OmdömesStälle

  Recensioner Skellefteå Kraft

  Elektricitet

  är något som vi alla behöver, till vårt jobb, till hemmet eller kanske till och med till sommarstugan. Oberoende vart det än kan vara som man behöver el så måste man beställa en elanslutning någonstans ifrån. Det finns många olika företaget runt om i hela Sverige som erbjuder el och anslutningar av alla dess slag. Men ett av dessa företag är Skellefteå Kraft, det är även ett företag som strävar efter att kunna driva hela Sverige på 100 procent förnybar el.

  Information om Skellefteå Kraft

  Företaget grundades och lanserades i Sverige under 1906 och de har sitt huvudkontor i Skellefteå i Sverige. I dagsläget driver de sin verksamhet i Skellefteå, Lycksele, Storuman och Sundsvall i Sverige samt även i Jakobstad i Finland. Företagets historia börjar med att de fick lov att bygga ett kraftverk i Finnforsen i Sverige, vilket även blev det första kraftverket i Skellefteälven och även starten på Skellefteå Krafts historia. Idag är Skellefteå Kraft ett av Sveriges största energibolag och de har även påbörjat bygget av en av de största landbaserade vindkraftparkerna i hela Europa, där det finns ända upp till 100 vindkraftverk.

  Om man vill veta mer information om hela företagets historia och se vad som har hänt under alla år som Skellefteå Kraft har varit verksamt kan man läsa om det på företagets hemsida.

  Vad erbjuder Skellefteå Kraft sina kunder?

  Om du flyttar till någon ny bostad, oberoende om det är en hyresbostad eller en bostad du precis köpt kommer du att behöva skaffa en elanslutning. Då kan du börja med att gå in på Skellefteå Kraft hemsida där du kan fylla i ditt postnummer för att ta reda på vad din månadskostnad skulle bli på din bostad. Att skaffa en elanslutning hos detta företag tar endast några få minuter och allt kan även göras helt online. Om man har en anslutning hos Skellefteå Kraft kommer det inte att bli någon bindningstid och inte heller någon uppsägningstid.

  Skellefteå Kraft erbjuder inte endast privata elanslutningar till bostäder. De erbjuder även olika sorters elavtal till både rörliga och fasta priser, fjärrvärme, solceller, bredband samt laddning till elbilar. Driver man ett företag kan man även kontakta Skellefteå Kraft för att ta del av deras tjänster.

  Hur kan man komma i kontakt med Skellefteå Kraft?

  Om man har några frågor eller funderingar till företaget som har med deras anslutningar att göra eller liknande kan man kontakta deras kundtjänst. Man kan nå kundtjänsten på telefon (0910 77 2550), via e-post (kundservice@skekraft.se) eller så kan man även kontakta dem via deras Facebook chatt. Om man redan har en anslutning hos Skellefteå Kraft och undrar över något kan man först logga in på sitt eget konto man har hos dem för att sedan ställa sin fråga där. Inne på företagets hemsida finns även mer information om hur länge kundtjänsten är öppen varje dag samt hur uppehållningstiderna är under helgdagar.

  Har du någon erfarenhet eller några tankar om Skellefteå Kraft? Om du har det ska du inte glömma att skriva en egen recension om företaget och berätta dina tankar och åsikter om dem.

  Skellefteå Kraft.

  Skellefteå Kraft
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och därefter gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Skellefteå Kraft

  Din recension

  FAQ

  Är Skellefteå Kraft ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Skellefteå Kraft. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Skellefteå Kraft?

  Skellefteå Kraft är huvudsakligen aktivt i Energikategorin, mer specifikt inom Elektricitet. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Om du fick ett positivt intryck av recensionerna kan du fortsätta till Skellefteå Krafts webbplats för att göra din beställning. Om inte, klicka här för att fortsätta söka efter företag.