OmdömesStalle

  Recensioner TomTom

  Att ha en GPS eller en karta då man kör eller åker bil är väldigt viktigt, annars skulle man inte hitta fram till nya platser. Man ska även ha en GPS som är färdigt inställd på målet då man startar sin resa så att man inte behöver sitta och söka upp målet på den medans man kör. Och en sak som man absolut inte ska göra är att vara på mobilen då man kör bil och ha en massa kartor framme i den, så just därför är det nödvändigt att man har en skild GPS till just dessa tillfällen. Om man vill köpa en ny GPS så kan man åka till en fysisk butik och se hur utbudet ser ut. Men att göra det är ganska tidskrävande samt att man måste anpassa sig till butikens öppettider. Så därför kan man i dagsläget handla en ny GPS online. Då kan man sitta hemma bekvämt och shoppa och sedan hämta ut sin nya produkt inom några dagar. Ett företag och en nätbutik som säljer GPS är TomTom.

  Är produkterna värda sitt pris hos TomTom och är kvaliteten på produkterna bra? Är kundtjänsten enkel att nå om man behöver den kommer returerna att vara smidig om man skulle känna sig missnöjd? Det är frågor man kan finna svaret på genom att läsa andra personers recensioner.

  Mer information om TomTom?

  TomTom är ett företag som är grundat och lanserat i Nederländerna under 1991 och de tillverkar bilnavigationssystem. Företagets huvudkontor ligger i Amsterdam och i dagsläget har de över 5 000 anställda samt att de finns i mer än 29 olika länder världen över.

  8 DIY Unicorn School Supplies / Unicorn Crafts

  Vad erbjuder TomTom sina kunder?

  Inne på företagets hemsida kan man kolla igenom vilka olika produkter de har, och om man vet exakt vad det är man är ute efter så kan man genast använda sig av sökfunktionen. TomTom tillverkar i största del tre stycken olika produkter, och har sedan ett flertal olika modeller av varje produkt. Om man vill läsa mer information om företagets produkter eller hur man ska använda dem så kan man läsa artiklar och blogginlägg som finns inne på deras hemsida. Från och med att man har gjort sin beställning på hemsidan kommer man att få sin produkt inom 30 dagar, men själva orderbekräftelsen kommer att komma på e-post inom 24 timmar från och med att man har gjort beställningen. Om man skulle få hem en produkt och sedan känna sig missnöjd med den har man 14 dagar på sig att meddela det och sedan göra en retur.

  Hur kan man komma i kontakt med TomTom?

  Skulle man vilja komma i kontakt med företagets kundtjänst kan man göra det antingen via e-post eller på telefon. Men innan man kontaktar dem kan man läsa de oftast ställda frågorna som finns på deras hemsida, chansen är stor att man kommer hitta svaret på sin fråga redan där. Skulle man vilja lämna in en reklamation ska man börja med att kontakta kundtjänsten.

  Har du någon erfarenhet av TomTom? Om du har det ska du inte glömma att skriva en egen recension.


  TomTom.

  TomTom
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om TomTom

  Din recension

  FAQ

  Är TomTom ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om TomTom. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder TomTom?

  TomTom är huvudsakligen aktivt i Nätbutiker kategorin, mer specifikt inom Sport & Friluft, Elektronik. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van TomTom gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.