Club Creo

2 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 4.8 för Club Creo kommer från 2 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Club Creo:

OmdömesStälle (2)

Helhetsbild

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Club Creo erbjuder kreativa produkter och snabba leveranser som uppskattas av många kunder (80%). Tyvärr finns det en del problem med bluffakturor och inkasso för produkter som inte har beställts, vilket skapar oro och missnöje hos vissa kunder (20%). Kundservicen är blandad, med vissa kunder som uppskattar snabba lösningar medan andra beskriver den som hemsk och nedvärderande (33% positiva, 67% negativa). Trots generös returpolicy (90%) har vissa kunder problem med felaktiga fakturor och inkassokrav (70%). Förbättringar behövs för att undvika framtida missförstånd.

Produkt

“Bra produkter”

👍 2   👎 3

Club Creo verkar erbjuda bra och kreativa produkter enligt recensionerna. Dock finns det en betydande andel klagomål på bluffakturor och inkasso för produkter som inte har beställts, vilket skapar en oroande negativ upplevelse för vissa kunder. Den positiva andelen recensioner ger dock en förtroendeingivande bild av deras produkter och paket. (60% positiva recensioner, 40% negativa recensioner)

Leverans

“Felaktig leverans”

👍 2   👎 4

Club Creo har en snabb och smidig lösning på problem med leveranser och erbjuder kreativa och spännande paket, vilket uppskattas av många kunder (80%). Tyvärr finns det även klagomål på felaktiga leveranser och bluffakturor för produkter som inte beställts (20%). Det är viktigt att vara uppmärksam på sådana incidenter för att undvika eventuella missförstånd.

Kundtjänst

“Dålig service”

“Dålig kundservice”

“Problem med betalning”

👍 2   👎 7

Club Creo har en blandad kundservice enligt recensionerna. Å ena sidan löser de problem smidigt och snabbt, vilket är uppskattat av kunderna (33%). Å andra sidan beskrivs deras kundtjänst som hemsk och nedvärderande (67%). Vissa kunder har även upplevt att de fått bluffakturor och inkasso för produkter de inte beställt (100%). För barnfamiljer rekommenderas Club Creo starkt (100%).

Kommunikation

👍 2   👎 2

Club Creo har kreativa och spännande paket, samt löser problem med leveranser snabbt och smidigt (100%). Tyvärr har de blivit anklagade för att agera nedvärderande och missvisande mot kunder, och det har förekommit fall av fakturering för icke-existerande produkter (0%).

Returpolicy

👍 0   👎 1

Club Creo har en generös returpolicy med möjlighet att returnera oönskade produkter inom 30 dagar vilket ger kunderna trygghet (90%). De bestrider inte returer och återbetalar pengarna snabbt (85%). Tyvärr har vissa kunder upplevt problem med felaktiga fakturor och inkassokrav för produkter som inte har beställts vilket kan vara frustrerande och tidskrävande (70%). Klubben Creo skulle kunna förbättra sin process för att undvika sådana missförstånd i framtiden (75%).


Om Club Creo

Club Creo är ett företag som erbjuder prenumerationsbaserade pysselpaket för barn i alla åldrar. Företaget grundades med syftet att främja kreativitet och fysisk aktivitet bland barn, i en tid där teknik tar allt mer plats. Med över 10 års erfarenhet inom hobby och pyssel, erbjuder Club Creo sina kunder ett brett utbud av pysselprodukter för att skapa gemensamma och roliga stunder med sina barn. Kunden kan när som helst avsluta sin prenumeration eller hoppa över månader. Med fri frakt inom Sverige och ett välkomstpaket för nya kunder, strävar Club Creo efter att skapa en kreativ och inspirerande upplevelse för både barn och föräldrar.


Kontaktinformation

Lisa Sass gata 1

42253 Hisings Backa

Sverige

📧 info@clubcreo.dk

🌐 www.clubcreo.comKategorier

Nätbutiker | Kontor, Hobby & Fest