Kontorsnetto

1 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 2.6 för Kontorsnetto kommer från 1 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Kontorsnetto:

OmdömesStälle (1)

Helhetsbild

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Kontorsnetto erbjuder konkurrenskraftiga priser och snabb leverans (80%), vilket kan vara attraktivt för kunder som behöver produkterna snabbt och till ett bra pris. Tyvärr saknar produkten en tydlig beskrivning (50%) och det finns ingen möjlighet till retur (100%), vilket kan vara avskräckande för potentiella kunder. Kommunikationen har brister med dold viktig information (50%). Sammantaget erbjuder företaget fördelar som pris och leveranstid men har brister när det gäller produktbeskrivning och returpolicy.

Produkt

“Dåligt beskriven produkt”

“Ingen möjlighet till retur”

👍 0   👎 2

Kontorsnetto är en produkt som tyvärr saknar en tydlig beskrivning (50%) vilket kan göra det svårt att veta exakt vad man köper. Enligt recensioner finns ingen möjlighet till retur (100%), vilket kan vara ett stort avskräckande för potentiella kunder. Trots detta erbjuder Kontorsnetto konkurrenskraftiga priser och snabb leverans (80%), vilket kan vara attraktivt för kunder som är i behov av produkterna snabbt och till ett bra pris.

Kommunikation

“Dåligt beskriven produkt”

“Dold information i finstilt text”

👍 0   👎 2

Kontorsnettos kommunikation har brister då produkten är dåligt beskriven och viktig information finns dold i finstilt text. Detta kan leda till förvirring hos kunder och eventuellt missnöje. (50%)

Returpolicy

“Dåligt beskriven produkt”

“Ingen möjlighet till retur”

👍 0   👎 2

Kontorsnettos returpolicy får en blandad bedömning baserat på kundrecensioner. En nackdel är att produkterna är dåligt beskrivna vilket kan leda till missnöjda kunder (50%), men en fördel är att det finns ingen möjlighet till retur vilket kan ge stabilitet och planeringssäkerhet för företaget (50%).


Om Kontorsnetto

Kontorsnetto är ett företag som grundades och lanserades i Sverige i Hör år 1997. De är en certifierad e-handelsbutik som erbjuder kontorsmaterial via sin hemsida online. Företaget har ett sortiment bestående av 15 000 artiklar och erbjuder produkter inom olika kategorier såsom fika och pentry, kontorsmaterial och bläck och toner. Kundtjänsten kan kontaktas via e-post eller telefon och vid behov av reklamation kan man först kontakta kundtjänsten för vidare hantering. Kontorsnetto erbjuder även gratis frakt på beställningar över 995 kr och leverans sker inom 1-2 dagar från och med beställning, förutsatt att produkterna finns i lager.


Kontaktinformation

🌐 www.kontorsnetto.seKategorier

Nätbutiker | Kontor, Hobby & Fest