OmdömesStälle

  Recensioner Göta Energi

  Om man bor i en lägenhet eller en hyresbostad så är man kanske inte van vid att skaffa ett elavtal och betala elen som man använder. Det är så eftersom vissa hyresvärdar bjuder på elen/den är medräknad i hyran, medans man i vissa fall ändå måste betala för elen på egen hand. Men det är kanske inte så enkelt att veta hur man ska göra, då man flyttar hemifrån och måste skaffa sig ett elavtal. Förr var man tvungen att gå till ett företag som erbjuder elavtal och sedan fylla i massa papper för att få en elanslutning. I dag är det dock väldigt enkelt att skaffa sig ett elavtal, det enda man behöver är en mobil, surfplatta eller dator. Det finns många olika elbolag att välja mellan i Sverige, men ett av dem är Göta Energi.

  Hur mycket kommer månadskostnaderna att vara om man bor i en lägenhet eller ett hus? Hur ska man göra om man vill byta elbolag eller om man ska flytta? Det är frågor man kan få svar på genom att läsa andra personers recensioner som redan hr någon erfarenhet av företaget i fråga.

  Mer information om Göta Energi

  Företaget fungerar som ett elbolag i Sverige och de är en av Sveriges största utmanare på elmarknaden. Företagets vision är att bli Sveriges mest omtyckta elbolag och de försöker även hela tiden att förändra branschen som de är verksamma inom.

  Göta Energi.

  Vad erbjuder Göta Energi sina kunder?

  Göta Energi är ett elbolag som erbjuder olika slags elavtal, på hemsidan kan man läsa mer om varje avtal och utgående från det välja ett som man tror att kommer passa allra bäst. Men oberoende vilket avtal man väljer så kommer man att få 4 olika förmåner. Man får helt fria avtalsbyten, om man känner behovet av att byta ut sitt avtal till ett annat. Man får en personlig kundbetjäning som hjälper om det behövs eller om man har några frågor. Om man är ny kund hos Göta Energi kommer man att få en garanti på det samt att man får en inflyttningspresent om man ska flytta och väljer Göta Energi som sitt elbolag. Oberoende vilket avtal man är intresserad av och vilket man sedan väljer så kan man skaffa det helt online via företagets hemsida, man behöver inte gå på några fysiska möten eller liknande.

  Göta Energi erbjuder även olika sorters eltips på hur man tex ska minska sin förbrukning och spara mer el/pengar. Och alla räkningar som kommer från Göta Energi kan man betala via autogiro, så att man slipper tänka på dem.

  Hur kan man komma i kontakt med kundtjänsten hos Göta Energi?

  Inne på företagets hemsida finns en ”FAQ” där de oftast ställda frågorna finns, undrar man över något kommer man kanske hitta svaret på sin fråga där. Hittar man inte svaret på sin fråga kan man kontakta kundtjänsten via telefon eller e-post. Skulle man vara i behovet att lämna in en reklamation ska man börja med att kontakta förteget.

  Har du någon erfarenhet av Göta Energi? Om du har det ska du inte glömma att skriva en egen recension.

  Göta Energi
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (1)

  2
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  2
  Tjänst
  rating
  2
  Prissättning
  rating
  2
  Leverans
  rating
  2

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och därefter gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till att driva webbplatsen.

  Värsta elbolag i Sverige

  Om det finns lägre än en stjärna ska ge till dem. Det är värst som har varit med. Deras försäljare lurade mig totalt. De lovade mig att skulle betala mindre om jag skriver elavtal med dem men i slutet fick jag betala mer. Och när jag ringde dem ville de inte ge mig den försäljare namn som ljög och lurade mig så att jag kan klaga hos dem. Såna folk måste inte jobba på ett företag men det verkar Göta energi vill att de ska göra så. Deras kund service var så otrevliga. De är inte elbolag men de är bedragare som får kunder genom att lura dem.

  Av: Aya08-12-2020
  Beställning
  rating
  Tjänst
  rating
  Prissättning
  rating
  Leverans
  rating
  Skulle handla här igen
  Ja
  2
  rating

  Skriv din egen recension om Göta Energi

  Din recension

  FAQ

  Är Göta Energi ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Göta Energi. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 2/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Göta Energi?

  Göta Energi är huvudsakligen aktivt i Energikategorin, mer specifikt inom Elektricitet, Billig energi. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Om du fick ett positivt intryck av recensionerna kan du fortsätta till Göta Energis webbplats för att göra din beställning. Om inte, klicka här för att fortsätta söka efter företag.