Live It

Alla recensioner

Live It

50% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

I rampljuset: vad säger våra kunder?

S
Stina
Jag är mycket missnöjd med er tjänst. Jag fick ett presentkort hos er under pandemin. Av olika skäl hade jag inte möjlighet att nyttja det under giltighetstiden (missade dessutom att den bara var 1...Läs vidare
N
Niclas Kristofersson
Vi köpte en upplevelse som en julklapp. Då det är dags att boka upplevelsen i fråga framkommer det dock från Live it att denna upplevelse har utgått, och de hänvisar istället till en alternativ upp...Läs vidare

Alla recensioner (2)

 • Inga recensioner än!

  Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt

  Live It

  Jag är mycket missnöjd med er tjänst. Jag fick ett presentkort hos er under pandemin. Av olika skäl hade jag inte möjlighet att nyttja det under giltighetstiden (missade dessutom att den bara var 1 år). När jag bad om förlängning efter att det året fick jag tvärt nej, och fick inte förlänga eftersom giltighetstiden hade gått ut.


 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt

  Outdoor shootingrange för två

  Vi köpte en upplevelse som en julklapp. Då det är dags att boka upplevelsen i fråga framkommer det dock från Live it att denna upplevelse har utgått, och de hänvisar istället till en alternativ upplevelse, att få återbetalning säger de inte är möjligt. Det känns lite som att köpa en golflektion, och få en vinprovning. Detta är ett skumraskföretag, och jag avråder alla från att handla från dem.


Andra personer tittade också på

Logo Godisboxen

Godisboxen

0 recensioner

Under årets gång dyker hela tiden upp dagar och högtider då man vill ge bort present till någon man tycker om. Det kan...

Logo Nalleriet

Nalleriet

0 recensioner

I dagsläget kan så gott som alla produkter finnas online, det har ingen skillnad vad det än handlar om. Online kan man hitta alla v...

Logo Upplevelse

Upplevelse

0 recensioner

Under hela året dyker det ofta upp tillfällen då man ger bort någon slags present till någon annan. Det handlar om f&o...

Logo Fernsnpetals

Fernsnpetals

0 recensioner

Blommor är något man kan ge bort till nästan vem som helst till vilka som helst olika tillfällen. Man kan ge bort en bukett ti...

Live It

Under hela året dyker det ofta upp tillfällen då man ger bort någon slags present till någon annan. Det handlar om födelsedagar, jul, studenter etc. Man hamnar även ofta i en situation där man inte vet vad man ska ge bort till en speciell person. Det kan ofta vara så att man inte känner den personen så väl, man kanske inte träffas så ofta eller så vill man helt enkelt ge bort något speciellt och kanske inte alltid någon fysisk sak. Då kan man faktiskt passa på att ge bort en upplevelse av något slag. Populära upplevelser att ge bort är tex whiskey eller vinprovning, en dag då man får köra en sportbil, en tur med en luftballong etc. Men vill man så kan man även ge bort mer extrema upplevelser som tex en fallskärmshoppning eller bungyjump. Live It är ett av dessa företag som erbjuder olika upplevelser via sin hemsida.  

Kommer man verkligen att få hem upplevelsen då man har beställt via Lie It? Hur går det om man vill lämna tillbaka sitt inköp eller om man vill byta en upplevelse mot någon annan? Det är frågor man kan få svar på genom att läsa andra personers recensioner om företaget i fråga. 

Mer om företaget Live It
Företaget Live It startades, lanserades och grundades under 2005 i Sverige. Företaget är skapat av två stycken killar från England som träffades i Sverige under 2005 av en slump. I dag arbetar det cirka 30 personer på live It och i dag har företaget även fysiska butiker samt de är verksamma online via sin hemsida där de säljer sina upplevelser. 

Vad erbjuder Live It sina kunder?
Weekend och övernattning, mat och dryck, spa och relax, underhållning och middag är exempel på olika upplevelse-kategorier som finns inne på företagets hemsida. Kunderna kan även välja om de vill köpa en upplevelse som är gjord för två personer eller om de vill ha upplevelser som är anpassade för att barn även ska kunna hänga med. Kunderna har möjligheten att under ett senare tillfälle byta ut upplevelsen till någon annan upplevelse om det skulle vara behov för det. Då kunderna köper en upplevelse via hemsidan så kan de välja om de vill ha den levererad hem med posten, eller om de vill ha den levererad direkt till inkorgen på e-posten. 

Hur kan kunderna kontakta Live It?
Live It´s kundtjänst kan nås antingen via e-post eller på telefon. Inne på företagets hemsida finns det information samt villkor om tex leveranser, betalningar, returer samt reklamationer. Skulle möjlig tvist eller reklamation uppstå ska kunden i första hand kontakta kundtjänsten hos företaget för att sedan gå vidare med ärendet. Kunder hos företaget har reklamationsrätt på produkterna. 

Har du varit kund hos Live It? Om du har det kan du skriva en egen recension vad du tyckte och tänkte om tex kvaliteten på deras produkter, hur kundtjänsten fungerade om du var tvungen att vara i kontakt med dem samt hur returerna fungerade ifall du har gjort en sån. Skriv din egen recension på omdomesstalle.se. 


Upplevelse som kan köpas hos Live It.