Vattenfall

Alla recensioner

Vattenfall

25% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

I rampljuset: vad säger våra kunder?

M
Mikael Blomqvist
Sämre företag finns inte, Lever på att man inte har något val!! Vem har sagt till att vi skall sälja el till andra länder?.så.vi får högre elkostnader!! Sjukt!! Respektlöst!Läs vidare
P
Pontus
Missnöjd med vattenfall som elleverantör. Mycket administration. Väljer annan leverantör nästa gångLäs vidare
J
Johnny Andersson
Installerade i nov 2019 4,7 kwh solceller från Vattenfall. Information och kundservice innan betalning var bra men tyvärr obefintlig när vi väl betalt. Vill verkligen betona att ett så stort företa...Läs vidare
T
Tony persson
Vattenfall har varit en bra leverantör tils den dagen jag installerade solceller på min fastighet. Då fallerade allt!! Jag får ingen räkning på den elen jag köpt och ingen betalning för den elen ...Läs vidare

Alla recensioner (4)

 • Inga recensioner än!

  Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt

  Sämre företag finns inte, Lever på att man inte har något val!!
  Vem har sagt till att vi skall sälja el till andra länder?.så.vi får högre elkostnader!!
  Sjukt!!
  Respektlöst!


 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt

  Elavtal

  Missnöjd med vattenfall som elleverantör. Mycket administration. Väljer annan leverantör nästa gång


 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt

  Vattenfall- kundomtanken borde vara bättre

  Installerade i nov 2019 4,7 kwh solceller från Vattenfall. Information och kundservice innan betalning var bra men tyvärr obefintlig när vi väl betalt. Vill verkligen betona att ett så stort företag även bör sträva efter en god relation till kund även efter betalning! Kan tyvärr inte rekommendera dem. Installatören får 5 stjärnor, proffsigt, snabbt och väldigt servicemedvetna på alla sätt.


 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt

  Aldrig mer vattenfall

  Vattenfall har varit en bra leverantör tils den dagen jag installerade solceller på min fastighet. Då fallerade allt!!
  Jag får ingen räkning på den elen jag köpt och ingen betalning för den elen jag sålt.
  Jag har säkert ringt 30 gånger men får bara en ny lögn för varje gång . Är det inte att dom har mycket och göra så skyller dom på min nätleverantör eller på en annan avdelning inom vattenfall. Skandal.
  Det blir ju lagom kul och få en samlingsfaktura som går över flera månader.
  Jag har stridit om att få betala min räkning som inte är skapad ännu i 3 månader och ingen vet hur lång tid det kommer ta till.
  Summa sumarum ska ni skaffa solceller så byt till ett seriöst elbolag innan om ni vill att det ska fungera.


Andra personer tittade också på

Logo Zmarta

Zmarta

0 recensioner

Jämför erbjudanden – Recension om Zmarta SE Om Zmarta Zmarta är ett företag som är en jämförelsesite...

Logo Skellefteå Kraft

Skellefteå Kraft

0 recensioner

Elektricitet är något som vi alla behöver, till vårt jobb, till hemmet eller kanske till och med till sommarstugan. Oberoende...

Logo Fixael.

Fixael.

0 recensioner

El och en elanslutning ät ju verkligen något som vi alla behöver i våra hem. Det är kanske något man inte alls t&a...

Logo Greenely

Greenely

0 recensioner

Nästan oberoende vad vi gör så påverkar vi miljön och naturen på ett eller annat sätt. Det kan vara för ...

Vattenfall

Om Vattenfall
Vattenfall är helägt av svenska staten och har en omsättning på cirka 135 295 miljoner svenska kronor. Idag är Vattenfall Europas största producenter och återförsäljare av värme och el. Idag har Vattenfall cirka 20 000 anställda och de satsar hela tiden på att göra det möjligt att leva fossilfritt inom en generation. I mer än 100 år har Vattenfall levererat energi till människors hem samt moderniserat sättet vi lever på genom samarbete och innovation. 

Vattenfall strävar hela tiden efter att bidra till ett hållbart energisystem och målet är att vara ett verkligt kundcentrerat företag medan de fortsätter omsättningen till en långsiktig och hållbar produktionsportfölj. Strategin för företaget baserar sig på fyra strategiska mål, vilka är: Ledande inom hållbar konsumtion, skapa en effektiv verksamhet, ledande inom hållbar produktion och till sist att ha motiverade och engagerade medarbetare. Är du intresserad att läsa mer om dessa olika mål eller kanske Vattenfalls ekonomiska mål kan du göra det på hemsidan. 

Vad erbjuder Vattenfall?
Känner du att det är dags att förnya ditt elavtal? Ska du flytta eller bara vill kolla igenom ditt nuvarande elavtal. Detta kan Vattenfall enkelt hjälpa dig med. Om du har planer på att flytta eller vet att du ska flytta så kommer inte elavtal att följa med dig automatiskt. Du måste göra upp ett nytt aktivt avtal för ditt nya boende, Vattenfall kommer även att hjälpa dig hitta ett avtal som kommer passa dig och ditt nya boende allra bäst. För att starta ett nytt avtal behöver du bara gå in på Vattenfalls hemsida och fylla i ett formulär: Formuläret består av frågor så som: när du kommer att flytta, vart du kommer att flytta, vilket elavtal du vill ha och vem som ska stå på elavtalet. Efter det återstår det bara att granska och sedan beställa ditt nya avtal. Efter att du bestämd dig och skaffat ett nytt avtal via Vattenfall kan du välja om du vill ansluta det som autogiro eller skaffa en e-faktura. Har du ett företag kan du också vända dig till Vattenfall för att teckna ett elavtal till företaget.

Annat som Vattenfall kan erbjuda dig är att du kan få hjälp av en elektriker om du har några problem eller frågor, du kan även få din bergvärmepump utbytt eller så kan du ge din nuvarande bergvärmepump en service.

Kontakta Vattenfall
Har du några frågor angående något som Vattenfall gör ska du inte tveka utan fråga, du kan kontakta företaget antingen via mejl, telefon eller på Facebook. Företaget strävar hela tiden efter att bara bli bättre och därför vill de lyssna på dig som kund om du har några klagomål. Är du inte nöjd med Vattenfall ska du i första hand vända dig till kundtjänsten, är du inte nöjd med det svaret du fick kan du skicka in en reklamation till kundservicen som sedan kommer att hanteras av reklamationsavdelningen på Vattenfall.

Låt din röst bli hörd
Dela med dig om företaget Vattenfall om du har några erfarenheter.