klagomål från andra kunder för att få en tydlig och realistisk bild av verksamheten.