Bookbinders Design

Alla recensioner

Bookbinders Design

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och därefter gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till att driva webbplatsen.

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma
HusOchHemma
1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Partykungen
Partykungen
3 recensioner

Partykungen är en online butik som erbjuder alla tillbehör som du kan tänkas behöva till party och alla andra festligheter. Par...

Logo Pen Store
Pen Store
1 recensioner

Välkommen till företaget som är vassast på pennor och konstnärsprodukter. Detta företag heter Pen Store och hos dem ...

Logo MyTrendyPhone
MyTrendyPhone
1 recensioner

Mytrendyphone är företaget som kommer att vara din pålitliga partner inom e-handeln av mobiltillbehör. Mytrendyphone är e...

Bookbinders Design

E- handel och att shoppa på internet blir allt mer populärt för varje dag som går, och det är inte så konstigt heller. Det är smidigt att handla online eftersom man slipper anpassa sig till några öppettider vilket även betyder att man kan handla dygnet runt. Utbudet online är nästan oändligt stort och man kan verkligen hitta så gott som alla produkter man kan tänka sig. Många tycker även om att handla online eftersom de då kan sitta hemma bekvämt och shoppa med antingen mobilen eller datorn utan att ens lämna soffan eller sängen. Vissa nätbutiker har valt att specialisera sig på en viss produkttyp eller kategori, medans andra nätbutiker har valt att ha ett sortiment där man kan hitta så gott som alla produkter man än kan tänka sig. Bookbinders Design är ett företag som erbjuder sina kunder produkter som tex fotoalbum, pennor och annat kontorsmaterial.  

Är produkterna av bra kvalitet och är de värda sitt pris hos företag som tex Bookbinders Design? Är kundtjänsten smidig att komma i kontakt med och är det enkelt att returnera en produkt om man känner behovet av det? Det är bara ett fåtal av alla frågor man kan hitta svaret på i andra personers recensioner. Det är alltid bra att skriva recensioner oberoende om man har några positiva eller negativa tankar och åsikter om ett företag. 

Mer information om företaget Bookbinders Design
Under 1927 grundades och lanserades företaget i Sverige och företagets huvudkontor ligger än i dag i Stockholm. Företaget planerar och framställer sina egna produkter som de sedan säljer via sin hemsida samt i olika butiker runt om i flera länder. Inne på företagets hemsida kan man även läsa mer information om hela företagets historia samt vad deras filosofi är kring olika ämnen och vart de vill komma med sitt företag. 

Vad erbjuder Bookbinders Design
Inne på företagets hemsida finns det kategorier som tex kort och kuvert, inredning, pärmar och mappar, anteckningsböcker och så vidare. När man gör en beställning hos företaget och den beställningen överstiger 599 kr så kommer man inte att behöva betala någon fraktkostnad, men annars kommer det att tillkomma en fraktkostnad på 59 kr. Den normala leveranstiden då man gör en beställning är inom 2 till 5 arbetsdagar och man kommer sedan att ha 14 dagar på sig att hämta ut paketet från närmaste ombud. Man kan även spåra paketet medans det är på väg. 

Hur kan man nå kundtjänsten hos Bookbinders Design?
Är det så att man har några frågor eller funderingar till företaget så kan man komma i kontakt med dem genom att antingen ringa dem på telefon, skicka e-post till dem eller så kan man chatta direkt med dem inne via deras hemsida. Men innan man kontaktar företagets kundtjänst så kan man börja med att gå in på deras hemsida för att sedan läsa igenom all information och alla villkor som finns där. 

Har du någon gång handlat hos Bookbinders Design? Om du har det kan du skriva en egen recension om företaget. 


Produkter man kan hitta hos Bookbinders Design.