OmdömesStalle

  Recensioner Tidningsbutiken

  Sociala medier

  och internet överlag blir allt mer populärt för varje dag som går, eftersom man kan få precis allt gjort online. Man kan läsa nyheterna, läsa hela böcker, shoppa etc. Men fast man kan göra så mycket på nätet så föredrar ändå vissa personer att sitta och läsa en fysisk tidning eller bok istället för att stirra på en skärm, vilket är bra. Vissa har en prenumeration på dagstidningen så att den ramlar ner i postlådan varje morgon, och andra tycker om att läsa andra sorters tidningar som handlar om tex träning, bilar eller båtar eller matlagning. Men måste man åka till en butik eller kiosk för att hitta just den tidningen man vill läsa? Nej, man kan beställa tidningar via nätet och få hem dem direkt i postlådan. Ett företag som erbjuder tidningar i Sverige är Tidningsbutiken.

  Men ska man beställa en tidning online eller ska man gå till en fysisk butik och bläddra lite i den först? Och kommer tidningen att verkligen komma hem eller måste man till ett postombud? Dessa frågor kan man få svar på om man läser andra personers recensioner.

  Information om Tidningsbutiken

  Företaget Tidningsbutiken startade hela sin verksamhet i Sverige under 2007. Företaget startades av tidningsälskare eftersom de ville erbjuda sina kunder marknaders bästa tidningar helt online. Personerna bakom detta företag ville grunda företaget så att de fysiska tidningarna ska få stanna kvar, så att alla inte hela tiden väljer att läsa allt via en skärm.

  Vad erbjuder Tidningsbutiken sina kunder?

  Tidningsbutiken erbjuder olika tidningsprenumerationer på många olika tidningar, och själva prenumerationen består av 3 olika steg. Det börjar med att man går in på företagets hemsida för att hitta en intressant tidning för att sedan börja prenumerera på den, och då ska man även välja hur löpande prenumeration man skulle vilja ha. Efter det kommer Tidningsbutiken att lämna dina beställningar till tidningsförlaget och efter det kommer din valda tidning att ramla ner i din postlåda färdig att börja läsas. På företagets hemsida kan man kolla igenom olika kategorier på tidningar som tex inredning, mat, vetenskap och tekning, barn etc. Men om man vet exakt vad det är man är ute efter så kan man använda sig av sökfunktionen för att smidigt hitta just den tidningen. På hemsidans första sida kan man även se vilka tidningar som är de mest populära, kanske även du finner något i din smak i den listan.

  Hur kan man kontakta Tidningsbutiken?

  Om man är osäker på hur själva tjänsten fungerar eller om man skulle vilja kontakta företagets kundtjänst för att ställa några frågor är det helt möjligt. Kundtjänsten går att nås antingen via telefon eller e-post. Men Tidningsbutiken har en flik på sin hemsida där de oftast ställda frågorna finns, så innan man kontaktar företaget kan man läsa igenom all information som finns där. Om man känner sig missnöjd och är i behovet av att lämna in en reklamation ska man kontakta företagets kundtjänst.

  Har du haft en tidningsprenumeration hos detta företag? Om ja, skriv gärna då en egen recension och berätta vad du tyckte.

  Tidningar.

  Tidningsbutiken
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Tidningsbutiken

  Din recension

  FAQ

  Är Tidningsbutiken ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Tidningsbutiken. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Tidningsbutiken?

  Tidningsbutiken är huvudsakligen aktivt i Nätbutiker kategorin, mer specifikt inom Multimedia & Abonnemang, Kontor, Hobby & Party. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Tidningsbutiken gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.