Under Armour

Alla recensioner

Under Armour

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma

HusOchHemma

1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Hallbergs Guld

Hallbergs Guld

1 recensioner

Många va oss använder dagligen smycken av alla olika färger, former och typer. Det kan vara förlovningsringen man har haft p&a...

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 recensioner

"Everyone is born unknown, some become legends for decades to come but only a few get the chance to live like one". Det är ett ordspråk ...

Logo Timarco

Timarco

6 recensioner

Välkommen till företaget Timarco, det är ett företag som erbjuder underkläder på nätet. Vilket de även har...

Under Armour

E- handel och att shoppa på internet blir allt mer populärt för varje dag som går, och det är inte så konstigt heller. Det är smidigt att handla online eftersom man slipper anpassa sig till några öppettider vilket även betyder att man kan handla dygnet runt. Utbudet online är nästan oändligt stort och man kan verkligen hitta så gott som alla produkter man kan tänka sig. Många tycker även om att handla online eftersom de då kan sitta hemma bekvämt och shoppa med antingen mobilen eller datorn utan att ens lämna soffan eller sängen. Vissa nätbutiker har valt att specialisera sig på en viss produkttyp eller kategori, medans andra nätbutiker har valt att ha ett sortiment där man kan hitta så gott som alla produkter man än kan tänka sig. Under Armour är ett företag som är verksamt ibland annat Sverige och de erbjuder sina kunder kläder, i synnerhet träningskläder.  

Är produkterna av bra kvalitet och är de värda sitt pris hos företag som tex Under Armour? Är kundtjänsten smidig att komma i kontakt med och är det enkelt att returnera en produkt om man känner behovet av det? Det är bara ett fåtal av alla frågor man kan hitta svaret på i andra personers recensioner. Det är alltid bra att skriva recensioner oberoende om man har några positiva eller negativa tankar och åsikter om ett företag. 

Mer information om Under Armour
Under Armour är ett företag som är grundat och lanserat under 1996 av en person som heter Kevin Plank. Företaget startade sin verksamhet i USA men finns i dag i många olika länder runt om i världen. Under 2018 omsatte företaget mer än 5 miljarder dollar samt att de hade mer än 15 800 anställda
 
Vad finns det i Under Armours utbud?
Under Armour är ett företag som erbjuder både produkter till kvinnor och män och man kan hitta deras produkter både i fysiska butiker men även inne på deras egen hemsida. Inne på företagets hemsida finns det även en outlet där det finns produkter som för tillfället säljs till ett extra bra pris. Om man gör en beställning inne på företagets hemsida som överstiger 60 dollar som kommer frakten att vara gratis. Annars kommer det att tillkomma en fraktkostnad på 4,99 dollar. Man kan även välj att få express leverans men det kommer att kosta mer. Skulle det vara så att man beställer en produkt och sedan känner sig missnöjd med den så har man upp till 60 dagar på sig att returnera den gratis. 

Hur kan man nå kundtjänsten hos Under Armour?
Inne på företagets hemsida kan man hitta en FAQ där de oftast ställda frågorna finns besvarade, där kan man gå in och läsa om man har några frågor eller funderingar. Skulle man vilja komma i kontakt med företagets kundtjänst så kan man göra det genom att antingen chatta med dem live inne på hemsidan, ringa dem på telefon eller så kan man gå in i någon av deras fysiska butiker och ställa sin fråga. 

Har du handlat hos Under Armour någon gång? Om du har det kan du skriva en egen recension om företaget. 


Träningstips.