Skellefteå Kraft

Alla recensioner

Skellefteå Kraft

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo Zmarta

Zmarta

0 recensioner

Jämför erbjudanden – Recension om Zmarta SE Om Zmarta Zmarta är ett företag som är en jämförelsesite...

Logo Fixael.

Fixael.

0 recensioner

El och en elanslutning ät ju verkligen något som vi alla behöver i våra hem. Det är kanske något man inte alls t&a...

Logo Greenely

Greenely

0 recensioner

Nästan oberoende vad vi gör så påverkar vi miljön och naturen på ett eller annat sätt. Det kan vara för ...

Logo LUMOENERGI

LUMOENERGI

0 recensioner

Elavtal, vad ska man egentligen tänka på det det kommer dagen då man flyttar och man måste skaffa sig ett eget elavtal. D&ar...

Skellefteå Kraft

Elektricitet är något som vi alla behöver, till vårt jobb, till hemmet eller kanske till och med till sommarstugan. Oberoende vart det än kan vara som man behöver el så måste man beställa en elanslutning någonstans ifrån.  Det finns många olika företaget runt om i hela Sverige som erbjuder el och anslutningar av alla dess slag. Men ett av dessa företag är Skellefteå Kraft, det är även ett företag som strävar efter att kunna driva hela Sverige på 100 procent förnybar el.

Information om Skellefteå Kraft
Företaget grundades och lanserades i Sverige under 1906 och de har sitt huvudkontor i Skellefteå i Sverige. I dagsläget driver de sin verksamhet i Skellefteå, Lycksele, Storuman och Sundsvall i Sverige samt även i Jakobstad i Finland. Företagets historia börjar med att de fick lov att bygga ett kraftverk i Finnforsen i Sverige, vilket även blev det första kraftverket i Skellefteälven och även starten på Skellefteå Krafts historia.  Idag är Skellefteå Kraft ett av Sveriges största energibolag och de har även påbörjat bygget av en av de största landbaserade vindkraftparkerna i hela Europa, där det finns ända upp till 100 vindkraftverk. 

Om man vill veta mer information om hela företagets historia och se vad som har hänt under alla år som Skellefteå Kraft har varit verksamt kan man läsa om det på företagets hemsida. 

Vad erbjuder Skellefteå Kraft sina kunder?
Om du flyttar till någon ny bostad, oberoende om det är en hyresbostad eller en bostad du precis köpt kommer du att behöva skaffa en elanslutning. Då kan du börja med att gå in på Skellefteå Kraft hemsida där du kan fylla i ditt postnummer för att ta reda på vad din månadskostnad skulle bli på din bostad. Att skaffa en elanslutning hos detta företag tar endast några få minuter och allt kan även göras helt online. Om man har en anslutning hos Skellefteå Kraft kommer det inte att bli någon bindningstid och inte heller någon uppsägningstid

Skellefteå Kraft erbjuder inte endast privata elanslutningar till bostäder. De erbjuder även olika sorters elavtal till både rörliga och fasta priser, fjärrvärme, solceller, bredband samt laddning till elbilar. Driver man ett företag kan man även kontakta Skellefteå Kraft för att ta del av deras tjänster. 

Hur kan man komma i kontakt med Skellefteå Kraft?
Om man har några frågor eller funderingar till företaget som har med deras anslutningar att göra eller liknande kan man kontakta deras kundtjänst. Man kan nå kundtjänsten på telefon (0910 77 2550), via e-post (kundservice@skekraft.se) eller så kan man även kontakta dem via deras Facebook chatt. Om man redan har en anslutning hos Skellefteå Kraft och undrar över något kan man först logga in på sitt eget konto man har hos dem för att sedan ställa sin fråga där. Inne på företagets hemsida finns även mer information om hur länge kundtjänsten är öppen varje dag samt hur uppehållningstiderna är under helgdagar.

Har du någon erfarenhet eller några tankar om Skellefteå Kraft? Om du har det ska du inte glömma att skriva en egen recension om företaget och berätta dina tankar och åsikter om dem.