OmdömesStalle
  Företag (155)

  Kontor, Hobby & Party

  Vart kan du numera fortfarande vända dig för att få tag i en bra sax, några rullar kräppapper i alla färger eller en häftapparat för en trevlig eftermiddag med hantverk, göra färdigt en produkt eller förbereda en fest? Vissa personer letar efter ett lågt pris för sådan kontorsmateriel och hobbymaterial, till exempel för att de vill göra ett fint födelsedagskort eller ge en gåva med ett originellt presentpapper. Andra kanske letar efter bättre kvalitet och service. De kommer att söka efter professionellt kontorsmaterial för kontoret. Men där kan du vända dig för billigt kontorsmaterial och/ eller kontorsmaterial av god kvalitet? Hur är servicen, orderhantering, orderbekvämligheten och är det ens möjligt att returnera en sådan artikel?

  Hur är till exempel servicen och returpolicyn när du köper kontorsmaterial eller skolgrejer hos en av de mest kända affärerna? Kan du hitta vettiga partyartiklar i en rolig butik eller partybutik? Är sortimentet komplett? Och hur länge kommer ballongerna från ballongbutiken att klara sig?

  Läs recensioner från kunder som handlat på dessa företag för kontorsmaterial, hobbysaker och partyartiklar innan dig och lämna din egen recension om du någonsin haft erfarenhet av ett av dessa företag!

  Alla Kontor, Hobby & Party företag (155)