Om oss

Den nationella erfarenhetshemsidan i Sverige!


 

OmdömesStälle är en hemsida för samlare som samlar erfarenheter. Tillsammans talar vi om för framtida kunder om de ska handla hos ett visst företag eller inte. På så sätt kommer du att veta i förväg hur saker och ting verkligen förhåller sig och du kommer inte att bli lurad.

Vi tror på en transparent marknad. Numera ser alla rakt igenom vackert försäljningsprat eftersom det finns för många kunder som bara berättar för dem att något inte står rätt till. Och vi försöker göra just detta. Helt ärligt och pålitligt. Om du är nöjd eftersom ett företag eller butik erbjuder god service till rätt pris, bör du dela med dig detta till världen. Ärlig är ärlig. Detta bolag har vad vi kallar en rätt att existera. Försäljningsprat är inte bra för någon.

Du kan också gå in på detaljer. En försäkring förbostadsinventarier kan se bra ut på papperet, men vad som händer när du har vattenskador? Vad betalde bolaget i det här enskilda fallet? Om du vet i förväg att du kommer att teckna en försäkring, bör du veta exakt vad du ger dig in i och vad du kan förvänta dig. In kommer OmdömesStälle!

För företag
Vågar du dela dina kundupplevelser med hela Sverige? Då kan du få en företagswebbsida gratis på OmdömesStälle! På så sätt har du en tillförlitlig, extern och oberoende part som du kan använda för att visa hur bra din produkt och kundtjänst är! Titta på vår sida för företag för mer information.

Vilka företag kan man hitta på OmdömesStälle?

Försäkringsbolag:
Alla har åtminstone ett par försäkringar samtidigt. Oavsett om du är en student med (endast) en studentförsäkring eller bilförsäkring, eller en husägare med ett en försäkring för bostadens inventarier, glasförsäkring och skadeförsäkring så måste vi alla ta itu med det. Även om du inte tänker åka på en skidresa är en vintersportförsäkring inte någon lyx. Tyvärr kan mycket gå fel och vi har märkt att det finns så många skillnader att du inte vet var du ska leta. Vi kan föreställa oss det! Det är därför som vi gjort det till en av våra styrpunkter och inriktning. Det är av yttersta vikt att du omfattas för allt som du har en policy för. Det är ett hårt slag när företaget endast betalar 5 000 medan dina stulna smycken var värda minst tre eller fyra gånger så mycket. Det är därför vi tar en närmare titt på bilförsäkringar, motorförsäkringar, husbilsförsäkringar och båtförsäkringar. Vi går även så långt som rättsskyddsförsäkring, sjukförsäkring och till och med hund- eller kattförsäkring.

Energileverantörer:
Vilka är de månatliga utgifterna? Är det någon skillnad mellan priserna, med tanke på att de alla är energileverantörer? Det är vad vi vill svara på med din hjälp. Men vill du ha grön energi från vindkraft eller solenergi, eller är du inte så bekymrade om miljön? Det gör verkligen en skillnad i fråga om pris. Men tjänsten kan också skilja sig åt mellan leverantörerna. Är du hjälpt med bra service så att du inte behöver tänka på dina räkningar längre? Eller vill du inte ha problem med en räkning som inte stämmer, så du måste räkna allt själv? Då kan det vara klokt att vända sig till en känd energileverantör. Läs upplevelserna här på vår hemsida, så att du med säkerhet vet att allt är omsorgsfullt arrangerat. Oavsett vilket företaget, så förblir vi oberoende och kommer inte att ge dig några råd. Vad mer gäller: vi lämnar det till alla andra kunder att göra!

Telekom:
Telefonbolag, enskilda kontantkort, abonnemang och internetleverantörer. Om du redan har ett allt-i-ett-abonnemang lyfter vi på hatten för dig. Leverantörsfältet är en sådan labyrint att det är svårt att räkna ut rätt leverantör. Vi gjorde en översikt över alla telekomleverantörerna och har gett dig möjligheten att dela dina erfarenheter med alla andra kunder. Vilken typ av kontantkort har du haft? Eller var köpte du ditt domännamn bara för att upptäcka att du var lurad och var tvungen att överföra? Hade du en tvåårig prenumeration som visade sig ha en stor hake? Men det behöver inte alltid vara negativt. Kanske din iPhone varade i flera år och du bara vill dela detta. Eller att din leverantör kom med ett bra erbjudande när ditt kontrakt hade gått ut och du måste teckna ett nytt abonnemang.