Skellefteå Kraft Omdöme: Läs & dela recensioner i Sverige

Alla recensioner

Skellefteå Kraft

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

I rampljuset: vad säger våra kunder?

S
Signhild
Jag har nyligen valt Skellefteå Kraft som min elleverantör, och jag måste säga att jag är väldigt nöjd med mitt beslut. De erbjuder olika elavtal som passar mina behov och budget, samtidigt som de ...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt

  Bättre elleverantör finns inte!

  Jag har nyligen valt Skellefteå Kraft som min elleverantör, och jag måste säga att jag är väldigt nöjd med mitt beslut. De erbjuder olika elavtal som passar mina behov och budget, samtidigt som de också tar hänsyn till miljön. Jag tycker det var smidigt att ringa 0910-77 25 50 för att få mer information om deras tjänster. Ett extra plus är deras fjärrvärme och bredbandstjänster. Jag har haft problem med mitt bredband i flera månader, men efter att ha skiftat leverantör till Skellefteå Kraft kan jag nu njuta av snabb internetuppkoppling utan några störningar. Vad jag uppskattade mest var den vänliga kundservicepersonalen som verkligen tog sig tid att lyssna på mig och svara på alla mina frågor. Det gjorde hela processen mycket enklare och mindre stressande än vad jag förväntat mig. Tack Skellefteå Kraft för en fantastisk upplevelse!


Andra personer tittade också på

Logo LUMOENERGI

LUMOENERGI

0 recensioner

Elavtal, vad ska man egentligen tänka på det det kommer dagen då man flyttar och man måste skaffa sig ett eget elavtal. D&ar...

Logo Zmarta

Zmarta

1 recensioner

Jämför erbjudanden – Recension om Zmarta SE Om Zmarta Zmarta är ett företag som är en jämförelsesite...

Logo Greenely

Greenely

5 recensioner

Nästan oberoende vad vi gör så påverkar vi miljön och naturen på ett eller annat sätt. Det kan vara för ...