Greenely

Alla recensioner

Greenely

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och därefter gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till att driva webbplatsen.

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo Fixael.
Fixael.
0 recensioner

El och en elanslutning ät ju verkligen något som vi alla behöver i våra hem. Det är kanske något man inte alls t&a...

Logo LUMOENERGI
LUMOENERGI
0 recensioner

Elavtal, vad ska man egentligen tänka på det det kommer dagen då man flyttar och man måste skaffa sig ett eget elavtal. D&ar...

Logo Zmarta
Zmarta
0 recensioner

Jämför erbjudanden – Recension om Zmarta SE Om Zmarta Zmarta är ett företag som är en jämförelsesite...

Greenely

Nästan oberoende vad vi gör så påverkar vi miljön och naturen på ett eller annat sätt. Det kan vara för att vi tar bilen eller till och med kollektivtrafiken till jobbet, man kanske tycker om att beställa saker på nätet eller så är man kanske inte den bästa på att sortera sina sopor. Och visst är det otroligt svårt att tänka på alla olika aspekter då det kommer till naturen och miljön, eftersom man helt enkelt inte kan vara perfekt. Men det finns absolut saker som vem som helst kan göra för att vara snällare mot miljön. En sak är tex att skaffa en elanslutning som ett företag skapar som är grönare energi än vanlig. Greenely är ett företag som erbjuder just det. 

Kommer detta alternativet som Greenely erbjuder att vara mycket dyrare eller är det inte så stor skillnad när det kommer till priset? Hur ska man göra för att skaffa ett sådant avtal, och vad kan vara bra att tänka på innan man gör det. Ta reda på vad andra människor tycker om företaget genom att gå in på våran hemsida OmdömesStalle och läs kostnadsfria recensioner

Om Greenely
Under 2017grundades och lanserades själva Greenly appen och har sedan dess växt på den svenska marknaden genom att vara ett företag som erbjuder förnybar el. Appen som företaget har tagit fram är helt gratis att ladda ner och i dagsläget är det cirka 115 000 svenskar som är kopplade till appen. Appen går att ladda ner både till Iphones och även mobiler som använder Android. På företaget arbetar det ett flertal personer. Elen som företaget erbjuder är 100% grön märk och granskad av Naturskyddsföreningen. 

I själva appen så styr allting från tex elpriser samt att den kontrollerar all eldata så att kunden själv kan se hur mycket pengar hen lägger på en viss sak. Appen varar även kunden om det skulle dyka upp en situation där hen använder "för mycket" el och vad hen kan göra för att kunna minska sina kostnader. 

Det som Greenely erbjuder
Är en person intresserad att skaffa denna typen av elanslutning så kan hen antingen göra det via appen eller via företagets hemsida. Då ska hen fylla i information om själva boende läget och även annan info som tex adress. Efter att det är gjort kommer kunden att kunna se en uppskattad kostnad på hur mycket det skulle bli om hen skulle byta anslutning. Kundtjänsten hos företaget kan nås antingen via live chatten som finns inne på hemsidan men även via e-post. 

Åsikter och tankar om Greenly
Skulle du kanske vilja ta reda på vad andra personer tycker om företaget, eller har du rent av några erfarenheter av dem? Om du har det ska du inte glömma att skriva en egen recension inne hos oss där du med dina egna ord berättar vad du tyckte om dem och om du skulle tips om dem till dina vänner och bekanta. Kom ihåg att vara ärlig i din recension eftersom den knappt kommer att kunna hjälpa någon i annat fall. 


Vad som kan vara bra att veta om grön el.