3 företag

Billig energi

...

  Billig energi

  Vilka är de billigaste, och mest prisvärda energileverantörerna? Är billiga energileverantörer verkligen så billiga, eller finns det dolda kostnader du behöver ta i beaktande? Hur fungerar kundservicen?  Finns det verkligen en leverantör som kan leva upp till sitt löfte av att vara både billig och bra? Nedan har vi samlat en översikt av företag som erbjuder billig energi för att du ska kunna få den förmånligaste elen samtidigt som du får den bästa kundservicen. Läs om verkliga erfarenheter, åsikter, recensioner och klagomål från kunder som gjorde detta före dig.


  Logo Göta Energi

  Göta Energi

  1 recensioner

  Om man bor i en lägenhet eller en hyresbostad så är man kanske inte van vid att skaffa ett elavtal och betala elen som man anvä...

  Logo Fixael.

  Fixael.

  0 recensioner

  El och en elanslutning ät ju verkligen något som vi alla behöver i våra hem. Det är kanske något man inte alls t&a...

  Logo Telge Energi

  Telge Energi

  0 recensioner

  I alla boenden där ute så är man tvungen att ha en egen elanslutning. Är det så att man kanske ska ta och flytta ut fr&a...

  Veelgestelde vragen

  Billig energi

   

  Lönar det sig att välja den billigaste energileverantören? Är det viktigt att få bra kundservice, eller räcker det med den billigaste elen för att få energi till ditt hem? Att ställa sig frågor som dessa är viktigt för att man ska kunna göra rätt beslut och välja den bästa energileverantören. 

  Ofta väljer vi det billigaste alternativet på de produkter och tjänster vi köper och rent ekonomiskt lönar det sig ofta på både lång och kort sikt. Vad som i slutändan är det bästa alternativet beror dock inte alltid på priset; ibland är valet av en viss billig energileverantör inte heller så kostnadseffektivt.

  Hur vet jag om billig energi lönar sig för mig?
  Många väljer sina produkter och tjänster enligt det företag hos vilken ges bäst kundservice. På det sättet undviker kan man undvika stress och krångel som uppkommer när någonting inte går som det ska. Innan du väljer energileverantör är det därför viktigt att du funderar över vad som är viktigt för dig. Vill du spara pengar, undvika stress och onödigheter, eller kanske välja det alternativ som är bäst för miljön?

  Hur hittar jag den billigaste elen?
  Genom att jämföra olika företag kan du ta reda på vilket företag som erbjuder den billigaste elen samtidigt som du får den bästa kundbetjäningen. Tänk dock på att många företag ofta inkluderar specialerbjudanden och rabatter i priser som trots allt kan bli dyrare än vad du hade tänkt dig från början. Ibland kanske du inte ges vad som utlovades och ett högre pris tecknas i avtalet. Därför har vi samlat en översikt över företag som erbjuder billig energi, så att just du ska kunna jämföra energileverantörer och hitta den bästa just för dig.