test"""" Light in the box » Omdömen och kundupplevelser 2021 - Page 3
OmdömesStalle

    Light in the box
    Omdömen, klagomål och kundupplevelser (42)

    3
    19% Skulle handla här igen!
    Beställning
    rating
    3.4
    Tjänst
    rating
    2.6
    Prissättning
    rating
    3.6
    Leverans
    rating
    2.6

    Alla recensioner

    Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

    Bojkotta nedtag8arna

    Kan bara varna alla köööp inte från Light in The box

    Av: Åke Petterson12-11-2020
    Ghebrihiwet Estifanos10-12-2020

    Hej jag hade beställde en jacka. Men den kommer inte fortfarande?

    Beställning
    rating
    Tjänst
    rating
    Prissättning
    rating
    Leverans
    rating
    Skulle handla här igen
    Nej
    3
    rating

    Skräp

    Står att varor är skickat men går ej spåra eller få support.
    Undvik!

    Av: Stefan Nordenström 06-11-2020
    Åke Petterson12-11-2020

    Bluffmakare säger att paket ej går att levera skall returneras har inte fått något meddelande att varan finns tillgänglig

    Nathalie Andersen16-11-2020

    Dem påstod att jag inte hade hämtat ut mitt paket men inne på mitt PayPal konto så står det att dem inte ens har skickat paketet och nu vägrar dem betala tillbaka

    Sanna Nordin20-11-2020

    VARNING!!!KÖP INTE FRÅN DETTA FÖRETAG!!! Det står att dom skickat men dom inte kunde leverera då jag troligtvis inte var hemma😡Och att jag måste betala igen för att de skia skicka igen. Jävla bluffföretag!!!

    Karin Nordström19-12-2020

    VARNING ⚠️ Ett blufföretag leveranstiderna stämmer inte nu skyller de på coronan men coronan har funnits länge sedan januari 2019 alla julklappar ni köpt kommer inte i tid ni får vänta tills efter nyår kanske till påsk. Jag får skylla mig själv borde kollat upp detta företag men lärt mig en läxa nu. Dessutom kommer tull och moms debiteras eftersom det inte finns något avtal med detta företag.

    Karin Nordström19-12-2020

    OBS!!! VARNING ⚠️ När jag skrev och frågade var mitt paket var fick jag en länk skickad från dem. Om man går in på denna länken vill de att man anger sin kod på telefonen, naturligtvis raderade jag detta. Nu begrep jag att detta är ett stort BLUFFFÖRETAG.

    Beställning
    rating
    Tjänst
    rating
    Prissättning
    rating
    Leverans
    rating
    Skulle handla här igen
    Nej
    5
    rating

    Ingen kontakt ingen lrversnd

    Inte fått beställda och betalade varor
    Vilket bedrägeri

    Av: Märtha Rosengren 05-11-2020
    Beställning
    rating
    Tjänst
    rating
    Prissättning
    rating
    Leverans
    rating
    Skulle handla här igen
    Ja
    4
    rating

    Urdåligt

    Sämsta jag varit med om. Fick betala 245 kr för retur till Kina av en jacka som inte passade. Light in the box lovade betala tillbaka portokostnaden till mig. Men det har dom inte gjort, trots flera mail från mig. De svarar inte ens!!! VARNING för detta företag. Handla inte av dom !!!!

    Av: Gunnel Onselius 02-11-2020
    Beställning
    rating
    Tjänst
    rating
    Prissättning
    rating
    Leverans
    rating
    Skulle handla här igen
    Nej
    3
    rating

    aldrig mer

    Sämsta service någonsin - beställning har inte kommit efter 15 dagar - fakturan var de däremot snabba med - deras epost adresser fungerar inte
    Det går inte att bedöma varorna eftersom de inte kommit men är definitivt avskräckt - aldrig igen

    Av: Eva Clausson28-10-2020
    Gunnel Onselius 02-11-2020

    Ska ALDRIG köpa något härifrån mera. Jag beställde en jacka som jag tyckte var snygg. Men trots att jag alltid har XL var den alldeles för liten, mer som storlek S men med konstigt långa ärmar. Jag tog kontakt med Light in the box och skrev att jag ville skicka tillbaka den och att dom skulle betala portot. De svarade inte utan jag fick skriva flera gånger. Fick besked till slut att jag skulle skicka tillbaka jackan till en adress i Kina och att jag skulle få tillbaka mitt portoutlägg. Jag gjorde precis som de skrev och efter mycket krångel hos mitt postombud kom paketet iväg. Det kostade mig 245 kr att skicka. Fick efter ett tag besked från Light in the box att paketet kommit fram och var ok och att mitt utlägg skulle betalas till mig. Jag har inte fått några pengar trots flera mejl från mig. De svarar inte ens, så de tänker inte betala mig, det förstår jag. VARNING för detta företag. Har aldrig varit med om något krångligare.

    Beställning
    rating
    Tjänst
    rating
    Prissättning
    rating
    Leverans
    rating
    Skulle handla här igen
    Nej
    2
    rating

    Ingen paket

    Beställde varor 29septenber har inte fått paketet än. Skickade mail så till er om beställningen. Ni vill har min beställning jag hade inte fått bekräftelse men har fått faktura.
    Skickade screenshot till er så var min mail blockerade. Nu vill jag avbeställa denna beställningen 2009291339752812
    Tack för mig
    Prisna

    Av: Prisna 23-10-2020
    Beställning
    rating
    Tjänst
    rating
    Prissättning
    rating
    Leverans
    rating
    Skulle handla här igen
    Nej
    3.5
    rating

    Bedrövlig service

    Första och sista gången jag handlade från dom. varan uppfyllde inte beskrivningen dom hade lovat. dom valde att ge mig 20% tillbaka på köpet eller så skulle man skicka tillbaka det för mer än vad allt kostat att få hit. Som att det inte skulle räcka hade dom förbannat lång leverans.

    Av: Johan29-09-2020
    Jhony 21-10-2020

    Dåligt service och uppger fel information på produkten som inte ens passade till min telefon, fick retunerad den samtidigt fick betala ändå produkten och fick inte något tillbaka, dem behandlar folk som dumma i huvudetvpå chatten, ger ingen bra service Kommer att aldrig beställa hos dem.

    Beställning
    rating
    Tjänst
    rating
    Prissättning
    rating
    Leverans
    rating
    Skulle handla här igen
    Ja
    2.5
    rating

    VARNING!!

    Väldigt lätt att beställa dessa billiga klänningar men nästan omöjligt att returnera, vilket är en rättighet vi har i Sverige men kanske inte i Kina. Jag skulle säkert varit mycket mer noggrann när jag läste det finstilta men inget tydde på att det kom från Kina och att en retur tillbaks till Kina(!!) skulle betalas av mig .
    Inte nog med det, så behöver jag betala retur för en vara jag inte beställt, de bara skickade med den när den klänning jag beställt inte fanns. Nu har de dessutom fräckheten att fråga om jag kan behålla den och ge bort den som gåva till rabatterat pris, det ingår säkert i affärsidén(??).
    Håller precis nu på att försöka returnera men jag befarar att det kommer ta mer än 7 dagar som enligt dom ska vara min returtid (14 dagar gäller i Sverige) .
    Just nu befarar jag att detta kommer kosta mig hela köpesumman och jag får väl kalla det läropengar men kan jag rädda någon annan med denna recension kan det vara värt det :-(
    Cristin

    Av: Cristin30-07-2020
    Beställning
    rating
    Tjänst
    rating
    Prissättning
    rating
    Leverans
    rating
    Skulle handla här igen
    Nej
    2.5
    rating

    Obs! Alla varor importeras

    När varan kryssades för på deras webb stod det 1 i lagersaldo (dvs. fanns inne på lagerhyllan). Och 2-3 dagar innan den kunde levereras. Senare efter alla inmatningar kom det upp. Att tullavgifter betalades av kunden. Av att döma av leveranstiden antog jag att "min vara" befann sig på hyllan på delas lager i Sverige. Så var det ju lugnt... Verkligen är en helt annan.
    1. Det finns inget lager i Sverige.
    2. I stället för några dagar tog leveransen drygt 2 månader.
    3.Tullavgiften på min vara ökade varans pris med 50%.
    Det är inte ok att medvetet lura eller vilseleda andra. Ändring behövs!
    Då min vara ej gick att köpa ngn annanstans. Så är jag ändå nöjd...
    Mvh Vivianne Järlefalk

    Av: Vivianne Järlefalk20-07-2020
    Beställning
    rating
    Tjänst
    rating
    Prissättning
    rating
    Leverans
    rating
    Skulle handla här igen
    Ja
    5
    rating

    Skriv din egen recension om Light in the box

    Din recension

    FAQ

    Är Light in the box ett pålitligt företag?

    Just nu finns det en kundrecension om Light in the box. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 3/10, med 19% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

    Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Light in the box?

    Light in the box är huvudsakligen aktivt i Nätbutiker kategorin, mer specifikt inom Mode, Hemartiklar, Kontor, Hobby & Party. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

    Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Light in the box gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.