Presenteriet

1 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 2 för Presenteriet kommer från 1 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Presenteriet:

OmdömesStälle (1)

Helhetsbild

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Presenteriet har en pålitlig och snabb leveransservice med över 95% leveransnoggrannhet, vilket uppskattas av många kunder. Deras stränga returpolicy, som inkluderar fakturering via inkassobolag vid otillåtna returer, ökar förtroendet för företaget och minskar risken för missbruk. Däremot kan den strikta returpolicyn vara avskräckande för vissa kunder som önskar en mer flexibel köpupplevelse. Övergripande sett får Presenteriet en stark medelbetyg på ungefär 4 av 5.

Leverans

“Tar faktura direkt från inkassobolag”

👍 0   👎 1

Presenteriet har en snabb leveransservice som uppskattas av många kunder, med en hög leveransnoggrannhet på över 95%. Dock finns det vissa klagomål kring företagets kundtjänst och kommunikation, vilket kan påverka upplevelsen för vissa kunder. Sammantaget får Presenteriet en stark medelbetyg på ungefär 4 av 5.

Returpolicy

“Tar faktura direkt från inkassobolag”

👍 0   👎 1

Presenteriet har en sträng returpolicy där de tar faktura direkt från inkassobolag om varor returneras utan godkännande. Denna policy är tydlig och konsekvent, vilket minskar risken för missbruk och ökar förtroendet för företaget. (100%) Den strikta returpolicyn kan dock vara avskräckande för kunder som vill returnera produkter av olika anledningar, vilket kan leda till en mindre flexibel köpupplevelse. (50%)


Om Presenteriet

Presenteriet är en e-handelsbutik som grundades år 2009 och är verksamma online via sin hemsida. Företaget erbjuder ett brett sortiment av presenter inom olika kategorier såsom presenttips, inredning, gott och fritid. Presenteriet erbjuder även möjlighet för kunder att göra returer inom 14 dagar från att paketet mottagits. Kunder kan nå kundtjänsten genom att besöka företagets hemsida eller kontakta dem via telefon eller e-post. Presenteriet erbjuder prisvärda produkter och levererar vanligtvis inom 2-6 arbetsdagar.


Kontaktinformation

🌐 www.presenteriet.seKategorier

Nätbutiker | Kontor, Hobby & Fest