OmdömesStalle

    Light in the box
    Omdömen, klagomål och kundupplevelser (59)

    3.2
    24% Skulle handla här igen!
    Beställning
    rating
    3.4
    Tjänst
    rating
    2.6
    Prissättning
    rating
    3.8
    Leverans
    rating
    2.8

    Alla recensioner

    Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

    Katastrofvarning!!!

    Tog evigheter att få paketet, när det kom var en vara ABSOLUT inte identisk med den på bilden och en annan vara saknades helt. Företaget svarar inte på Mail utan autogenererar ett ”ärendet är löst”-svar. DET ÄR INTE LÖST! Jag vill ha pengarna tillbaka! // 2012091241833598

    Av: Kattis06-01-2021
    lwxmrqxyeq12-03-2021

    Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

    Beställning
    rating
    Tjänst
    rating
    Prissättning
    rating
    Leverans
    rating
    Skulle handla här igen
    Nej
    2
    rating

    Hur kontaktar jag kundtjänst?

    Hur kontaktar jag kundtjänst, varje gång jag mejlar till sales@lightinthebox.com så kommer det tillbaka som olevererbart!!
    Är det någon som har en annan mejladress som fungerar?
    Det här känns skumt, väldigt skumt!
    Akta er för de "tullavgifter" som tillkommer efter leveransen.
    Den fraktavgiften som anges när du betalar är inte den enda avgiften utan det kommer ännu en avgift på flera hundra kronor.
    Jag känner mig sååå lurad!

    Av: Pia05-01-2021
    Kttis06-01-2021

    HANDLA ALDRIG PÅ LIGHT IN THE BOX! Dyra avgifter, kläderna ser inte ut som på bilderna, det tog veckor att få paketet, ett klädesplagg saknas fortfarande och jag får bara som svar att ärendet är LÖST. VARNING !

    dcxmxuipoc12-03-2021

    Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

    Beställning
    rating
    Tjänst
    rating
    Prissättning
    rating
    Leverans
    rating
    Skulle handla här igen
    Nej
    2
    rating

    Order 41166569

    Beställde 27/11, till dags dato har varorna ff inte kommit. Kontaktat er flera gånger, men ärendet markeras LÖST utan att åtgärd gjorts. Omöjligt att få tag på en riktig person. Ni mailar era sk Biljetter som leder till absolut ingenting. Antingen page not dound eller Oj något har blivit fel. 2 gånger har jag fått skucka om beställningen för ni hade missat vad jag beställt. Nu bad jag om återbetalning (nej jag vill inte ha kupong för jag kommer ALDRIG NÅGONSIN handla hos er igen, och fick åter igen en sk biljett som ledde till en sida där jag skulle skicka på min order, som ju inte finns längre för ni sjabblar bort den. Skriv inte till mig att jag ska kontakta Kundtjänst, för det har jag gjort 15 ggr utan någon som helst hjälp. Ni ska kontakta mig via mail och erbjuda mig en total återbetalning. Ni är det sämsta jag varit med om!!!!

    Av: Madelein Olsson05-01-2021
    Lotten 14-01-2021

    Håller med samma upplevelse

    ueutqaitka12-03-2021

    Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

    Beställning
    rating
    Tjänst
    rating
    Prissättning
    rating
    Leverans
    rating
    Skulle handla här igen
    Nej
    2
    rating

    Varning!!! oförutsedda utgifter tillkommer.

    Jag blev förvånad på hur mycket frakt kunde kosta men jag beställde ändå eftersom mina barn ville så gärna ha de tröjorna. Jag passade även på att köpa andra julklappar.
    Efter två veckor kommer varorna. Hälften av de kläderna jag beställde såg inte ut som på bilden så blev besviken. Sedan kommer ytterligare en faktura att jag måste betala tullkostnader på nästan 1000 kr. Så jag varnar er att inte beställa härifrån. Inte värt pengarna.
    God fortsättning!

    Av: Grace Magnusson29-12-2020
    Pia 05-01-2021

    Precis samma sak hände mig! När jag försöker mejla så får jag tillbaka att det är "fel adress - finns ej". Jag har skickat in att jag önskar byta några storlekar men inget svar. Jättedåligt, akta er för denna sidan!

    dsyqyfwrwg12-03-2021

    Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

    Beställning
    rating
    Tjänst
    rating
    Prissättning
    rating
    Leverans
    rating
    Skulle handla här igen
    Nej
    3
    rating

    Angående leverans

    Hej!
    Jag har beställt några varor från er men de kom aldrig.

    Av: ali sultani28-12-2020
    ywrswnextm12-03-2021

    Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

    Beställning
    rating
    Tjänst
    rating
    Prissättning
    rating
    Leverans
    rating
    Skulle handla här igen
    Ja
    6.5
    rating

    Dålig servic

    Paketet kom en månad för sent och skjortan jag beställde var smutsig och paketet skadat. Du måste som kund stå för returkostnaden+tull vilket överstiger skjorta pris. Varnar alla för att shoppa på denna sidan.

    Av: Mårten Gustavsson27-12-2020
    Marianne Olsson27-12-2020

    För dyrt om man ska ha bara några saker . Läggs ju till rätt mycket frakt o.s.v.

    hznoiolzkl12-03-2021

    Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

    Beställning
    rating
    Tjänst
    rating
    Prissättning
    rating
    Leverans
    rating
    Skulle handla här igen
    Nej
    4
    rating

    Lurad

    Beställde och betalade en tröja till hunden. Har varken fått kvitto eller tröja. Håll tillgodo med de 178 kronorna som tröjan kostade Light in The box och sluta skicka om rewards till min mail, har sponsrat er nog.

    Av: Åsa 27-12-2020
    iyorlbiswe12-03-2021

    Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

    Beställning
    rating
    Tjänst
    rating
    Prissättning
    rating
    Leverans
    rating
    Skulle handla här igen
    Nej
    2
    rating

    Lång leverans och trasigt paket

    OBS MAN KAN EJ TRYCKA IN EN STJÄRNA! Först och främst. Leveranstid sa dem skulle ta 2-7 arbetsdagar, tog EN MÅNAD??? Sendan vad paketet såklart TRASIGT, går inte heller att skicka in till kundtjänsten i deras app för man måste ladda upp bilder och det går inte att göra av någon anledning. KÖP INTE HÄR! Fy vad dåligt

    Av: Sofie Ramsten16-12-2020
    Nils21-12-2020

    Om du någonsin köper något från LITB så spammar de ihjäl dig ibland flera gånger per dag och undgår aktivt spam-filter för att vara riktigt jäkla dryga, går inte att unsubscribe eller att ändra epost adress. Unvik detta skitföretag.

    Hans Rydberg16-01-2021

    De skickar ständigt, 2 ggr per dag reklam-mail till min epost. Jag har försökt avinstallera "prenumerationen", men det går inte och de fortsätter bara skicka. Sååå irriterad!

    apjhdjsvtc12-03-2021

    Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

    Beställning
    rating
    Tjänst
    rating
    Prissättning
    rating
    Leverans
    rating
    Skulle handla här igen
    Nej
    4.5
    rating

    Bedrägeri

    Beställde och betalade, fick ingen bekräftelse eller kvitto.
    Tog kontakt med kundtjänst som ville se min betalning, för de kunde inte se min beställning. Skickade kopia från banken på betalningen.
    Då ville de ha hela kortnumret, som jag inte lämnar ut. Inga varor inga pengar. Undrar hur många som luras varje dag?

    Av: Mariana Hansson12-12-2020
    Annika Lindelöf21-12-2020

    Oj jag är i samma situation men har ej fått svar. Så risken finns då att jag ej fåe paketet? For ju inte att ringa alls till dem. 😔🤔

    ufqmcnhjod12-03-2021

    Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

    Beställning
    rating
    Tjänst
    rating
    Prissättning
    rating
    Leverans
    rating
    Skulle handla här igen
    Nej
    2
    rating

    Bedragare!

    Bedragare, undvik att handla från dem. Lurande returpolicy.

    Har köpt gardiner från dem, men de var inte enligt vår förväntningar, då bestämede vi returnera paketet.

    Var i kontakt med dem och fick mail att vi måste returnernra inom 7 dagar till deras lager i Kina+ paketet borde inte öppnas och måste vara intakt! Det är omöjligt för gardiner som man vill öppna och kolla om de passar.

    Iaf har skickat enligt vad de beskrev i mailet, inom 7 dagar efter vi fått varorna och till deras lager i Kina. Fick mail efteråt att
    “Vi har meddelats av DHL att du har v grat din beställning och ber dem att åte rvända till avsändaren. Tyvärr avvisades r eturen.” + vi kan inte återbetala till er.

    Nu står vi för 3 kostnader: Själva gardiner som är 2700 SEK+ tullavgift: 1163 SEK+ retur kostnad: 1149 SEK.

    Jag kommer aldrig köpa något mer från dem, rekommenderar inte alls dem till någon. Var försiktig med dem!!!

    Amazon och Zappos är framgångsrik för att de har bra kundservice. Men Lightinthebox förstår inte den!

    Av: Arsalan Jami11-12-2020
    Sven Carlsson24-12-2020

    Jag beställde ett klockarmband i mitten av december. Sedan har jag har inte hört någonting och varorna har ej synts till. Skicka ett nytt armband snarast

    Sven Carlsson24-12-2020

    Jag beställde ett klockarmband i mitten av december. Sedan har jag har inte hört någonting och varorna har ej synts till. Skicka ett nytt armband snarast

    cbcwcrvmnp12-03-2021

    Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

    Beställning
    rating
    Tjänst
    rating
    Prissättning
    rating
    Leverans
    rating
    Skulle handla här igen
    Nej
    2
    rating

    Opålitligt företag

    EN prissättning för att lura dig att beställa, betala och sen stå med skägget i brevlådan

    Av: Stina08-12-2020
    gqrtjhmmsw12-03-2021

    Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

    Beställning
    rating
    Tjänst
    rating
    Prissättning
    rating
    Leverans
    rating
    Skulle handla här igen
    Nej
    2
    rating

    Delivery

    My ordernumber is #40914575
    Hey,
    Where is it right now, please answer right now.
    I need my product really soon.
    Yours sincerely, Karin

    Av: Karin03-12-2020
    vfuolekcts12-03-2021

    Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

    Beställning
    rating
    Tjänst
    rating
    Prissättning
    rating
    Leverans
    rating
    Skulle handla här igen
    Ja
    7
    rating

    Bedrägeri

    Varning! Företaget ägnar sig åt bedrägeriförsök. Har varken fått orderbekräftelse eller kvitto på min beställning. Inte heller kan jag se någon beställning eller order på mitt konto hos L, trots att varan är betald. Det kan jag tyvärr inte bevisa eftersom jag inte har fått något kvitto!

    Av: Annica29-11-2020
    Daniel02-12-2020

    För att få någonting att hända så kan du även påpeka för dem att deras returvillkor är direkt olagliga då de skriver att de accepterar returer inom 7 dagar samtidigt som Konsumentverket har en lagstadgad returrätt på 14 dagar vid distansavtal (t.ex e-handel). Vet inte om det hjälper något men men

    xmjzrayoce12-03-2021

    Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

    Beställning
    rating
    Tjänst
    rating
    Prissättning
    rating
    Leverans
    rating
    Skulle handla här igen
    Nej
    2
    rating

    Dåligt

    Beställde två varor å betala men fick dom inte när jag pratar med dom så kan dom inte betala tillbaka el skicka igen pga att tiden gått ut säger dom skit företag

    Av: Andreas Larsson20-11-2020
    Lars Larsson21-11-2020

    Inte fått leverans på beställd vara väntat 5mån

    Beställning
    rating
    Tjänst
    rating
    Prissättning
    rating
    Leverans
    rating
    Skulle handla här igen
    Ja
    4
    rating

    Storlekar

    Köpt några skjortor i storlek XXL. De var dock som Small när jag provade. ALDRIG HANDLA DÄR MER.

    Av: Leffeboy20-11-2020
    Beställning
    rating
    Tjänst
    rating
    Prissättning
    rating
    Leverans
    rating
    Skulle handla här igen
    Nej
    3.5
    rating

    Lurar folk!!!!

    Jag beställde masker för över 500kr i mars, har väntat och väntat kontakta dem förra månaden då jag har bevis inne på PayPal att dem inte ens skickat varorna, vägrar betala tillbaka! Akta er!!!

    Av: Nathalie16-11-2020
    Nathalie16-11-2020

    Lurar folk och vägrar betala tillbaka! Akta era köp inte!!!!

    Beställning
    rating
    Tjänst
    rating
    Prissättning
    rating
    Leverans
    rating
    Skulle handla här igen
    Ja
    2
    rating

    Bojkotta nedtag8arna

    Kan bara varna alla köööp inte från Light in The box

    Av: Åke Petterson12-11-2020
    Ghebrihiwet Estifanos10-12-2020

    Hej jag hade beställde en jacka. Men den kommer inte fortfarande?

    Beställning
    rating
    Tjänst
    rating
    Prissättning
    rating
    Leverans
    rating
    Skulle handla här igen
    Nej
    3
    rating

    Skräp

    Står att varor är skickat men går ej spåra eller få support.
    Undvik!

    Av: Stefan Nordenström 06-11-2020
    Åke Petterson12-11-2020

    Bluffmakare säger att paket ej går att levera skall returneras har inte fått något meddelande att varan finns tillgänglig

    Nathalie Andersen16-11-2020

    Dem påstod att jag inte hade hämtat ut mitt paket men inne på mitt PayPal konto så står det att dem inte ens har skickat paketet och nu vägrar dem betala tillbaka

    Sanna Nordin20-11-2020

    VARNING!!!KÖP INTE FRÅN DETTA FÖRETAG!!! Det står att dom skickat men dom inte kunde leverera då jag troligtvis inte var hemma😡Och att jag måste betala igen för att de skia skicka igen. Jävla bluffföretag!!!

    Karin Nordström19-12-2020

    VARNING ⚠️ Ett blufföretag leveranstiderna stämmer inte nu skyller de på coronan men coronan har funnits länge sedan januari 2019 alla julklappar ni köpt kommer inte i tid ni får vänta tills efter nyår kanske till påsk. Jag får skylla mig själv borde kollat upp detta företag men lärt mig en läxa nu. Dessutom kommer tull och moms debiteras eftersom det inte finns något avtal med detta företag.

    Karin Nordström19-12-2020

    OBS!!! VARNING ⚠️ När jag skrev och frågade var mitt paket var fick jag en länk skickad från dem. Om man går in på denna länken vill de att man anger sin kod på telefonen, naturligtvis raderade jag detta. Nu begrep jag att detta är ett stort BLUFFFÖRETAG.

    Beställning
    rating
    Tjänst
    rating
    Prissättning
    rating
    Leverans
    rating
    Skulle handla här igen
    Nej
    5
    rating

    Ingen kontakt ingen lrversnd

    Inte fått beställda och betalade varor
    Vilket bedrägeri

    Av: Märtha Rosengren 05-11-2020
    Beställning
    rating
    Tjänst
    rating
    Prissättning
    rating
    Leverans
    rating
    Skulle handla här igen
    Ja
    4
    rating

    Urdåligt

    Sämsta jag varit med om. Fick betala 245 kr för retur till Kina av en jacka som inte passade. Light in the box lovade betala tillbaka portokostnaden till mig. Men det har dom inte gjort, trots flera mail från mig. De svarar inte ens!!! VARNING för detta företag. Handla inte av dom !!!!

    Av: Gunnel Onselius 02-11-2020
    Beställning
    rating
    Tjänst
    rating
    Prissättning
    rating
    Leverans
    rating
    Skulle handla här igen
    Nej
    3
    rating

    Skriv din egen recension om Light in the box

    Din recension

    FAQ

    Är Light in the box ett pålitligt företag?

    Just nu finns det en kundrecension om Light in the box. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 3.2/10, med 24% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

    Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Light in the box?

    Light in the box är huvudsakligen aktivt i Nätbutiker kategorin, mer specifikt inom Mode, Hemartiklar, Kontor, Hobby & Party. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

    Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Light in the box gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.